Heb je een vraag over onze stoelmassages op het werk? Bekijk dan hieronder de veelgestelde vragen over onze diensten. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.

Waarom een stoelmassage?

Stoelmassages verminderen lichamelijke klachten, zoals rugpijn, nekpijn en gespannen spieren. Als je regelmatig stoelmassages aanbiedt, verminder of voorkom je deze klachten bij je werknemers. Het draagt bij aan een gezondere en meer comfortabele werkomgeving. Je werknemers voelen zich energieker, gewaardeerd en meer ontspannen.

Waar bieden jullie stoelmassages aan?

Onze ervaren masseurs bieden hun diensten aan op diverse locaties in heel Nederland, zoals kantoren, bedrijfspanden en evenementen.

 

 

Voor wie is een stoelmassage geschikt?

Onze massages zijn ontworpen voor mensen die veel tijd achter een bureau doorbrengen en regelmatig in dezelfde houding werken. Niet alleen voor werknemers met een kantoorbaan zijn onze massages geschikt, maar ook voor werknemers die zwaar lichamelijk werk verrichten, zoals bouwvakkers, schoonmakers en zorgmedewerkers.

Wanneer mag iemand niet gemasseerd worden?

We raden een stoelmassage af als je last hebt van de griep of een andere infectieziekte. Massages beïnvloeden de bloedcirculatie en kunnen de symptomen verergeren. Ben je momenteel onder behandeling bij een fysiotherapeut, manueeltherapeut of een andere specialist? Overleg dan eerst met je specialist voordat je een stoelmassage inplant. Twijfel je of je gemasseerd mag worden? Neem dan contact op met ons op voor advies.

Mag je gemasseerd worden als je zwanger bent?

Tijdens het eerste trimester van de zwangerschap moet je extra voorzichtig zijn, omdat dit de kritieke maanden zijn. Na deze eerste drie maanden zijn stoelmassages vaak een uitstekende optie voor zwangere vrouwen. We passen eenvoudig de stoelstand aan, zodat je een comfortabele positie kunt innemen. Bovendien houden onze masseurs rekening met de zwangerschap en bieden ze je een ontspannende ervaring.

Hoe melden medewerkers zich aan?

Medewerkers melden zich eenvoudig aan via de online planner, waar ze de keuze hebben uit diverse data en tijdstippen. Daarnaast hebben medewerkers in deze planner ook de keuze uit specifieke masseurs.

Hoe lang duurt een stoelmassage?

Onze stoelmassages duren 15 tot 20 minuten. Hierdoor passen ze perfect binnen een drukke werkdag. De korte maar effectieve sessies zijn ontworpen om snel ontspanning te bieden.

Moet je je uitkleden bij een stoelmassage?

Nee, bij een stoelmassage houd je je kleding aan.

Waar kan een stoelmassage plaatsvinden?

Zolang er voldoende ruimte is, kan een stoelmassage op elke locatie plaatsvinden. We adviseren een rustige en afgesloten ruimte, waar je ongestoord ontspant en geniet van de massage. Onze masseurs hebben wel voldoende ruimte nodig, daarom hebben we per masseur een ruimte van minimaal 3 tot 4 m2 nodig.

Wat zijn de kosten van een stoelmassage?

Omdat onze stoelmassages volledig op maat zijn, creëren we een gepersonaliseerde offerte die aansluit op jouw specifieke behoeften. Deze offerte wordt samengesteld op basis van verschillende factoren, waaronder het type massage, de duur ervan, de omvang en frequentie van de opdracht.

Wat zijn de logistieke vereisten voor een stoelmassage op werk?

Om een stoelmassage uit te voeren hebben we per masseur een ruimte van minimaal 3 tot 4m2 nodig. Op deze manier plaatst de masseur de massagestoel vrij in de ruimte en beweegt hij er gemakkelijk omheen voor een optimale massage-ervaring.

Is een massage zakelijk aftrekbaar?

Absoluut, stoelmassages zijn zakelijk aftrekbaar. Vanaf 1 januari 2022 vallen deze massages onder de werkkostenregeling. Het mooie is dat de kosten niet meetellen in de vrije ruimte en dus onbelast verstrekt kunnen worden.

085 40 17 123

info@massageprofs.nl
stoelmassages in heel Nederland    Verstuurt het contactformulier uw bericht niet? Dan kunt u ons bereiken via info@massageprofs.nl of 085 40 17 123.