Ester Kerkhof

    Het leuke aan het geven van stoelmassages vind ik dat je in relatief korte tijd iemand een volledige behandeling kunt geven. Ik werk niet volgens een vast protocol, iedere behandeling is afgestemd op de wens van de klant. De ene keer gericht op ontspanning, de andere keer om klachten aan nek, schouders, rug of armen te verlichten. Soms in complete afzondering in een kantoorruimte en een andere keer op een drukke beursvloer omringd door publiek. Die afwisseling maakt het leuk. En mijn ultieme beloning is natuurlijk de ontspannen glimlach na afloop van de stoelmassage :-).

    Sinds 2010 werk ik voor MassageProfs. Het is een fijn bedrijf om voor te werken. Alle organisatie en planning worden voor je verzorgd, waardoor ik mij als stoelmasseur kan bezighouden met dat wat ik leuk vind: masseren!

    Naast mijn massagewerkzaamheden in mijn eigen massagepraktijk geef ik stoelmassages op beurzen of evenementen en bedrijfsmassages. De ene keer samen met andere stoelmasseurs en de andere keer solo. Die afwisseling zorgt ervoor dat ik altijd weer met veel plezier uitkijk naar een nieuwe opdracht.

    Bij MassageProfs maak je deel uit van een enthousiast team van professionele stoelmasseurs. Er worden regelmatig bijeenkomsten georganiseerd waarin ruim aandacht wordt besteed aan ergonomisch werken, uitbreiden van je vaardigheden als stoelmasseur en het uitwisselen en vergroten van je kennis. Ik ben er trots op dat ik deel mag uitmaken van dit leuke team!