Stoelmassage Zwolle

We zijn ervan overtuigd dat gemotiveerde en gezonde medewerkers het succes van een organisatie beïnvloeden. Met een stoelmassage in Zwolle slaan onze professionele stoelmasseurs feilloos een brug tussen geestelijke en lichamelijke ontspanning en het behalen van doelgerichte bedrijfsresultaten. Het is een kort maar zeer effectief ontspanningsmoment voor je medewerkers. Hierdoor verlagen mentale en fysieke spanningsklachten.

STOELMASSAGE IN ZWOLLE: CREËER GEZONDE EN TEVREDEN MEDEWERKERS

Beloon de medewerkers van jouw organisatie met een heerlijke stoelmassage. Tijdens een massage op het werk krijgen je medewerkers 20 minuten de tijd om fysiek en mentaal volledig te ontspannen. Hierdoor nemen spanningsklachten af en worden het energieniveau, concentratievermogen en de arbeidsmotivatie verhoogd. Het resultaat: vitale en blije medewerkers die weer vol motivatie aan het werk gaan. Zo maak je als bedrijf het verschil en het is ook nog eens een goede invulling van het gezondheidsbeleid van de organisatie. Bij ons heb je ook de mogelijkheid om een eenmalige stoelmassage te boeken.

5 REDENEN VOOR EEN STOELMASSAGE OP HET WERK:

 • Het is verfrissend en ontspannend
 • Het is bevorderend voor spierherstel
 • Het is stressverlichtend en verhoogt de productiviteit
 • Het is verlichtend voor rug, nek en schouders
 • Het is gewoon erg lekker

Onze klanten

Klantervaringen

MassageProfs logo only transparant tiny
 • Bij Biogen staat gezondheid hoog in het vaandel. Een vitale organisatie met fitte werknemers draagt aanzienlijk bij aan een gezond bedrijf. Bij Biogen stellen wij de werknemers in de gelegenheid om één keer in de twee weken een stoelmassage te ondergaan. Dit creëert vitale, productieve en gemotiveerde werknemers! Kleine moeite, groot gebaar!

  JOOST KUIPER - HR DIRECTEUR BIOGEN NETHERLANDS BV - Badhoevedorp

DE KOSTEN VOOR
EEN STOELMASSAGE
IN ZWOLLE
EXTRA SERVICE:

 • Gratis online reserveringssysteem
 • Gratis gebruik van vitaliteitsenquête

Voor iedere organisatie is de totaalprijs voor het afnemen van bedrijfsmassages anders. De kosten zijn namelijk afhankelijk van een aantal factoren. We maken voor jullie daarom graag een voorstel op maat en koppelen jullie wensen en ideeën aan onze mogelijkheden. Zo kunnen we volledig voldoen aan jullie wensen. Bij het opstellen van de offerte, zijn de volgende aspecten van belang:

 • Het aantal massagedagen per maand
 • De duur van de massage: 15 of 20 minuten
 • Het aantal stoelmassages op een dag
 • Het wel of niet geven van werkplekadvies

De kosten van de stoelmassage zijn inclusief de massagebenodigdheden en reiskosten. Een belangrijke voorwaarde voor het geven van bedrijfsmassages is dat onze masseur drie aaneengesloten uren bij jullie op het werk kan masseren.

Hoe werkt een bedrijfsmassage?

Tijdens de bedrijfsmassage krijgen de medewerkers 15 of 20 minuten de tijd om alle werkgerelateerde zaken los te laten en zich volledig te ontspannen. Onze masseurs creëren een effectief ontspanningsmoment waarin lichamelijke en geestelijke ontspanning mogelijk is. Zij werken volgens verschillende massagetechnieken.

Iedere masseur werkt met zijn of haar eigen massagetechniek en combineert elementen uit de Thaise, Ayurvedische, klassieke en Shiatsu-massage. De stoelmassage op het werk is het perfecte moment om je rug, nek, schouders, handen en armen te ontspannen en los te maken. Als je bepaalde klachten hebt, is het belangrijk om dit goed aan te geven van tevoren.

Klantervaringen

MassageProfs logo only transparant tiny
 • Wij hebben de stoelmassages op kantoor als zeer prettig ervaren. 20 minuten ontspanning is absoluut stress verlagend en energie verhogend! Ester houdt rekening met persoonlijke wensen, is erg vriendelijk en professioneel.

  TRACEY VAN STEENBERGEN - OFFICE MANAGER RAPID SUGAR - Amsterdam

Massage in Zwolle

We helpen iedere werkgever in Zwolle zijn bedrijfsresultaten te verbeteren door het verhogen van productiviteit en werkplezier bij medewerkers. We vertalen met onze professionele stoelmassage het goede werkgeverschap naar ontspanning en persoonlijke aandacht. We creëren een rustmoment waarin ontspanning en bewustwording centraal staan.

Voor wie is een stoelmassage geschikt?

Iedereen kan genieten van een heerlijke stoelmassage. Wanneer je last hebt van bepaalde klachten of zwanger bent, is het belangrijk om dit van tevoren aan te geven bij de masseur. Een bedrijfsmassage is het meest geschikt voor mensen die:

 • Lichamelijk zwaar werk doen
 • Elke dag in dezelfde houding werken
 • Computerwerk uitvoeren

Massagelocaties Zwolle

We geven stoelmassages in heel Nederland en jouw massage kan dus ook op iedere locatie in Zwolle plaatsvinden. Het enige wat we nodig hebben, is een afgesloten ruimte waarin de massagestoel kan staan. Deze plek hoeft absoluut niet groot te zijn. Dit maakt de bedrijfsmassage voor de meeste bedrijven zeer geschikt.

Eenmalige bedrijfsmassage boeken

Heb je iets te vieren of wil je de medewerkers van jouw bedrijf belonen met een stoelmassage? MassageProfs biedt bedrijven de mogelijkheid om eenmalige stoelmassage-opdrachten te boeken. Maak kennis met één van onze professionele masseurs en ervaar een massage op het merk.

Stoelmassages op evenementen

Onze stoelmassages zijn niet alleen een superlekkere ontspanning op het werk, maar ook op evenementen zijn ze zeer geschikt. De professionele stoelmasseurs leveren een positieve en waardevolle bijdrage aan het succes van een speciale gelegenheid. De massages zijn laagdrempelig en comfortabel: de massage vindt plaats op een stoel en bezoekers kunnen de kleding kan aanhouden. De bezoekers van het evenement zullen zich jouw organisatie nog jarenlang herinneren. Een stoelmassage bij jouw beursstand in Zwolle:

Onze eigen stoelmassage onderzoeksresultaten

96%
Voelt zich meer ontspannen
94%
Ervaart afname van spanningsklachten
82%
Heeft meer energie

Wij willen graag weten wat het effect van onze stoelmassages is op de gezondheid en vitaliteit van onze klanten en haar medewerkers. Daarom vragen wij regelmatig aan de eindgebruiker wat zijn ervaring is en hoe hij zich voelt na het ondergaan van een stoelmassage. Wil je meer weten? Vraag dan nu het volledige rapport van onze onderzoeksresultaten op.

Klantbeoordelingen uit Zwolle

MassageProfs logo only transparant tiny
 • Swinging.nl werkt al geruime tijd op zeer plezierige wijze samen met MassageProfs. De medewerkers van MassageProfs zijn vriendelijk, deskundig, netjes en altijd correct.Wij zijn erg blij met de samenwerking en zullen nu en in de toekomst regelmatig een beroep blijven doen op de MassageProfs voor onze evenementen. Warm aanbevolen.

  drs. Martijn van Buren - Directeur SWINGING.NL - Rotterdam
 • ‘Marian en Antonia van MassageProfs - voor de gelegenheid speciaal uitgedost als geishas – pasten perfect in het thema van ons Japanse bedrijfsfeest. De stoelmassage was door het warme ontvangst van de dames en de professionele massage een groot succes. In alle drukte van het feest was dit echt een plek om even helemaal tot rust te komen en te ontspannen. Dames bedankt! We hebben genoten.

  Karen Clay Duivelaar Pompen - Alphen aan den Rijn
 • Prettig, nodig en ontspannend.

  Sharmen Mijnals - Sales Assistant ABN AMRO - Amsterdam
 • Heel professionele dienstverlening.

  Esther Steinbusch - secretaresse Allround PGGM - Zeist

Stoelmassages als onderdeel van het gezondheidsbeleid

Verlaag het aantal ziekmeldingen en bestrijd het ziekteverzuim op de werkvloer door als werkgever bedrijfsmassages aan te bieden. Met een stoelmassage op het werk houd je jouw medewerkers fit en gezond. Door gezonde medewerkers verminder je ook de kans op lichamelijke klachten zoals RSI. Het aantal ziekmeldingen terugdringen levert voor jou als werkgever fiscaal voordeel op. Daarnaast zijn de kosten die je maakt voor het aanbieden van de stoelmassages volledig aftrekbaar van de belasting. De massages worden door de overheid erkend als officieel middel om ziekteverzuim binnen de organisatie tegen te gaan. Hierdoor zijn deze kosten vrijgesteld van loonheffing. De bedrijfsmassage valt nu onder de Werkkostenregeling (WKR) als nihilwaardering, waardoor het ook niet ten laste gaat van de vrije ruimte en je geen eindheffing hoeft te betalen.

085 40 17 123

info@massageprofs.nl
Bedrijfsmassages in Zwolle (en de rest van Nederland)  Verstuurt het contactformulier uw bericht niet? Dan kunt u ons bereiken via info@massageprofs.nl of 085 40 17 123.