Stoelmassage Zoetermeer

Voor een stoelmassage in Zoetermeer is MassageProfs de aangewezen specialist. Een stoelmassage op het werk zorgt voor fittere en vitalere medewerkers. Onze masseurs komen graag langs bij jou op kantoor om je medewerkers te voorzien van een 15 tot 20 minuten durende stoelmassage. Hierbij gebruiken ze diverse massagetechnieken die stress reduceren en de productiviteit bevorderen. De massages worden door de kleding heen gegeven op een speciale massagestoel.

Stoelmassage in Zoetermeer: tal van voordelen

Een stoelmassage is prettig en ontspannend: het biedt medewerkers de kans om op een relaxte manier uit te rusten op kantoor. Daarnaast biedt een bedrijfsmassage tal van andere voordelen. Je medewerkers zullen als herboren achter hun bureau zitten na een stoelmassage van zo’n 20 minuten. Ze voelen zich gezonder, waardoor de productiviteit omhoog schiet. En daar pluk je de vruchten van. Ook voor stoelmassages op evenementen om en nabij Zoetermeer is MassageProfs de aangewezen partner.

Voordelen stoelmassage

 • Verhoging van productiviteit
 • Ontspanning voor medewerkers
 • Voorkomt RSI-klachten
 • Reduceert werkstress

Voordelen evenementmassage

 • Jouw beursstand wordt interessanter voor bezoekers
 • Bezoekers blijven langer bij je stand hangen
 • Speelse methode om bezoekers jouw bedrijf te laten leren kennen

Onze klanten

Klantervaringen

MassageProfs logo only transparant tiny
 • Ik heb de experts van MassageProfs ingeschakeld om bij ons op de werkvloer bedrijfsmassages te geven. Ik merk aan mijn medewerkers dat zij uitkijken naar de dag dat de masseur er is om vervolgens 20 minuten te kunnen ontspannen. Ik beveel de stoelmasseurs van MassageProfs aan voor elk bedrijf.

  C. BRAAK ICLICKS

Tarieven voor stoelmassage in Zoetermeer

Voor elk bedrijf in Zoetermeer en omstreken maken wij een offerte die volledig op maat is. Dit is ook de reden waarom we geen vaste tarieven op onze website vermelden. Hoe de offerte er exact uit komt te zien, hangt af van onderstaande punten:

 • Aantal te geven massages
 • Massageduur
 • Frequentie van de bedrijfsmassages
 • Eventuele extra wensen

Als je een offerte aanvraagt, dan zitten reistijd, reiskosten en massagestoel altijd bij de prijs inbegrepen. Bij ons betaal je dan ook geen voorrijkkosten. Voor een stoelmassage in Zoetermeer vragen we wel altijd een minimale afname van drie aaneengesloten uren per masseur. Meer informatie nodig over een bedrijfsmassage bij jou op kantoor? Neem contact met ons op via 085 40 17 123 of info@massageprofs.nl.

Hoe gaan onze stoelmassages in zijn werk?

De stoelmassages van MassageProfs worden uitgevoerd door de kleding heen. Je medewerkers nemen plaats in onze speciale massagestoel en genieten vervolgens 20 minuten lang van een heerlijke massage. Hierbij worden onder andere schouders, nek, armen, rug, hoofd en handen meegenomen. De ervaren masseurs die we in huis hebben maken gebruik van klassieke massagetechnieken, zoals Thaise massage en Shiatsu massage. Niet alleen bijzonder ontspannend, maar ook klachtenreducerend. Om deze reden worden stoelmassages in Zoetermeer steeds populairder.

Klantervaringen

MassageProfs logo only transparant tiny
 • De masseurs van MassageProfs weten precies wat ze doen en zijn bovendien erg vriendelijk. Ik neem zelf ook regelmatig plaats in de massagestoel. Heerlijk!

  DBC-ONDERHOUD – Utrecht SANDRA JANSEN – DIRECTIESECRETARESSE

Voor wie zijn de stoelmassages geschikt?

In principe kan iedereen profiteren van een stoelmassage. Een bedrijfsmassage biedt vooral uitkomst als je medewerkers werkstress hebben of weinig bewegen tijdens hun werk. Voorafgaand aan de massage zal worden gevraagd of de betreffende medewerker lichamelijke klachten ervaart, zodat onze masseurs hier rekening mee kunnen houden.

Hoe lang duurt de stoelmassage?

Een stoelmassage van MassageProfs duurt 15 tot 20 minuten. Om deze reden is het mogelijk dat er een hoop medewerkers een massage krijgen per dag. Een 20 minuten durende massage is lang genoeg voor volledige ontspanning: je medewerkers komen volledig tot rust.

Massage bij jou op locatie in Zoetermeer

Onze stoelmassages kunnen worden gegeven op iedere locatie in Zoetermeer, of het nou een evenementenhal of kantoor betreft. Het is daarbij voor zowel de masseur als medewerker wel zo prettig als de massage plaatsvindt in een afgesloten ruimte. Dit komt de ontspanning ten goede.

Onze eigen stoelmassage onderzoeksresultaten

96%
Voelt zich meer ontspannen
94%
Ervaart afname van spanningsklachten
82%
Heeft meer energie

Wij willen graag weten wat het effect van onze stoelmassages is op de gezondheid en vitaliteit van onze klanten. Daarom vragen wij regelmatig aan de eindgebruiker wat zijn ervaring is en hoe hij zich voelt na het ondergaan van een stoelmassage. Wil je meer weten? Vraag dan nu het volledige rapport van onze onderzoeksresultaten op.

Bespaar kosten door middel van onze stoelmassage

Wist je dat stoelmassage jou als werkgever fiscaal voordeel oplevert? De kans op lichamelijke klachten als RSI en stress verminderen drastisch en hiermee dus ook de kans op ziekteverzuim. Ook de overheid ziet dit op deze manier, waardoor de kosten van stoelmassages volledig aftrekbaar zijn van de inkomsten. De bedrijfsmassage valt namelijk onder de Werkkostenregeling (WKR).

Klantbeoordelingen

MassageProfs logo only transparant tiny
 • Onze medewerkers van MediaScience hebben een heerlijke massage gehad. Iedereen was erover te spreken en ging met een fris gevoel weer aan het werk.

  MediaScience – Amsterdam LIESBETH SLOOIJER – MARKETING & SALES

Ontvang een voorstel op maat voor bedrijfsmassage op locatie bij jou in de regio!

085 40 17 123

info@massageprofs.nl
Bedrijfsmassages in Zoetermeer (en de rest van Nederland)

  Verstuurt het contactformulier uw bericht niet? Dan kunt u ons bereiken via info@massageprofs.nl of 085 40 17 123.