Stoelmassage Zeist

We verzorgen stoelmassages in Zeist van 15 tot 20 minuten. Deze massages geven we in een speciale massagestoel waarbij je je kleren gewoon aan kunt houden. Hierdoor zijn onze stoelmassages erg geschikt als een moment van rust en ontspanning voor werknemers en werkgevers van bedrijven in Zeist. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan verder of neem contact met ons op.

Een heerlijke stoelmassage op het werk in Zeist

Met onze stoelmassages in Zeist dragen we bij aan het verminderen van ziekteverzuim en stress op werk onder zowel werknemers als werkgevers. Een hoge werkdruk en stress resulteren vaak in RSI-klachten. Dit heeft als gevolg dat het aantal ziektemeldingen toeneemt. Om het ziekteverzuim voor te zijn én te verminderen, geven we stoelmassages op locatie in de omgeving van Zeist. Deze bedrijfsmassages zorgen voor een moment van ontspanning en rust, waardoor je even bent verwijderd van alle hectiek en stress. Op deze manier nemen we de stress en spanning in je lijf weg en verhogen we de productiviteit onder werknemers.

Naast bedrijfsmassages, bieden we bezoekers van evenementen een moment van ontspanning met eventmassages. Ook is het mogelijk om stoelmassages op locatie te reserveren.

Voordelen bedrijfsmassage

 • Vermindert werkstress en spanning
 • Verhoogt productiviteit
 • Het is stressverlichtend en verhoogt de productiviteit
 • Vermindert of voorkomt RSI-klachten
 • Verlaagt het ziekteverzuim

Voordelen eventmassage

 • Absolute publiekstrekker
 • Goede manier om klanten te binden
 • Vanaf 3 uur aaneengesloten te boeken
 • Maakt indruk op bezoekers

Wil jij het ziekteverzuim binnen het bedrijf verminderen of wil je de publiekstrekker zijn op een aanstaand evenement? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 085 40 17 123 of een e-mail te sturen naar info@massageprofs.nl. Onze deskundigen staan je graag te woord om je vragen te beantwoorden en de mogelijkheden te bespreken. Heb je behoefte aan een kostenoverzicht? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Onze klanten

STOELMASSAGE
ZEIST
KOSTEN

INCLUSIEF:

 • Gratis online reserveringssysteem

 • Gratis gebruik van vitaliteitsenquête

Ieder bedrijf en evenement is anders, evenals de wensen. Daarom bieden we aan de hand van je wensen en de mogelijkheden, onze stoelmassages volledig op maat aan. De kosten van stoelmassages in Zeist zijn daarom afhankelijk van meerdere factoren.

 • Het aantal gewenste stoelmassages per dag
 • De frequentie van onze samenwerking
 • De duur van de stoelmassages

We verzorgen volledige stoelmassages inclusief alle benodigdheden, zoals een massagestoel. De uiteindelijke kosten voor stoelmassages zijn inclusief de reiskosten van onze masseurs. Bovendien zijn deze kosten vrijgesteld van loonheffingen, waardoor het ook fiscaal gezien zeer interessant is.

Wat is een stoelmassage?

Een stoelmassage is een laagdrempelige, maar zeer effectieve manier van masseren om werkstress en lichamelijke spanningen te verhelpen. Onze masseurs geven stoelmassages in Zeist van 15 tot 20 minuten, waarbij je gewoon je kleren kunt aanhouden. Hierdoor zijn stoelmassages zeer geschikt om in te zetten als bedrijfsmassages of massages op evenementen. Onze masseurs hebben meer dan 10 jaar ervaring in technieken die afkomstig zijn van de Thaise, Ayurvedische, klassieke en Shiatsu-massage. Deze technieken passen onze massageprofessionals toe tijdens stoelmassages, waarbij ze zich focussen op de schouders, nek, rug, armen, handen en het hoofd. We merken dat veel bedrijven in Zeist last ondervinden van een te hoge werkdruk, waardoor veel werknemers, maar ook werkgevers enige mate van werkstress ervaren. Deze stress resulteert regelmatig in lichamelijke problemen, die we met onze stoelmassages verhelpen.

Klantervaringen

MassageProfs logo only transparant tiny
 • Swinging.nl werkt al geruime tijd op zeer plezierige wijze samen met MassageProfs. De medewerkers van MassageProfs zijn vriendelijk, deskundig, netjes en altijd correct.Wij zijn erg blij met de samenwerking en zullen nu en in de toekomst regelmatig een beroep blijven doen op de MassageProfs voor onze evenementen. Warm aanbevolen.

  drs. Martijn van Buren - Directeur SWINGING.NL - Rotterdam
 • ‘Marian en Antonia van MassageProfs - voor de gelegenheid speciaal uitgedost als geishas – pasten perfect in het thema van ons Japanse bedrijfsfeest. De stoelmassage was door het warme ontvangst van de dames en de professionele massage een groot succes. In alle drukte van het feest was dit echt een plek om even helemaal tot rust te komen en te ontspannen. Dames bedankt! We hebben genoten.

  Karen Clay Duivelaar Pompen - Alphen aan den Rijn
 • Prettig, nodig en ontspannend.

  Sharmen Mijnals - Sales Assistant ABN AMRO - Amsterdam
 • Heel professionele dienstverlening.

  Esther Steinbusch - secretaresse Allround PGGM - Zeist

Ideale omstandigheden voor stoelmassage in Zeist

Onze masseurs geven op iedere locatie in en rondom Zeist stoelmassages bij bedrijven, op evenementen en bij eenmalige verzoeken op locatie. Om optimaal te genieten en ontspannen, is het belangrijk dat de omgeving aan enige minimale eisen voldoet. Zo is het wenselijk om in een afgesloten ruimte te werken. Een kleine vergaderruimte is bijvoorbeeld al voldoende. Zo onttrek je jezelf van alle hectiek en prikkels en kom je volledig tot rust.

Voor wie is een stoelmassage geschikt?

Een stoelmassage is voor vrijwel iedereen geschikt. Onze ervaren masseurs houden rekening met lichamelijk klachten en passen hun technieken hier zorgvuldig op aan. Ook voor zwangere vrouwen is een stoelmassage zeer geschikt: de massage zal dan iets aangepast worden. Een stoelmassage is met name zeer geschikt voor mensen die:

 • Stress en een hoge werkdruk ervaren
 • Lang in dezelfde houding zitten
 • Fysiek zwaar werk uitvoeren
 • Lang naar een computerscherm kijken

Onze eigen stoelmassage onderzoeksresultaten

96%
Voelt zich meer ontspannen
94%
Ervaart afname van spanningsklachten
82%
Heeft meer energie

Wij willen graag weten wat het effect van onze stoelmassages is op de gezondheid en vitaliteit van onze klanten en haar medewerkers. Daarom vragen wij regelmatig aan de eindgebruiker wat zijn ervaring is en hoe hij zich voelt na het ondergaan van een stoelmassage. Wil je meer weten? Vraag dan nu het volledige rapport van onze onderzoeksresultaten op.

Kostenvoordeel met bedrijfsmassages in Zeist

We geven effectieve en gerichte stoelmassages aan werknemers, waardoor lichamelijke klachten sneller verholpen en voorkomen worden. Naast het tegengaan van RSI-klachten zorgen onze stoelmassages ook voor een vermindering van stress. Werknemers blijven zowel fysiek als mentaal langer gezond, waardoor het ziekteverzuim binnen de organisatie afneemt. Bovendien zijn de kosten die je als organisatie maakt om de stoelmassages te faciliteren, volledig aftrekbaar bij de Belastingdienst. Op die manier zorgt het aanbieden van stoelmassages dus op meerdere vlakken voor een kostenbesparing. De bedrijfsmassage geldt als nihilwaardering. Hierdoor hoef je geen rekening te houden met deze vulling van de vrije ruimte van de werkkostenregeling, zoals voorheen. Daarnaast wordt er ook geen eindheffing van 80% berekend.

Ontvang een voorstel op maat voor
bedrijfsmassage op locatie bij jou in de regio!

085 40 17 123

info@massageprofs.nl
Bedrijfsmassages in Den Haag (en de rest van Nederland)  Verstuurt het contactformulier uw bericht niet? Dan kunt u ons bereiken via info@massageprofs.nl of 085 40 17 123.