Stoelmassage Tilburg

Je medewerkers voelen zich een stuk fitter als ze regelmatig een stoelmassage krijgen op het werk. Ook zorgt massages op het werk vaak voor een hogere productiviteit. De massages geven we door de kleding heen en kunnen we zowel op kantoor als tijdens een evenement uitvoeren. Een massage van 15 tot 20 minuten is lang genoeg om je medewerkers goed te laten ontspannen en de kans op RSI-klachten te verkleinen.

Stoelmassage en bedrijfsmassage in Tilburg

Stoelmassages zorgen voor vitale en fitte medewerkers die met plezier naar hun werk komen. Wanneer je medewerkers de hele dag achter hun bureau zitten te werken, bestaat de kans dat ze na verloop van tijd fysieke klachten krijgen. Stoelmassages van MassageProfs zijn hier een goede oplossing voor, omdat ze je medewerkers vitaler maken en het risico op klachten verkleinen. Een massage is voor je personeel een goede beloning voor het harde werken. Door de jaren heen hebben we gezien dat medewerkers na een massage van 15 tot 20 minuten fitter achter hun bureau zitten. Het aanbieden van bedrijfsmassages heeft ook een positief gevolg voor de uitstraling van je onderneming, want die zal bekend komen te staan als bedrijf dat investeert in zijn medewerkers. MassageProfs geeft ook stoelmassages op evenementen en beurzen in Tilburg. Geef de bezoekers van jouw beursstand een lekkere stoelmassage en ze zullen je bedrijf niet snel vergeten.

Voordelen van stoelmassage

 • Werkt stressverlichtend
 • Fitte en gezonde medewerkers
 • Verlaagt kans op ziekteverzuim
 • Verhoogt de productiviteit

Voordelen van evenementmassage

 • Trekpleister voor je beursstand
 • Leuke reclame voor je bedrijf
 • Laagdrempelig én lekker
 • Mensen leren je bedrijf kennen

Onze klanten

Klantervaringen

MassageProfs logo only transparant tiny
 • De medewerkers van MassageProfs zijn zeer kundige en fijne mensen. De mensen op kantoor zijn vriendelijk en behulpzaam en de masseurs zijn naast deze eigenschappen ook zeer bekwaam en bedreven.

  SANDRA JANSEN – DIRECTIESECRETARESSE DBC-ONDERHOUD - Utrecht

Tarieven stoelmassage

Het tarief voor een stoelmassage in Tilburg is afhankelijk van een paar factoren. Elk bedrijf is uniek en heeft andere eisen en wensen. Daarom maken we voor elk bedrijf een offerte op maat. Het tarief van een stoelmassage is afhankelijk van:

 • De duur van de massages en het aantal massages
 • De frequentie van de massages (wekelijks, maandelijks et cetera)
 • Extra wensen

De massagestoel, reistijd en reiskosten zitten bij de prijs inbegrepen. Ook maken je medewerkers zonder bijkomende kosten gebruik van ons reserveringssysteem. We vragen wel een minimale afname van drie aaneengesloten uren per masseur. Voor meer informatie over een massage op het werk of tijdens een evenement in Tilburg kun je contact opnemen door te bellen naar 085 40 17 123 of te e-mailen naar info@massageprofs.nl. Direct een offerte aanvragen of een kennismaking inplannen doe je via de onderstaande knoppen.

Hoe werkt een stoelmassage?

Tijdens een stoelmassage masseren we 15 tot 20 minuten lang de rug, schouders, nek, hoofd en armen. De medewerker zit voorovergebogen op een speciale massagestoel en de massage wordt door de kleding heen gegeven. Onze masseurs houden rekening met eventuele (gezondheids)klachten. Tijdens de massage maken we gebruik van technieken uit de klassieke massage, Thaise massage, Ayurvedische massage en de Shiatsu massage. Na een massage voelen je medewerkers zich vitaler en zijn ze productiever.

Klantervaringen

MassageProfs logo only transparant tiny
 • Kruidvat heeft samen met MassageProfs een actie gehouden in de winkel; klanten konden zich gratis laten masseren in 50 filialen. Het ging om 1200 massages en op het hoofdkantoor zijn ook 120 massages verricht. Alle reacties zijn erg positief, het zijn professionele en vriendelijke mensen.

  SUZE VAN DEN BOSCH - PROMOTION PLANNER KRUIDVAT & TREKPLEISTER A.S. WATSON HEALTH & BEAUTY EUROPE - Renswoude

Voor wie zijn stoelmassages?

Iedereen kan genieten van een stoelmassage van 15 tot 20 minuten. De massages worden door de kleding heen gegeven, wat ze laagdrempelig maakt. We raden een stoelmassage aan voor personen die het grootste gedeelte van de dag zittend doorbrengen op kantoor. Geef vooraf wel eventuele klachten door, zodat onze masseurs daar rekening mee houden.

Lekkere stoelmassage in Tilburg

Doordat massages 15 tot 20 minuten duren, kunnen we veel massages op één dag uitvoeren. Je medewerkers kunnen zich via ons online reserveringssysteem eenvoudig aanmelden voor een massage. Een stoelmassage van 15 minuten is lang genoeg om volledig te ontspannen. Een bedrijfsmassage helpt zowel mentaal als fysiek te herstellen.

Massage bij jou op locatie

Onze masseurs komen langs bij jou op kantoor. We stellen niet veel eisen aan de locatie, maar werken wel graag in een afgesloten ruimte. Op die manier werken onze masseurs in alle rust, terwijl je medewerkers zich beter kunnen ontspannen.

Onze eigen stoelmassage onderzoeksresultaten

96%
Voelt zich meer ontspannen
94%
Ervaart afname van spanningsklachten
82%
Heeft meer energie

Wij willen graag weten wat het effect van onze stoelmassages is op de gezondheid en vitaliteit van onze klanten. Daarom vragen wij regelmatig aan de eindgebruiker wat zijn ervaring is en hoe hij zich voelt na het ondergaan van een stoelmassage. Wil je meer weten? Vraag dan nu het volledige rapport van onze onderzoeksresultaten op.

Bespaar kosten dankzij massages op het werk

Een stoelmassage geeft je medewerkers een lekker ontspannen gevoel. Ook het financiële plaatje van je bedrijf zal erop vooruitgaan dankzij bedrijfsmassages. Zo verkleinen onze massages de kans op RSI- en stressklachten, waardoor de kans op ziekteverzuim kleiner wordt. Daarnaast zijn kosten van stoelmassages op het werk volledig aftrekbaar van de inkomsten; bedrijfsmassages worden erkend als manier om ziekteverzuim tegen te gaan.

Voor de vrijstelling van de kosten van bedrijfsmassages gelden de volgende voorwaarden:

 • Bedrijfsmassages staan in het arboplan van het bedrijf;
 • Massage op het werk tijdens kantooruren;
 • Medewerkers betalen geen eigen bijdrage.

Klantbeoordelingen

MassageProfs logo only transparant tiny
 • Heerlijke massage voor onze medewerkers. Iedereen was erg tevreden en ging geheel ontspannen weer aan het werk. Ook de flexibiliteit van de masseur was erg fijn.

  Liesbeth Slooijer - Marketing & Sales MediaScience - Amsterdam

Ontvang een voorstel op maat voor bedrijfsmassage op locatie bij jou in de regio!

085 40 17 123

info@massageprofs.nl
Binnenhaven 1 6709 PD Wageningen

  Verstuurt het contactformulier uw bericht niet? Dan kunt u ons bereiken via info@massageprofs.nl of 085 40 17 123.