STOELMASSAGE OP LOCATIE

Stoelmassages kunnen ook heel goed eenmalig aangeboden worden als beloning. Denk hierbij aan een mooi gebaar na het afronden van een groot project of een periode van hoge werkdruk. Ook als relatiegeschenk of verrassing is stoelmassage een mooi gebaar.

MassageProfs logo only transparant tiny

 GEEF EEN STOELMASSAGES CADEAU

Heeft jouw afdeling een topprestatie geleverd en wil je ze bedanken? Hebben jullie iets te vieren? Laat dan een stoelmasseur langskomen en geef een heerlijke stoelmassage cadeau. Gedurende 15-30 minuten krijgt iedereen een massage, door de kleding heen. De massage op locatie kan praktisch overal uitgevoerd worden, dus ook op kantoor of tijdens een bedrijfsuitje. Het is laagdrempelig en zeer ontspannend. De masseur neemt alle massage benodigdheden mee, inclusief de speciale ergonomische massagestoel. Uiteraard kunnen er ook meerdere masseurs tegelijkertijd komen zodat er in een korte periode meerdere mensen gemasseerd kunnen worden.

Eenvoudig en praktisch

Wat stoelmassage uniek maakt is dat het eenvoudig en praktisch overal uitvoerbaar is. Hierdoor kan deze vorm van massage op vrijwel iedere locatie verzorgd worden. Meestal worden de stoelmassages op kantoor gegeven, bij voorkeur in een aparte (vergader)ruimte. Maar ze kunnen ook midden op de werkvloer verzorgd worden. Het voordeel hiervan is dat het goed zichtbaar is en tot de verbeelding spreekt.

Aan welke voorwaarden moet een locatie voldoen?

De stoelmassage locatie heeft maar één vereiste. Per masseur moet er een ruimte van minimaal 3 tot 4m2 beschikbaar zijn. De stoelmasseur moet zijn massagestoel vrij in een ruimte kunnen plaatsen en er royaal omheen kunnen lopen.

  • Ik kom net van de massagestoel af, het was heerlijk. De mensen uit mijn team waren erg verrast en inmiddels zeer ontspannen. Goede dames, heel goed geregeld allemaal en fijn dat het op zo'n korte termijn allemaal kon.

    Edith Doosje - Manager Marketing & Communicatie ING / WESTLANDUTRECHT - Amsterdam
  • Onze medewerkers hadden wel wat aandacht verdiend vonden wij. Het aanbieden van stoelmassage tijdens onze Dag van de Zorg was dan ook een schot in de roos! De medewerkers stonden in de rij en de stoelmasseurs kwamen nauwelijks aan pauze toe. Flexibel, professioneel en vriendelijk. Ze hebben zoveel mogelijk mensen een ontspannen moment bezorgd. Voor herhaling vatbaar!

    Marlou Stuttenheim - Arboadviseur RODE KRUIS ZIEKENHUIS - Beverwijk

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw organisatie of afdeling?

Team van professionals 

MassageProfs beschikt over een sterk team van professionele stoelmasseurs. Wil je een grote groep mensen gemasseerd laten worden dan kunnen we met meerdere masseurs tegelijkertijd komen zodat iedereen aan de beurt komt. De duur van de massage kan variëren van 15, 20 tot 30 minuten. Doordat de kleding kan worden aangehouden is deze vorm van ontspanning geschikt voor iedere locatie. Dus ook bij jou op kantoor!

085 40 17 123

info@massageprofs.nl
Binnenhaven 1 6709 PD Wageningen

    Verstuurt het contactformulier uw bericht niet? Dan kunt u ons bereiken via info@massageprofs.nl of 085 40 17 123.