Stoelmassage Nijmegen

Een professionele stoelmassage of bedrijfsmassage in Nijmegen zorgt voor een ontspannen en vitaal gevoel. Dankzij massages van MassageProfs voelen jouw medewerkers zich fitter en gaan ze met meer plezier naar hun werk. Een stoelmassage duurt 15 tot 20 minuten en kan zowel bij jou op kantoor als tijdens een evenement worden uitgevoerd. De bedrijfsmassages worden op een laagdrempelige manier door de kleding heen gegeven.

Een heerlijke stoelmassage op het werk in Nijmegen

Tijdens een massage van MassageProfs ontspannen je medewerkers zich 15 tot 20 minuten. Onze ervaren masseurs houden rekening met eventuele fysieke klachten, zodat de massage zo veel mogelijk effect heeft. Een stoelmassage is de ideale manier om je medewerkers te belonen voor het harde werk dat ze verrichten en om ze fitter en meer ontspannen achter hun bureau te laten zitten. Naast het uitvoeren van stoelmassages bij bedrijven in Nijmegen, geeft MassageProfs ook stoelmassages op evenementen.

Voordelen van stoelmassages

 • Verlicht de werkstress
 • Vermindert risico op fysieke klachten
 • Werkt ontspannend
 • Verhoogt de productiviteit

Voordelen van evenementmassages

 • Evenementbezoekers blijven langer staan
 • Meer aandacht voor je bedrijf
 • Unieke manier om publiek jouw richting op te lokken
 • Mensen leren je bedrijf kennen

Onze klanten

Klantervaringen

MassageProfs logo only transparant tiny
 • Ik kom net van de massagestoel af, het was heerlijk. De mensen uit mijn team waren erg verrast en inmiddels zeer ontspannen. Goede dames, heel goed geregeld allemaal en fijn dat het op zo'n korte termijn allemaal kon.

  Edith Doosje - Manager Marketing & Communicatie ING / WESTLANDUTRECHT - Amsterdam

Tarieven voor een stoelmassage

Elk bedrijf is uniek en heeft andere eisen en wensen. Daarom maken we graag een offerte op maat voor stoelmassages in Nijmegen. Het tarief van een stoelmassage is afhankelijk van een aantal factoren:

 • De massageduur
 • Het aantal massages
 • De frequentie van de opdracht
 • De behoefte aan voorlichting of advies

De reiskosten en massagestoel zijn altijd bij de prijs inbegrepen. Daarbij maken je medewerkers zonder bijkomende kosten gebruik van ons online reserveringssysteem en onze vitaliteitsenquête. We hanteren een minimale afname van drie aaneengesloten uren per masseur. Voor meer informatie over een bedrijfsmassage op het werk of tijdens een evenement in Nijmegen kun je contact opnemen via onderstaande knoppen of door te bellen naar 020 618 4728.

Wat is een stoelmassage?

Tijdens een stoelmassage masseren onze ervaren masseurs de rug, schouders, nek, hoofd en armen. Een massage duurt 15 tot 20 minuten. De massage wordt uitgevoerd aan de hand van de beste technieken uit de klassieke massage, Shiatsu massage, Thaise massage en Ayurvedische massage. Bedrijfsmassages in Nijmegen zijn steeds populairder door de vele voordelen die erbij komen kijken. Zo lijkt een massage van 20 minuten kort, maar is het zeker voldoende om de kans op werkgerelateerde klachten, zoals stress, te verkleinen en je medewerkers een vitaal gevoel te geven.

Klantervaringen

MassageProfs logo only transparant tiny
 • MassageProfs doet haar naam in alle opzichten eer aan! Fijn om mee samen te werken, deskundige masseurs en ze doen zelfs meer dan wat er beloofd wordt. Dit alles is zéker een reden om MassageProfs aan te bevelen aan andere bedrijven.

  Willie Teixeira-Waalboer - Adviseur Communicatie ING - Amsterdam

Lekkere stoelmassages in Nijmegen

Een massage van 15 tot 20 minuten is ideaal om even snel te ontspannen. De stoelmassages zijn laagdrempelig: hun kleding mogen je medewerkers gewoon aanhouden. De massages zijn voor iedereen. Geef vooraf wel eventuele fysieke klachten door, zodat we daar rekening mee kunnen houden.

Voor wie zijn de stoelmassages?

Een massage is voor elke medewerker een goed idee. Vaak zitten medewerkers de hele dag in dezelfde houding te werken, waardoor het risico op fysieke klachten toeneemt. Een bedrijfsmassage helpt zowel mentaal als fysiek herstellen en vermindert de kans op klachten.

Massages op locatie in Eindhoven

MassageProfs verzorgt professionele massages bij bedrijven en op evenementen. De locatie maakt niet uit, zolang er maar een ruimte is waar de massagestoel kan staan. Onze masseurs geven de voorkeur aan een afsloten ruimte. Op die manier kunnen onze masseurs zich beter focussen en kan jij beter ontspannen.

Onze eigen stoelmassage onderzoeksresultaten

96%
Voelt zich meer ontspannen
94%
Ervaart afname van spanningsklachten
82%
Heeft meer energie

Wij willen graag weten wat het effect van onze stoelmassages is op de gezondheid en vitaliteit van onze klanten. Daarom vragen wij regelmatig aan de eindgebruiker wat zijn ervaring is en hoe hij zich voelt na het ondergaan van een stoelmassage. Wil je meer weten? Vraag dan nu het volledige rapport van onze onderzoeksresultaten op.

Kostenbesparing dankzij een masseur

Stoelmassages leveren werkgevers op meerdere manieren een fiscaal voordeel op – veel meer dan je denkt. Ten eerste voelen je medewerkers zich fitter en meer ontspannen, wat het risico op verzuim kan verkleinen. Ten tweede omdat de kosten voor de massages geheel aftrekbaar zijn van de inkomsten, omdat bedrijfsmassages op het werk worden erkend als manier om ziekteverzuim tegen te gaan. Voor de vrijstelling van de kosten van stoelmassages gelden de volgende voorwaarden:

Voor de vrijstelling van de kosten van bedrijfsmassages gelden de volgende voorwaarden:

 • De stoelmassage staat in het Arboplan van het bedrijf;
 • De massage vinden plaats op de werkplek tijdens kantooruren;
 • De medewerker betaalt geen eigen bijdrage.

Klantbeoordelingen

MassageProfs logo only transparant tiny
 • Heel professionele dienstverlening.

  Esther Steinbusch - secretaresse Allround PGGM - Zeist

Ontvang een voorstel op maat voor bedrijfsmassage op locatie bij jou in de regio!

020-618 47 28

info@massageprofs.nl
Hollandse Kade 38 1391 JM Abcoude

Verstuurt het contactformulier uw bericht niet? Dan kunt u ons bereiken via info@massageprofs.nl of 020-618 47 28.