Bedrijfsmassage Maastricht

Stoelmassages op het werk hebben een positief effect op de gezondheid en arbeidsmotivatie van medewerkers. Tijdens de massage van 20 minuten laten onze masseurs iedere medewerker fysiek en mentaal ontspannen. Zo creëer je vitaal en ontspannen personeel en maak je de organisatie tot een succes. Onze stoelmasseurs passen de massages aan op basis van de behoeften en wensen van de medewerkers.

Stoelmassage Maastricht: kort en effectief ontspanningsmoment

Hebben jouw medewerkers te maken met een hoge werkdruk, strakke deadlines of werken ze in een onnatuurlijke houding? Voorkom met een bedrijfsmassage in Maastricht fysieke en mentale klachten. Onze stoelmasseurs verhogen het energieniveau en concentratievermogen, waardoor spanningsklachten bij de medewerkers afnemen en de arbeidsmotivatie vergroot. De massages resulteren in vitale en blije medewerkers die vol motivatie aan het werk gaan. Met deze gemotiveerde en gezonde medewerkers maak je als bedrijf het verschil en geef je een goede invulling aan het gezondheidsbeleid. Haal het beste uit je medewerkers door ze een stoelmassage op het werk aan te bieden door onze ervaren stoelmasseurs.

Een bedrijfsmassage:

 • Werkt ontspannend en stress-verlichtend
 • Verhoogt het energielevel en productiviteit
 • Verlaagt fysieke spanningsklachten
 • Vermindert het risico op ziekteverzuim
 • Verlicht rug-, schouder- en nekklachten

Onze klanten

Klantervaringen

MassageProfs logo only transparant tiny
 • Kruidvat heeft samen met MassageProfs een actie gehouden in de winkel; klanten konden zich gratis laten masseren in 50 filialen. Het ging om 1200 massages en op het hoofdkantoor zijn ook 120 massages verricht. Alle reacties zijn erg positief, het zijn professionele en vriendelijke mensen.

  SUZE VAN DEN BOSCH - PROMOTION PLANNER KRUIDVAT & TREKPLEISTER A.S. WATSON HEALTH & BEAUTY EUROPE - Renswoude

KOSTEN VAN
BEDRIJFSMASSAGES
IN MAASTRICHT

EXTRA SERVICE:

 • Gratis online reserveringssysteem

 • Gratis gebruik van vitaliteitsenquête

Wat de tarieven voor een stoelmassage in jouw organisatie zijn, is afhankelijk van een aantal factoren. Omdat de kosten verschillen per bedrijf of evenement, maken we graag een voorstel op maat. Dit voorstel maken we op basis van jouw wensen en ideeën en onze mogelijkheden. Voor het opstellen van de offerte houden we rekening met de volgende aspecten:

 • Het aantal stoelmassages op een dag
 • De tijdsduur per massage
 • Het aantal massages per maand
 • Het wel of niet geven van werkplekadvies

Een voorwaarde voor het afnemen van bedrijfsmassages is dat onze masseurs drie aaneengesloten uren bij jullie kan masseren. De tarieven van de stoelmassages zijn inclusief de reiskosten van de masseur en de massagebenodigdheden zoals de massagestoel.

Hoe gaat een stoelmassage in zijn werk?

Een stoelmassage duurt 15 tot 20 minuten. In deze tijd krijgen de medewerkers de kans om volledig te ontspannen. Onze ervaren stoelmasseurs weten door hun jarenlange ervaring als geen ander hoe ze een goede combinatie maken tussen lichamelijke en geestelijke ontspanning. Hierbij werken ze altijd volgens verschillende massagetechnieken.

Iedere stoelmasseur heeft zijn of haar eigen specialiteit en maakt daarom afwisselend gebruik van technieken uit de Thaise, Ayurvedische, klassieke en Shiatsu-massage. Tijdens de massage maken de masseurs je schouders, rug, armen en handen los. Heeft u ergens last van? Geef dit dan van tevoren aan, dan wordt hier tijdens de massage rekening mee gehouden.

Klantervaringen

MassageProfs logo only transparant tiny
 • Wij hebben de stoelmassages op kantoor als zeer prettig ervaren. 20 minuten ontspanning is absoluut stress verlagend en energie verhogend! Ester houdt rekening met persoonlijke wensen, is erg vriendelijk en professioneel.

  TRACEY VAN STEENBERGEN - OFFICE MANAGER RAPID SUGAR - Amsterdam

Massage in Maastricht

Onze masseurs helpen je om het beste uit je medewerkers te halen. Door ze frequent een stoelmassage aan te bieden, verlagen hun spanningsklachten en worden het energieniveau en concentratievermogen verhoogd. Tijdens de massage krijgen je medewerkers tijd om even te genieten en de werkgerelateerde zaken los te laten. Hierdoor zijn ze tevreden, raken ze gemotiveerd en zijn ze bereid hard te werken.

Voor wie is een stoelmassage geschikt?

Iedereen kan een stoelmassage op het werk ondergaan. Wanneer je bepaalde klachten hebt, is het belangrijk dat je dit van tevoren bij de masseur aangeeft. Zo kan hij of zij de massage hierop aanpassen door extra aandacht te geven aan de pijnpunten. Ben je zwanger? Laat dit dan ook weten. Een bedrijfsmassage is geschikt voor medewerkers die:

 • Iedere dag in dezelfde houding werken
 • Lichamelijk zwaar werk uitvoeren
 • Veel computerwerk doen

Massagelocaties Maastricht

Maastricht gegeven worden. Het enige wat de masseurs nodig hebben voor het uitvoeren van de massage is een kleine afgesloten ruimte, precies groot genoeg voor de massagestoel. De stoelmassages zijn erg toegankelijk omdat de kleding kan worden aangehouden.

De massage duurt 15 tot 20 minuten. Dit is precies lang genoeg om heerlijk te ontspannen zonder dat de werkzaamheden lang stil blijven liggen.

Eenmalige bedrijfsmassage boeken

Heb je iets te vieren of wil je de medewerkers van jouw bedrijf belonen met een stoelmassage? MassageProfs biedt bedrijven de mogelijkheid om eenmalige stoelmassage-opdrachten te boeken. Maak kennis met één van onze professionele masseurs en ervaar een massage op het merk.

Stoelmassage op een evenement

Onze professionele stoelmasseurs verzorgen niet alleen stoelmassages op het werk: de masseurs zijn ook erg goed in te zetten tijdens evenementen. Zo leveren zij een waardevolle bijdrage aan het succes van een speciale gelegenheid. Wat dacht je van een ontspanningsmassage tijdens een bedrijfsfeest, beursdag of teamprestatie? Deze is laagdrempelig en comfortabel omdat er gebruik wordt gemaakt van een massagestoel én de kleding kan worden aangehouden. Met deze publiekstrekker zullen de bezoekers jouw organisatie niet snel vergeten en staan ze al snel in de rij voor hun massage. Met een stoelmassage tijdens een evenement:

 • Betrek je de bezoeker bij jouw beursstand
 • Geef je de organisatie een positieve uitstraling
 • Benader je de bezoekers op een positieve manier
 • Creëer je een ontspanningsmoment voor de bezoekers

Onze eigen stoelmassage onderzoeksresultaten

96%
Voelt zich meer ontspannen
94%
Ervaart afname van spanningsklachten
82%
Heeft meer energie

Wij willen graag weten wat het effect van onze stoelmassages is op de gezondheid en vitaliteit van onze klanten en haar medewerkers. Daarom vragen wij regelmatig aan de eindgebruiker wat zijn ervaring is en hoe hij zich voelt na het ondergaan van een stoelmassage. Wil je meer weten? Vraag dan nu het volledige rapport van onze onderzoeksresultaten op.

Klantbeoordelingen uit Maastricht

MassageProfs logo only transparant tiny
 • Swinging.nl werkt al geruime tijd op zeer plezierige wijze samen met MassageProfs. De medewerkers van MassageProfs zijn vriendelijk, deskundig, netjes en altijd correct.Wij zijn erg blij met de samenwerking en zullen nu en in de toekomst regelmatig een beroep blijven doen op de MassageProfs voor onze evenementen. Warm aanbevolen.

  drs. Martijn van Buren - Directeur SWINGING.NL - Rotterdam
 • ‘Marian en Antonia van MassageProfs - voor de gelegenheid speciaal uitgedost als geishas – pasten perfect in het thema van ons Japanse bedrijfsfeest. De stoelmassage was door het warme ontvangst van de dames en de professionele massage een groot succes. In alle drukte van het feest was dit echt een plek om even helemaal tot rust te komen en te ontspannen. Dames bedankt! We hebben genoten.

  Karen Clay Duivelaar Pompen - Alphen aan den Rijn
 • Prettig, nodig en ontspannend.

  Sharmen Mijnals - Sales Assistant ABN AMRO - Amsterdam
 • Heel professionele dienstverlening.

  Esther Steinbusch - secretaresse Allround PGGM - Zeist

Massages als vast onderdeel van het Arbo- of gezondheidsbeleid

Door als werkgever stoelmassages op het werk aan te bieden, bestrijd je het ziekteverzuim en verlaag je het aantal ziekmeldingen door medewerkers. Met de massages houd je de medewerkers gezond én fit. Hiermee verminder je ook de kans op fysieke klachten zoals RSI. Het terugdringen van het aantal ziekmeldingen levert fiscaal voordeel op voor jou als werkgever. Daarnaast zijn de kosten die je maakt, volledig aftrekbaar van de belasting. De Belastingdienst erkent bedrijfsmassages namelijk als officieel middel om ziekteverzuim binnen de organisatie tegen te gaan. De kosten vallen onder de vrije verstrekking, waardoor ze zijn vrijgesteld van loonheffing. Om deze vrijstelling te krijgen, gelden de volgende voorwaarden:

 • De stoelmassage staat in het Arboplan van de onderneming
 • De massage wordt aangeboden tijdens kantooruren
 • De medewerker hoeft geen eigen bijdrage te betalen

085 40 17 123

info@massageprofs.nl
Binnenhaven 1 6709 PD Wageningen

  Verstuurt het contactformulier uw bericht niet? Dan kunt u ons bereiken via info@massageprofs.nl of 085 40 17 123.