Bedrijfsmassage Lelystad

Met name voor medewerkers die lange tijd zitten of staan, liggen rug-, nek- en schouderklachten op de loer. Investeer daarom in de vitaliteit van je personeel met een stoelmassage op locatie in Lelystad. Een stoelmassage biedt medewerkers de mogelijkheid om even helemaal los te komen van het werk en weer vol nieuwe energie aan de slag te gaan.

Stoelmassage als bedrijfsmassage in Lelystad

Als bedrijf ben je zonder medewerkers nergens. Dat weten we bij MassageProfs maar al te goed. Het is daarom verstandig om na te denken over manieren waarop je het welzijn van medewerkers nu én in de toekomst kunt verhogen. Stoelmassages vormen hiervoor het perfecte middel. Na een massage voel je je namelijk weer fris en voelen nek-, rug- en schouderspieren weer soepel aan. Kortom: een boost voor het fysieke en mentale welzijn die letterlijk nog lang voelbaar is. Onze masseurs zijn ook inzetbaar voor massages op evenementen in Lelystad en omgeving.

Waarom stoelmassages door MassageProfs?

 • Onze masseurs werken door heel Nederland
 • Minder verzuim door ziekte
 • Positieve effecten op de gezondheid

Evenementenmassages door MassageProfs

 • Masseurs inzetbaar bij afname vanaf 3 uur
 • Ultiem moment van ontspanning
 • Korte massage van 10 tot 15 minuten

De klanten van MassageProfs

Klantervaringen

MassageProfs logo only transparant tiny
 • Ik heb de experts van MassageProfs ingeschakeld om bij ons op de werkvloer bedrijfsmassages te geven. Ik merk aan mijn medewerkers dat zij uitkijken naar de dag dat de masseur er is om vervolgens 20 minuten te kunnen ontspannen. Ik beveel de stoelmasseurs van MassageProfs aan voor elk bedrijf.

  C. BRAAK ICLICKS

Wat kost een bedrijfsmassage in Lelystad?

Als je als bedrijf wilt investeren in bedrijfsmassages voor je medewerkers, houd er dan rekening mee dat de volgende factoren van invloed zijn op de prijs:

 • De frequentie en duur van de stoelmassages
 • De mate waarin massages worden afgestemd op medewerkers
 • Het aantal medewerkers

Onze tarieven zijn inclusief

Hiermee bedoelen we dat u bij MassageProfs achteraf geen onverwachte facturen ontvangt. De prijzen die we hanteren zijn inclusief reiskosten van de masseurs en het gebruiken van het online reserveringssysteem.

Wat is een bedrijfsmassage?

De termen bedrijfsmassage en stoelmassage worden regelmatig door elkaar gebruikt maar gaan eigenlijk over hetzelfde: een massage op werk, bekostigt door de werkgever. De masseur neemt een speciale stoel mee, waarin de medewerker voorovergebogen zit. De kleren blijven aan en er wordt door de kleren heen gemasseerd. Hierdoor wordt de tijd die gereserveerd is maximaal benut. Onze masseurs bieden onder andere Shiatsu massages, Thaise massages en Ayurvedische massages aan.

Klantervaringen

MassageProfs logo only transparant tiny
 • MassageProfs is een professionele organisatie die haar werk tot in de puntjes verzorgt. Prettige samenwerking met Katrien. De masseurs dragen een positief beeld uit naar de wandelaars aan wie het Reumafonds gratis een massage aanbiedt tijdens wandelevenementen.

  Kathalijn Hauwert - Coordinator Communicatieprojecten REUMAFONDS - Amsterdam

Stoelmassage in Lelystad

Een stoelmassage is het ideale middel om snel en effectief het welzijn van medewerkers te verhogen. De masseur masseert door de kleding heen, waardoor de tijd dat een medewerker bij de masseur is optimaal wordt benut. Idealiter is de lengte van een stoelmassage minimaal 20 minuten.

Stoelmassages: goed voor iedereen!

Bij MassageProfs twijfelen we er niet aan: écht iedereen knapt op van een korte stoelmassage. Spieren in de nek, rug en schouders voelen direct soepeler aan en je voelt je weer fris genoeg om direct aan de slag te gaan. Daarnaast voorkom je met een regelmatige stoelmassages blessures op de lange termijn.

Stoelmassage op evenementen in Lelystad

Ook op evenementen zijn deelnemers vaak erg blij met even een momentje voor zichzelf. Met een stoelmassage creëer je hiervoor de ideale plek. We adviseren om de massages in een afgesloten ruimte aan te bieden, zodat iedereen zich volledig kan ontspannen.

Onze eigen stoelmassage onderzoeksresultaten

96%
Voelt zich meer ontspannen
94%
Ervaart afname van spanningsklachten
82%
Heeft meer energie

Wij willen graag weten wat het effect van onze stoelmassages is op de gezondheid en vitaliteit van onze klanten. Daarom vragen wij regelmatig aan de eindgebruiker wat zijn ervaring is en hoe hij zich voelt na het ondergaan van een stoelmassage. Wil je meer weten? Vraag dan nu het volledige rapport van onze onderzoeksresultaten op.

Het aanbieden van stoelmassages heeft financiële voordelen!

Als je als bedrijf je medewerkers op frequente basis stoelmassages aanbiedt, heeft dit financiële voordelen. De kosten die je kwijt bent zijn namelijk fiscaal aftrekbaar. Hiervoor moet je wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Zo moet je:

 • In je Arboplan vastleggen dat je stoelmassages aanbiedt
 • De stoelmassages tijdens reguliere werktijden aanbieden
 • Je medewerkers gratis gebruik laten maken van de stoelmassages

Klantbeoordelingen

MassageProfs logo only transparant tiny
 • Swinging.nl werkt al geruime tijd op zeer plezierige wijze samen met MassageProfs. De medewerkers van MassageProfs zijn vriendelijk, deskundig, netjes en altijd correct.Wij zijn erg blij met de samenwerking en zullen nu en in de toekomst regelmatig een beroep blijven doen op de MassageProfs voor onze evenementen. Warm aanbevolen.

  drs. Martijn van Buren - Directeur SWINGING.NL - Rotterdam

Ontvang een voorstel op maat voor bedrijfsmassage op locatie bij jou in de regio!

085 40 17 123

info@massageprofs.nl
Binnenhaven 1 6709 PD Wageningen

  Verstuurt het contactformulier uw bericht niet? Dan kunt u ons bereiken via info@massageprofs.nl of 085 40 17 123.