Bedrijfsmassage Katwijk

Met een bedrijfsmassage op locatie in Katwijk creëer je voor je medewerkers een ultiem moment van ontspanning. Met een stoelmassage neemt de kans op gewrichts- en spierklachten door werk af en geef je de productiviteit van je medewerkers een regelrechte boost. Met name voor medewerkers die dagelijkse vele uren in dezelfde (zittende) houding doorbrengen, doet een stoelmassage door een ervaren masseur wonderen.

Stoelmassage als bedrijfsmassage in Katwijk

Voor elke onderneming geldt dat het bedrijf valt of staat met de inzet van medewerkers. Met een bedrijfsmassage op locatie investeer je direct in de vitaliteit van je personeel: een stoelmassage heeft namelijk verschillende mentale en fysieke gezondheidsvoordelen. Na een stoelmassage voel je je gelukkiger en voelen spieren en gewrichten soepeler aan. De masseurs van MassageProfs zijn ook inzetbaar voor evenementen in Katwijk en omgeving.

Voordelen van stoelmassages

 • Masseurs inzetbaar door heel Nederland
 • Directe vermindering van stress
 • Minder ziekteverzuim
 • Boost voor mentale en fysieke welzijn

Voordelen van evenementenmassages

 • Masseurs inzetbaar voor minimaal 3 uur
 • Direct soepelere spieren
 • Verlicht klachten aan nek, rug en schouders
 • Effectieve massages van 10 tot 15 minuten

De klanten van MassageProfs

Klantervaringen

MassageProfs logo only transparant tiny
 • ‘Marian en Antonia van MassageProfs - voor de gelegenheid speciaal uitgedost als geishas – pasten perfect in het thema van ons Japanse bedrijfsfeest. De stoelmassage was door het warme ontvangst van de dames en de professionele massage een groot succes. In alle drukte van het feest was dit echt een plek om even helemaal tot rust te komen en te ontspannen. Dames bedankt! We hebben genoten.

  Karen Clay Duivelaar Pompen - Alphen aan den Rijn

Tarieven van een bedrijfsmassage in Katwijk

De kosten voor het aanbieden van bedrijfsmassages aan je medewerkers hangen van verschillende factoren af. Zo moet je rekening houden met:

 • Het aantal minuten dat de massage duurt
 • Hoe vaak je je medewerkers een massage aanbiedt
 • Het aantal medewerkers dat gebruikmaakt van de massages

Prijzen inclusief reiskosten en reserveringssysteem

Bij MassageProfs zijn we graag helder over onze tarieven. Dit betekent bijvoorbeeld dat je achteraf geen factuur ontvangt voor de reiskosten van onze masseurs. Wel spreken we altijd een minimale afname van drie uur af per masseur. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om gebruik te maken van het online reserveringssysteem van MassageProfs, waardoor je zelf zo min mogelijk hoeft te organiseren.

Wat verstaan we onder een bedrijfsmassage?

Tijdens een bedrijfsmassage of stoelmassage neemt de medewerker plaats op een speciale massagestoel en worden de schouders, rug, nek en het hoofd gemasseerd. Meestal duurt de massage ongeveer twintig minuten. De masseurs van MassageProfs zijn gespecialiseerd in het geven van intuïtieve massages waarbij technieken worden toegepast afkomstig uit de Shiatsu, Thaise en Ayurvedische massage.

Klantervaringen

MassageProfs logo only transparant tiny
 • Onze medewerkers hadden wel wat aandacht verdiend vonden wij. Het aanbieden van stoelmassage tijdens onze Dag van de Zorg was dan ook een schot in de roos! De medewerkers stonden in de rij en de stoelmasseurs kwamen nauwelijks aan pauze toe. Flexibel, professioneel en vriendelijk. Ze hebben zoveel mogelijk mensen een ontspannen moment bezorgd. Voor herhaling vatbaar!

  Marlou Stuttenheim - Arboadviseur RODE KRUIS ZIEKENHUIS - Beverwijk

Stoelmassage in Katwijk

Doordat we de massage door de kleding heen geven, kan de masseur snel en effectief werken. Een stoelmassage duurt meestal 20 minuten en vrijwel iedereen heeft er baat bij. MassageProfs adviseert voor een optimaal effect altijd een massage van minimaal 20 aan.

Onze massages zijn voor iedereen geschikt

Een massage zorgt voor een boost van het geluksniveau en zorgt direct voor lossere spieren en gewrichten. Met name medewerkers die veel stress ervaren of vele uren zittend werken, profiteren van de positieve effecten op de mentale en fysieke gezondheid.

Stoelmassage op evenementen in Katwijk

Als je een event organiseert, kan ook hier een stoelmassage een heerlijk ontspanningsmoment vormen voor bezoekers of deelnemers. MassageProfs adviseert korte massages aan te bieden op een opvallende en toch rustige plek, zodat iedereen zich gemakkelijk kan ontspannen en op zijn gemak voelt.

Onze eigen stoelmassage onderzoeksresultaten

96%
Voelt zich meer ontspannen
94%
Ervaart afname van spanningsklachten
82%
Heeft meer energie

Wij willen graag weten wat het effect van onze stoelmassages is op de gezondheid en vitaliteit van onze klanten. Daarom vragen wij regelmatig aan de eindgebruiker wat zijn ervaring is en hoe hij zich voelt na het ondergaan van een stoelmassage. Wil je meer weten? Vraag dan nu het volledige rapport van onze onderzoeksresultaten op.

Financiële voordelen van bedrijfsmassages

Voor bedrijven is het aanbieden van ontspannende stoelmassages aan medewerkers ook financieel aantrekkelijk. De kosten van de massages zijn namelijk fiscaal aftrekbaar. De belastingdienst erkent het geven van stoelmassages namelijk als middel om het ziekteverzuim tegen te gaan. Om de kosten fiscaal te kunnen aftrekken, dienen bedrijven wel aan een aantal voorwaarden te voldoen. Zo moeten de stoelmassages:

 • Worden opgenomen in het Arboplan van het bedrijf
 • Plaatsvinden op kantoor en tijdens reguliere kantooruren
 • Gratis zijn voor de medewerkers

Klantbeoordelingen

MassageProfs logo only transparant tiny
 • Swinging.nl werkt al geruime tijd op zeer plezierige wijze samen met MassageProfs. De medewerkers van MassageProfs zijn vriendelijk, deskundig, netjes en altijd correct.Wij zijn erg blij met de samenwerking en zullen nu en in de toekomst regelmatig een beroep blijven doen op de MassageProfs voor onze evenementen. Warm aanbevolen.

  drs. Martijn van Buren - Directeur SWINGING.NL - Rotterdam

Ontvang een voorstel op maat voor bedrijfsmassage op locatie bij jou in de regio!

085 40 17 123

info@massageprofs.nl
Binnenhaven 1 6709 PD Wageningen

  Verstuurt het contactformulier uw bericht niet? Dan kunt u ons bereiken via info@massageprofs.nl of 085 40 17 123.