Stoelmassage Haarlem

MassageProfs is gespecialiseerd in stoelmassages en verzorgt ook bedrijfsmassages in Haarlem. De massages worden gegeven op een speciale massagestoel op het werk. De werknemers genieten 15 tot 20 minuten van een ontspannen massage die door de kleding heen wordt gegeven. Een stoelmassage is daarom zeer geschikt voor bedrijven of tijdens evenementen in Haarlem.

Stoelmassage: een bedrijfsmassage in Haarlem

Help werkstress te verminderen en ziekteverzuim te verlagen door het aanbieden van een stoelmassage op het werk. Een hoge werkdruk en werkstress kunnen tal van fysieke klachten veroorzaken, wat uiteindelijk kan leiden tot het ziekmelden van werknemers. Met de bedrijfsmassages van MassageProfs zorgen we ervoor dat je werknemers meer ontspannen, waardoor het stressniveau zal afnemen en hun productiviteit wordt verhoogd. Daarnaast geven onze stoelmasseurs ook stoelmassages op evenementen en beurzen in Haarlem. Geef bezoekers op jouw evenement een lekkere en ontspannen ervaring mee met het aanbieden van stoelmassage op locatie.

Voordelen van een bedrijfsmassage

 • Helpt werkstress te verminderen
 • Voorkomt RSI-klachten
 • Vermindert ziekteverzuim
 • Verhoogt de productiviteit

Voordelen van een evenementmassage

 • Werkt als publiekstrekker voor je beursstand
 • Houdt de evenementbezoekers langer bij jouw stand
 • Betrekt de bezoekers bij jouw organisatie
 • Is laagdrempelig en gewoon erg lekker

Onze klanten

Klantervaringen

MassageProfs logo only transparant tiny
 • Kruidvat heeft samen met MassageProfs een actie gehouden in de winkel; klanten konden zich gratis laten masseren in 50 filialen, het ging om 1200 massages. Op het hoofdkantoor zijn ook 120 massages verricht. Alle reacties zijn erg positief, het zijn professionele en vriendelijke mensen.

  Suze van den Bosch - Promotion Planner Kruidvat & Trekpleister A.S. WATSON HEALTH & BEAUTY EUROPE - Renswoude

STOELMASSAGE

HAARLEM

TARIEVEN

EXTRA SERVICE:

 • Een gratis online reserveringssysteem voor een stoelmassage
 • Een gratis gebruik van een vitaliteitsenquête
 • Een checklist om je werkplek op een goede manier in te stellen

Wil je graag weten wat een stoelmassage voor jouw bedrijf kost? De tarieven voor onze bedrijfsmassages in Haarlem zijn afhankelijk van een aantal factoren en daarom maken wij graag een voorstel op maat. De factoren waarop wij onze prijs baseren, zijn:

 • De duur van de stoelmassage
 • Het aantal stoelmassages per massagedag
 • De frequentie van de stoelmassages per maand
 • Eventuele extra voorlichting en advies over werkplekken

Neem voor het reserveren van een stoelmassage voor jouw bedrijf of evenement in Haarlem contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 085 40 17 123 of door te mailen naar info@massageprofs.nl. Het is tevens mogelijk om een offerte of proefmassage aan te vragen via onderstaande buttons.

Een stoelmassage in Haarlem

Stoelmassages worden gegeven door de kleding heen. Hierdoor zijn ze zeer geschikt voor op het werk of tijdens een beurs of evenement in Haarlem. Een stoelmassage duurt 15 tot 20 minuten. Deze korte duur zorgt ervoor dat het werk niet te lang blijft liggen, dat er in korte tijd een groot aantal massages kan plaatsvinden maar er toch genoeg tijd is om volledig te ontspannen tijdens de stoelmassage op je werk of een evenement in Haarlem.

De locaties van een stoelmassage in Haarlem

Onze stoelmasseurs geven op elke locatie in Haarlem een bedrijfsmassage. Het enige wat zij nodig hebben om de massage goed uit te voeren, is een kleine en het liefst afgesloten ruimte. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een kleine vergaderkamer die toch groot genoeg is om de stoelmassage te geven. Door deze minimalistische eisen van onze stoelmasseurs zijn de stoelmassages zeer geschikt voor elke locatie: van een druk kantoor tot een groot evenement.

Voor wie is een stoelmassage geschikt?

Vrijwel iedereen kan een ontspannen stoelmassage krijgen. Het is wel heel belangrijk dat je aan het begin van de massage bij onze stoelmasseur aangeeft of je lichamelijke klachten hebt, bijvoorbeeld in je nek of rug. Ook wanneer je hoofdpijn hebt, helpen onze masseurs je hier vanaf. Wanneer je zwanger bent kun je prima een stoelmassage ondergaan, deze wordt dan wel iets aangepast. Een stoelmassage is in het bijzonder geschikt voor mensen die:

 • een hoge werkdruk en werkstress ervaren;
 • veel en lang in dezelfde houding werken;
 • lichamelijk zwaar werk verrichten;
 • veel computerwerk doen.

Klantbeoordelingen uit Haarlem

MassageProfs logo only transparant tiny
 • MassageProfs is een professionele organisatie die haar werk tot in de puntjes verzorgt. Prettige samenwerking met Katrien. De masseurs dragen een positief beeld uit naar de wandelaars aan wie het Reumafonds gratis een massage aanbiedt tijdens wandelevenementen.

  Kathalijn Hauwert - Coordinator Communicatieprojecten REUMAFONDS - Amsterdam
 • ‘Marian en Antonia van MassageProfs - voor de gelegenheid speciaal uitgedost als geishas – pasten perfect in het thema van ons Japanse bedrijfsfeest. De stoelmassage was door het warme ontvangst van de dames en de professionele massage een groot succes. In alle drukte van het feest was dit echt een plek om even helemaal tot rust te komen en te ontspannen. Dames bedankt! We hebben genoten.

  Karen Clay Duivelaar Pompen - Alphen aan den Rijn
 • Prettig, nodig en ontspannend.

  Sharmen Mijnals - Sales Assistant ABN AMRO - Amsterdam
 • Heel professionele dienstverlening.

  Esther Steinbusch - secretaresse Allround PGGM - Zeist
 • De masseurs waren erg professioneel. Na het raadplegen van meerdere organisaties sprong de website van MassageProfs eruit. Professioneel en duidelijke uitleg. Jullie hebben deze verwachting ook waargemaakt.

  Paulien Heuberger - secretaresse College van Bestuur Clusius College Alkmaar

Stoelmassage onderzoeksresultaten

96%
Voelt zich meer ontspannen
94%
Ervaart afname van spanningsklachten
82%
Heeft meer energie

Wij willen graag weten wat het effect van onze stoelmassages is op de gezondheid en vitaliteit van onze klanten en haar medewerkers. Daarom vragen wij regelmatig aan de eindgebruiker wat zijn ervaring is en hoe hij zich voelt na het ondergaan van een stoelmassage. Wil je meer weten? Vraag dan nu het volledige rapport van onze onderzoeksresultaten op.

Bespaar kosten met een bedrijfsstoelmassage in Haarlem

Wanneer je er als werkgever voor kiest om bedrijfsmassages aan te bieden, levert dit op verschillende manieren financiële voordelen op. Zo wordt het risico op ziekteverzuim onder de werknemers verlaagd door de stoelmassages omdat RSI- en stressklachten worden bestreden. Daarnaast zijn de kosten van een bedrijfsmassages in zijn geheel aftrekbaar bij de Belastingdienst. Het geven van een stoelmassage is namelijk een erkende preventiemethode. De kosten zijn daarnaast ook vrijgesteld van loonheffing omdat ze onder de vrije verstrekking vallen. Voor deze vrijstelling gelden wel de volgende voorwaarden:

 • De werkgever neemt de bedrijfsmassage op in het Arboplan van het bedrijf of de organisatie
 • De werknemers genieten tijdens kantooruren van de stoelmassage
 • De werknemers mogen geen eigen bijdrage betalen voor de massage

Ontvang een voorstel op maat voor bedrijfsmassage op locatie bij jou in de regio!

085 40 17 123

info@massageprofs.nl
Binnenhaven 1 6709 PD Wageningen

  Verstuurt het contactformulier uw bericht niet? Dan kunt u ons bereiken via info@massageprofs.nl of 085 40 17 123.