Stoelmassage Groningen

Je medewerkers laten genieten van een heerlijke stoelmassage zorgt voor een positief effect op de gezondheid en motivatie van je personeel. Dankzij massages van MassageProfs zitten je medewerkers fit en ontspannen achter hun bureau, wat zorgt voor een hogere productiviteit. Onze ervaren masseurs geven massages van 20 minuten waarbij ze rekening houden met de wensen en eventuele gezondheidsklachten van je medewerkers.

Stoelmassage in Groningen: verhoog de productiviteit van je medewerkers

Je medewerkers zetten zich elke dag in voor je onderneming. Daarbij hebben ze vaak te maken met strakke deadlines of targets, wat onbewust de kans op stress vergroot. Beloon ze daarom door regelmatig een stoelmassage in Groningen aan te bieden. Hierdoor neemt de kans op spanningsklachten af en zitten je medewerkers fitter achter hun bureau. Bedrijfsmassages aanbieden zorgt voor blije medewerkers en vermindert ook nog eens de kans op ziekmeldingen. Je personeel zal met meer plezier naar het werk gaan en je onderneming zal bekendstaan als bedrijf dat geeft om het welzijn van zijn medewerkers. MassageProfs geeft ook stoelmassages op evenementen in de regio Groningen.

Voordelen van stoelmassage

 • Fittere medewerkers
 • Vermindert kans op fysieke en mentale klachten
 • Verlaagt kans op ziekmeldingen
 • Verhoogt de productiviteit

Voordelen van evenementmassage

 • Evenementbezoekers blijven langer bij jouw stand
 • Bezoekers onthouden jouw bedrijf
 • Het trekt de aandacht
 • Mensen leren je bedrijf (onbewust) kennen

Klantervaringen

MassageProfs logo only transparant tiny
 • Ik heb de experts van MassageProfs ingeschakeld om bij ons op de werkvloer bedrijfsmassages te geven. Ik merk aan mijn medewerkers dat zij uitkijken naar de dag dat de masseur er is om vervolgens 20 minuten te kunnen ontspannen. Ik beveel de stoelmasseurs van MassageProfs aan voor elk bedrijf.

  C. Braak ICLICKS - Lelystad

Tarieven voor stoelmassage

Voor elk bedrijf maken we een offerte op maat. Elk bedrijf is anders en heeft andere wensen, daarom is een vast tarief vermelden op onze website niet mogelijk. Bij het maken van de offerte spelen de volgende punten een rol:

 • De duur van de massage
 • Het aantal massages
 • De frequentie van de bedrijfsmassages
 • Extra wensen

Alle benodigdheden, inclusief de massagestoel, zijn bij de prijs inbegrepen. We vragen voor een stoelmassage in Groningen een minimale afname van twee aaneengesloten uren per masseur. Voor meer informatie over een bedrijfsmassage op het werk of tijdens een evenement in Groningen kun je contact opnemen door te bellen naar 085 40 17 123 of te e-mailen naar info@massageprofs.nl. Direct een offerte aanvragen of een kennismaking inplannen kan via de onderstaande knoppen.

Wat houdt een stoelmassage in?

Tijdens een heerlijke stoelmassage ontspannen je medewerkers zich 15 tot 20 minuten terwijl onze masseurs de schouders, nek, rug, armen, handen en hoofd masseren. Een stoelmassage voeren we uit in een speciale massagestoel en door de kleding heen. Onze ervaren masseurs maken gebruik van de beste technieken uit de klassieke massage, Thaise massage, Ayurvedische massage en Shiatsu massage. Hiermee verminderen we de kans op werkgerelateerde klachten, zoals lichte spierpijn en stress. Bedrijfsmassages in Groningen worden om deze redenen steeds populairder.

Klantervaringen

MassageProfs logo only transparant tiny
 • De medewerkers van MassageProfs zijn zeer kundige en fijne mensen. De mensen op kantoor zijn vriendelijk en behulpzaam en de masseurs zijn naast deze eigenschappen ook zeer bekwaam en bedreven.

  SANDRA JANSEN – DIRECTIESECRETARESSE DBC-ONDERHOUD - Utrecht

Stoelmassages: voor wie?

In principe kan iedereen genieten van een stoelmassage van MassageProfs. Een massage is ideaal voor mensen die werkstress ervaren of weinig beweging krijgen tijdens hun werk. Geef vooraf wel eventuele klachten aan, zoals rug- of nekklachten. Onze masseurs houden daar dan rekening mee.

Stoelmassage in Groningen

Stoelmassages van Massageprofs duren 15 tot 20 minuten. Daardoor kunnen er veel massages op één dag plaatsvinden en blijft het werk van je medewerkers niet lang liggen. Een massage van 20 minuten is lang genoeg om volledig te ontspannen. Hierdoor zijn stoelmassages op het werk een ideale manier om tot rust te komen.

Massage bij jou op locatie

Stoelmassages zijn geschikt voor elke locatie, of dat nou een druk kantoor is of een evenementenhal. Onze masseurs stellen niet veel eisen aan de locatie, maar werken het liefst wel in een afgesloten ruimte. Zo voeren onze masseurs de massage in alle rust uit en ontspannen je medewerkers zich beter.

Onze eigen stoelmassage onderzoeksresultaten

96%
Voelt zich meer ontspannen
94%
Ervaart afname van spanningsklachten
82%
Heeft meer energie

Wij willen graag weten wat het effect van onze stoelmassages is op de gezondheid en vitaliteit van onze klanten. Daarom vragen wij regelmatig aan de eindgebruiker wat zijn ervaring is en hoe hij zich voelt na het ondergaan van een stoelmassage. Wil je meer weten? Vraag dan nu het volledige rapport van onze onderzoeksresultaten op.

Kosten besparen dankzij stoelmassages

Massages op het werk leveren jou als werkgever vele fiscale voordelen op. Door stoelmassages worden de kans op klachten, zoals stressklachten en RSI, verminderd. Hierdoor wordt de kans op ziekteverzuim verminderd. Daarnaast zijn de kosten van de stoelmassages geheel aftrekbaar van de inkomsten, omdat de overheid het ziet als een manier om ziekteverzuim tegen te gaan. De kosten vallen onder de Werkkostenregeling (WKR) als nihilwaardering.

Klantbeoordelingen

MassageProfs logo only transparant tiny
 • Heerlijke massage voor onze medewerkers. Iedereen was erg tevreden en ging geheel ontspannen weer aan het werk. Ook de flexibiliteit van de masseur was erg fijn.

  Liesbeth Slooijer - Marketing & Sales MediaScience - Amsterdam

Ontvang een voorstel op maat voor bedrijfsmassage op locatie bij jou in de regio!

085 40 17 123

info@massageprofs.nl
Bedrijfsmassages in Groningen (en de rest van Nederland)  Verstuurt het contactformulier uw bericht niet? Dan kunt u ons bereiken via info@massageprofs.nl of 085 40 17 123.