EVENEMENT MASSAGE

De professionele masseurs van MassageProfs kunnen met heerlijke ontspanningsmassages een waardevolle bijdragen leveren aan het succes van een speciale gelegenheid. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, een beursdag of teamprestatie; stoelmassage wordt altijd enthousiast ontvangen.

MassageProfs logo only transparant tiny

MAAK JOUW EVENEMENT COMPLEET MET STOELMASSAGES

Ons team van professionele en ervaren stoelmasseurs heeft als doel het bieden van een rustmoment waarin ontspanning en bewustwording centraal staan. De korte ontspanningsmassages van rug, schouders, nek, armen en handen worden door de kleding heen gegeven, ideaal voor een speciale gelegenheid op kantoor of tijdens een evenement.

STOELMASSAGE TIJDENS EEN EVENEMENT

IMG_4941

Creëer een heerlijk ontspanningsmoment tijdens uw personeelsfeest, beurs of congres.

De stoelmassage is bij uitstek geschikt voor op beurzen en evenementen en een absolute publiekstrekker. De duur van een massage kan variëren van 10-20 minuten. Doordat de kleding tijdens de stoelmassage aan blijft en er gebruik gemaakt wordt van een stoel in plaats van een tafel, is het laagdrempelig en comfortabel. Bezoekers staan al gauw in de rij voor hun massage.

De masseur kan bezoekers actief benaderen en inspelen op de activiteiten van de opdrachtgever. Zo wordt er een brug geslagen tussen de ontspanningsmassage en het bedrijf.

Heb je iets te vieren of wil je jouw medewerkers belonen met een stoelmassage?

KLANTERVARINGEN

MassageProfs logo only transparant tiny

 • Ik kom net van de massagestoel af, het was heerlijk. De mensen uit mijn team waren erg verrast en inmiddels zeer ontspannen. Goede dames, heel goed geregeld allemaal en fijn dat het op zo'n korte termijn allemaal kon.

  Edith Doosje - Manager Marketing & Communicatie ING / WESTLANDUTRECHT - Amsterdam
 • MassageProfs is een professionele organisatie die haar werk tot in de puntjes verzorgt. Prettige samenwerking met Katrien. De masseurs dragen een positief beeld uit naar de wandelaars aan wie het Reumafonds gratis een massage aanbiedt tijdens wandelevenementen.

  Kathalijn Hauwert - Coordinator Communicatieprojecten REUMAFONDS - Amsterdam
 • De masseuse op onze stand tijdens de beurs People's Business in Rotterdam was een succes. Het heeft een groot aantal bezoekers getrokken en men was enthousiast over de professionele massage. Het heeft een enorme positieve bijdrage geleverd aan onze beursdeelname.

  Corina Besseling - Marketing- en Communicatiemedewerker ADRIAANSE VAN DER WEEL ADVOCATEN - Rotterdam
 • Professioneel verzorgt van A tot Z, van de eerste aanvraag tot de uiteindelijke massage tijdens ons bedrijfsfeest. Voor herhaling vatbaar!

  Iris Hunink -`financieel medewerkster Stichting Zone3
 • De samenwerking heb ik al top ervaren, korte lijnen, snel schakelen, professionele masseur op locatie, waarbij ik mijn medewerkers met een grote smile de rest van de dag heb zien werken en daar doe je het tenslotte voor (dit straalt immers ook weer uit naar onze klanten).

  Manager Adviesteam Kantoren & Personal Banking ING - Ring Groene Hart

Wil jij ook stoelmassages op jouw evenement?

Altijd en overal een stoelmasseur

Wil jij tijdens een evenement stoelmassages inzetten, dan ben je bij MassageProfs aan het juiste adres. MassageProfs beschikt over een landelijk team van professionele stoelmasseurs dat door middel van heerlijke ontspanningsmassages bijdraagt aan het succes van jouw evenement. Er kunnen meerdere masseurs tegelijk ingezet worden en de benodigde ruimte is minimaal. Hierdoor kun je stoelmassage ook inzetten tijdens grote evenementen met een hoog bezoekersaantal.

Stoelmassage als publiekstrekker

Door stoelmassage als publiekstrekker in te zetten kun je op een leuke manier de aandacht van de bezoekers krijgen. De masseurs kunnen actief de bezoekers benaderen en eventueel inspelen op de activiteiten, diensten of doelstelling van de opdrachtgever. Zo kan er een brug geslagen worden tussen de stoelmassage en het bedrijf.

Wij verzorgen ook diverse workshops.

085 40 17 123

info@massageprofs.nl
Binnenhaven 1 6709 PD Wageningen

  Verstuurt het contactformulier uw bericht niet? Dan kunt u ons bereiken via info@massageprofs.nl of 085 40 17 123.