Stoelmassage Breda

MassageProfs verzorgt stoelmassages in Breda om de medewerkers van jouw organisatie gezond en gemotiveerd te houden. Door onze jarenlange ervaring slaan wij feilloos een brug tussen lichamelijke en geestelijke ontspanning. Tijdens de 20 minuten durende bedrijfsmassage krijgen medewerkers de tijd om tot rust te komen en fysieke en mentale spanning los te laten, waarna ze weer vol enthousiasme aan het werk kunnen.

Bedrijfsmassage in Breda: voor fysiek en mentaal ontspannen medewerkers

Met stoelmassage op het werk verhoog je de arbeidsmotivatie, het concentratievermogen en energieniveau. Deze unieke manier van belonen van je medewerkers levert blije en vitale medewerkers op die vol motivatie verdergaan met hun werk. Maak als organisatie het verschil door met stoelmassages op de werkplek een goede invulling te geven aan het gezondheidsbeleid. Wanneer je bedrijfsmassages bij MassageProfs boekt zullen de stoelmassages verzorgd worden door een masseur uit de omgeving Breda.

5 redenen voor een stoelmassage op het werk:

 • Ontspant en verfrist
 • Bevordert spierherstel
 • Verlicht stress en verhoogt de productiviteit
 • Verlaagt fysieke spanningsklachten van rug, nek en schouders
 • Het is gewoon erg lekker

Onze klanten

Klantervaringen

MassageProfs logo only transparant tiny
 • Bij Biogen staat gezondheid hoog in het vaandel. Een vitale organisatie met fitte werknemers draagt aanzienlijk bij aan een gezond bedrijf. Bij Biogen stellen wij de werknemers in de gelegenheid om één keer in de twee weken een stoelmassage te ondergaan. Dit creëert vitale, productieve en gemotiveerde werknemers! Kleine moeite, groot gebaar!

  JOOST KUIPER - HR DIRECTEUR BIOGEN NETHERLANDS BV - Badhoevedorp

DE KOSTEN VOOR
EEN STOELMASSAGE
IN BREDA

EXTRA SERVICE:

 • Gratis online reserveringssysteem

 • Gratis gebruik van vitaliteitsenquête

De totaalprijs voor stoelmassages op het werk is afhankelijk van een aantal factoren. Door goed naar de wensen van de klant te luisteren, de juiste vragen te stellen en mee te denken over de mogelijkheden stellen wij een persoonlijk voorstel op. De factoren die van belang zijn voor het opstellen van de offerte zijn:

 • Het aantal massagedagen per maand
 • De duur van de massage: 15 of 20 minuten
 • Het aantal stoelmassages op een dag

De kosten van de stoelmassages zijn inclusief de massagebenodigdheden en reiskosten. Een belangrijke voorwaarde voor het geven van bedrijfsmassages is dat onze masseur minimaal drie aaneengesloten uren bij jullie op het werk kan masseren.

Zo werkt een bedrijfsmassage

Investeer in het welzijn van je medewerkers door een juiste invulling te geven aan het gezondheidsbeleid van de organisatie. Wij dragen graag bij aan vitaal personeel en helpen je het beste uit jullie medewerkers te halen. Een bedrijfsmassage duurt 20 minuten en dit is precies voldoende tijd om werkgerelateerde zaken los te laten en volledig te ontspannen. Zowel geestelijk als lichamelijk.

Onze masseurs hebben elk hun eigen specialistische massagetechniek en combineren tijdens de massage elementen uit de Thaise, Ayurvedische, sport, klassieke en Shiatsu-massage. Het is de perfecte remedie tegen vastzittende schouders of een stijve nek en het kan hoofdpijn voorkomen. Regelmatige massages voorkomen vermoeidheid en stress.

Klantervaringen

MassageProfs logo only transparant tiny
 • Wij hebben de stoelmassages op kantoor als zeer prettig ervaren. 20 minuten ontspanning is absoluut stress verlagend en energie verhogend! Ester houdt rekening met persoonlijke wensen, is erg vriendelijk en professioneel.

  TRACEY VAN STEENBERGEN - OFFICE MANAGER RAPID SUGAR - Amsterdam

Massage in Breda

Met onze stoelmassages in Breda willen we werkgevers helpen gemotiveerde medewerkers te creëren. Met een massage verbeteren en verhogen we de productiviteit en daarmee de bedrijfsresultaten. We vertalen goed werkgeverschap naar persoonlijke aandacht en ontspanning. Onze stoelmasseurs verzorgen tijdens de 20 minuten een kort ontspanningsmoment.

Voor wie is een stoelmassage geschikt?

Elke medewerker kan genieten van een bedrijfsmassage door MassageProfs. Heb je last van bepaalde klachten of ben je zwanger, geef dit vooraf dan aan bij de masseur. Een stoelmassage is het meest geschikt voor mensen die:

 • Lichamelijk zwaar werk doen
 • Elke dag in dezelfde houding werken
 • Computerwerk uitvoeren

Massagelocaties Breda

Een stoelmassage kan op iedere locatie in Breda plaatsvinden. Het enige wat onze masseurs nodig hebben is een kleine (afgesloten) ruimte waarin plek genoeg is voor een massagestoel. Door deze eenvoudige voorwaarden is een bedrijfsmassage voor veel bedrijven zeer geschikt.

Bedrijfsmassage fiscaal voordeel voor de werkgever

Bied je medewerkers een stoelmassage op het werk aan en bestrijd RSI-klachten en daarmee het ziekteverzuim. Dit levert je als werkgever al voordeel op. Daarnaast zijn de kosten voor bedrijfsmassages ook volledig aftrekbaar bij de Belastingdienst. De overheid erkent stoelmassages op het werk namelijk als methode om ziekteverzuim onder medewerkers tegen te gaan. De kosten van een bedrijfsmassage vallen onder de Werkkostenregeling (WKR), waardoor ze zijn vrijgesteld van loonheffing.

Eenmalige bedrijfsmassage boeken

Heb je iets te vieren of wil je de medewerkers van jouw bedrijf belonen met een stoelmassage? MassageProfs biedt bedrijven de mogelijkheid om eenmalige stoelmassage-opdrachten te boeken. Maak kennis met één van onze professionele masseurs en ervaar een massage op het merk.

Stoelmassage op een evenement

Zorg ervoor dat evenementbezoekers jouw organisatie niet snel vergeten door ze een stoelmassage aan te bieden bij jullie beursstand. Een stoelmassage is comfortabel en laagdrempelig: onze masseurs geven de massage op een speciaal ontwikkelde ergonomische stoel én de kleding wordtn aangehouden. Ook wanneer je iets te vieren hebt of je medewerkers wilt belonen is een stoelmassage een geschikte verrassing. Met een stoelmassage op een evenement:

 • Creëer je een gegarandeerde publiekstrekker
 • Geef je een positieve uitstraling
 • Benader je de bezoekers op een positieve manier
 • Verzorg je een effectief ontspanningsmoment

Onze eigen stoelmassage onderzoeksresultaten

96%
Voelt zich meer ontspannen
94%
Ervaart afname van spanningsklachten
82%
Heeft meer energie

Wij willen graag weten wat het effect van onze stoelmassages is op de gezondheid en vitaliteit van onze klanten en haar medewerkers. Daarom vragen wij regelmatig aan de eindgebruiker wat zijn ervaring is en hoe hij zich voelt na het ondergaan van een stoelmassage. Wil je meer weten? Vraag dan nu het volledige rapport van onze onderzoeksresultaten op.

Klantbeoordelingen uit Breda

MassageProfs logo only transparant tiny
 • Swinging.nl werkt al geruime tijd op zeer plezierige wijze samen met MassageProfs. De medewerkers van MassageProfs zijn vriendelijk, deskundig, netjes en altijd correct.Wij zijn erg blij met de samenwerking en zullen nu en in de toekomst regelmatig een beroep blijven doen op de MassageProfs voor onze evenementen. Warm aanbevolen.

  drs. Martijn van Buren - Directeur SWINGING.NL - Rotterdam
 • ‘Marian en Antonia van MassageProfs - voor de gelegenheid speciaal uitgedost als geishas – pasten perfect in het thema van ons Japanse bedrijfsfeest. De stoelmassage was door het warme ontvangst van de dames en de professionele massage een groot succes. In alle drukte van het feest was dit echt een plek om even helemaal tot rust te komen en te ontspannen. Dames bedankt! We hebben genoten.

  Karen Clay Duivelaar Pompen - Alphen aan den Rijn
 • Prettig, nodig en ontspannend.

  Sharmen Mijnals - Sales Assistant ABN AMRO - Amsterdam
 • Heel professionele dienstverlening.

  Esther Steinbusch - secretaresse Allround PGGM - Zeist

Stoelmassages als onderdeel van het gezondheidsbeleid

085 40 17 123

info@massageprofs.nl
Bedrijfsmassages in Breda (en de rest van Nederland)

  Verstuurt het contactformulier uw bericht niet? Dan kunt u ons bereiken via info@massageprofs.nl of 085 40 17 123.