Stoelmassage Apeldoorn

De ideale manier om te zorgen voor vitale en fitte medewerkers: een stoelmassage op het werk. MassageProfs is gespecialiseerd in het geven van stoelmassages en bedrijfsmassages in Apeldoorn. De massages duren 15 tot 20 minuten en voeren we uit bij jou op kantoor. Je medewerkers zullen zich meer ontspannen voelen, wat zorgt voor een hogere productiviteit. Onze masseurs gebruiken verschillende massagetechnieken en geven de massages door de kleding heen op een speciale massagestoel.

Stoelmassage als bedrijfsmassage in Apeldoorn

Met stoelmassages zorg je ervoor dat je medewerkers fitter achter hun bureau zitten, waardoor hun productiviteit omhoog schiet en ze zich een stuk gezonder voelen. Daarnaast is het goed om je medewerkers af en toe te belonen met een heerlijke massage. Dankzij stoelmassages van MassageProfs krijgen je medewerkers de tijd om even uit te rusten op kantoor. Een stoelmassage van 15 tot 20 minuten is genoeg om helemaal te ontspannen en vervolgens fitter achter je bureau te zitten. MassageProfs is ook in te huren voor stoelmassages op evenementen in de regio Apeldoorn.

Waarom een stoelmassage?

 • Vermindert werkstress
 • Voorkomt klachten zoals RSI
 • Ontspanning voor je medewerkers
 • Verhoogt de productiviteit

Waarom een evenementmassage?

 • Trekt bezoekers naar jouw beursstand
 • Houdt evenementbezoekers langer bij jouw stand
 • Is laagdrempelig én lekker
 • Mensen leren je bedrijf kennen

Onze klanten

Klantervaringen

MassageProfs logo only transparant tiny
 • Kruidvat heeft samen met MassageProfs een actie gehouden in de winkel; klanten konden zich gratis laten masseren in 50 filialen. Het ging om 1200 massages en op het hoofdkantoor zijn ook 120 massages verricht. Alle reacties zijn erg positief, het zijn professionele en vriendelijke mensen.

  SUZE VAN DEN BOSCH - PROMOTION PLANNER KRUIDVAT & TREKPLEISTER A.S. WATSON HEALTH & BEAUTY EUROPE - Renswoude

Stoelmassage Apeldoorn prijzen

MassageProfs maakt altijd een offerte op maat. Elk bedrijf heeft namelijk andere wensen en daarom is het helaas niet mogelijk om een vast tarief te noemen. Daarnaast is het tarief voor een stoelmassage in Apeldoorn afhankelijk van de volgende factoren:

 • De duur van de massages
 • De frequentie van de massages
 • Extra wensen

De reiskosten en massagebenodigdheden, zoals de massagestoel, zijn bij de totale kosten inbegrepen. Ook maak je gratis gebruik van ons online reserveringssysteem en geven we advies over het juist instellen van de werkplekken. Wel is het verplicht om minimaal drie aaneengesloten uren per masseur af te nemen.

Neem voor meer informatie over stoelmassages in Apeldoorn contact op door te bellen naar 085 40 17 123 of te e-mailen naar info@massageprofs.nl. Direct een offerte aanvragen of een kennismaking inplannen doe je via de onderstaande knoppen.

Wat is een stoelmassage?

Tijdens een stoelmassage verwennen we je 15 tot 20 minuten door je rug, schouders, nek, hoofd en armen te masseren. Een stoelmassage wordt uitgevoerd terwijl je op een massagestoel zit en wordt door de kleding heen gegeven. De massage is een effectief middel om werkstress te verminderen. Onze masseurs maken gebruik van de beste technieken uit de klassieke massage, Thaise massage, Ayurvedische massage en Shiatsu massage.

Klantervaringen

MassageProfs logo only transparant tiny
 • De masseuse op onze stand tijdens de beurs People's Business in Rotterdam was een succes. Het heeft een groot aantal bezoekers getrokken en men was enthousiast over de professionele massage. Het heeft een enorme positieve bijdrage geleverd aan onze beursdeelname.

  Corina Besseling - Marketing- en Communicatiemedewerker ADRIAANSE VAN DER WEEL ADVOCATEN - Rotterdam

Lekkere stoelmassage in Apeldoorn

Stoelmassages zijn laagdrempelig en hierdoor geschikt voor op kantoor of tijdens beurzen en evenementen in Apeldoorn. Doordat onze massages 15 tot 20 minuten duren, blijft het werk van je medewerkers niet lang liggen en voeren we veel massages uit in een korte tijd. De stoelmassages geven we door de kleding heen, waardoor de massage overal kan plaatsvinden.

Waar vinden de massages plaats?

Onze masseurs voeren de massages uit bij jou op kantoor. Het enige wat we nodig hebben is een kleine, liefst afgesloten ruimte. Zo kunnen onze masseurs in alle rust hun werk doen en kunnen jouw medewerkers optimaal genieten. Stoelmassages zijn dus geschikt voor elke locatie.

Voor wie zijn de stoelmassages?

Stoelmassages van MassageProfs zijn geschikt voor iedereen, in het bijzonder voor mensen die regelmatig spanning en hoge werkdruk ervaren en veel in dezelfde houding werken. Ook mensen die lichamelijk zwaar werk verrichten raden stoelmassages aan. Zwangere vrouwen kunnen prima een (aangepaste) stoelmassage ondergaan.

Onze eigen stoelmassage onderzoeksresultaten

96%
Voelt zich meer ontspannen
94%
Ervaart afname van spanningsklachten
82%
Heeft meer energie

Wij willen graag weten wat het effect van onze stoelmassages is op de gezondheid en vitaliteit van onze klanten. Daarom vragen wij regelmatig aan de eindgebruiker wat zijn ervaring is en hoe hij zich voelt na het ondergaan van een stoelmassage. Wil je meer weten? Vraag dan nu het volledige rapport van onze onderzoeksresultaten op.

Kostenbesparing dankzij bedrijfsmassages in Apeldoorn

Stoelmassages op het werk zijn een goede manier om kosten te besparen. Een voordeel van bedrijfsmassages is dat het risico op RSI en stressklachten wordt verkleind en je medewerkers zich fitter voelen. Kosten van stoelmassages op het werk worden erkend als manier om ziekteverzuim tegen te gaan en vallen daarom onder de Werkkostenregeling (WKR) als nihilwaardering. De kosten zijn volledig aftrekbaar en vrijgesteld van loonheffing.

Klantbeoordelingen

MassageProfs logo only transparant tiny
 • De stoelmassage is een belangrijk onderdeel van onze ‘gezonde week’. Dit grijpen we aan om de klachten op de werkvloer onder de aandacht te brengen, wat al geresulteerd heeft in investering van ergonomische stoelen, aanpassing juiste tafelhoogte etc. De werknemers ervaren dit als dat het bedrijf in hen investeert en om hen geeft.

  Marjan Baltus - Office Manager FUNDA - Amsterdam

Ontvang een voorstel op maat voor bedrijfsmassage op locatie bij jou in de regio!

085 40 17 123

info@massageprofs.nl
Bedrijfsmassages in Apeldoorn (en de rest van Nederland)  Verstuurt het contactformulier uw bericht niet? Dan kunt u ons bereiken via info@massageprofs.nl of 085 40 17 123.