Stoelmassage Amsterdam

Een stoelmassage in Amsterdam van 15 tot 20 minuten. Bij deze massage, die op een speciale massagestoel wordt uitgevoerd, kan jij je kleding aanhouden. Daarmee is een stoelmassage op locatie laagdrempelig en bij uitstek geschikt om bij Amsterdamse bedrijven of op Amsterdamse evenementen aan te bieden. Lees hier meer over de voordelen voor de werkgever

Stoelmassage Amsterdam: minder stress en spanning in de drukke stad

MassageProfs logo only transparant tiny

In een grote stad als Amsterdam is het soms moeilijk om aan het drukke en actieve bestaan te ontkomen. Dankzij een stoelmassage van MassageProfs is het echter overal mogelijk om even te ontspannen, zelfs in het drukke in Amsterdam en omgeving. Hier kunnen onze stoelmasseurs de stress verlichten en tegelijkertijd de productiviteit van de werknemers verhogen. Een stoelmassage is tevens een waardevolle toevoeging voor jouw beursstand; zo verzeker jij je van een succesvolle trekpleister, die zorgt dat mensen jullie bedrijfsstand met een glimlach verlaten.

Onze klanten

Voordelen van een bedrijfsmassage

 • Werkt stress verlichtend
 • Bestrijdt en voorkomt RSI
 • Verhoogt de energie en productiviteit
 • Verlaagt ziekteverzuim

Voordelen van een evenementmassage

 • Gegarandeerde publiekstrekker
 • Houdt bezoekers langer op jouw beursstand
 • Laagdrempelig en comfortabel
 • Zorgt voor een positieve associatie met het merk of bedrijf
BEDRIJFSMASSAGE
Stoelmassage op locatie als onderdeel van het vitaliteitsbeleid.
5 REDENEN VOOR MASSAGE OP DE WERKVLOER
1. Het vermindert werkstress
2. Het verlaagt risico op verzuim
3. Het bevordert het herstel van spierweefsel
4. Het verlicht rug, nek en schouderklachten
5. Het verfrist en ontspant
EVENEMENT MASSAGE
Creëer een heerlijk ontspanningsmoment tijdens een feest of evenement
WAAROM STOELMASSAGE OP EEN EVENEMENT
* Het werkt als trekpleister
* Stoelmassage is populair
* Het is een welkome afwisseling
* Het wordt als prettig en lekker
* Het verfrist en ontspant
EENMALIGE STOELMASSAGES
Beloon een afdeling of zakenrelatie met stoelmassages op locatie.
GOEDE GELEGENHEDEN VOOR STOELMASSAGE
* Goede teamprestaties
* Afsluiten van een periode van hoge werkdruk
* het behalen van bedrijfsresultaten
* Als verassing
* Als relatiegeschenk of kerstcadeau

KLANTERVARINGEN

MassageProfs logo only transparant tiny

 • De stoelmassage is een belangrijk onderdeel van onze ‘gezonde week’. Dit grijpen we aan om de klachten op de werkvloer onder de aandacht te brengen, wat al geresulteerd heeft in investering van ergonomische stoelen, aanpassing juiste tafelhoogte etc. De werknemers ervaren dit als dat het bedrijf in hen investeert en om hen geeft.

  Marjan Baltus - Office Manager FUNDA - Amsterdam

TARIEVEN STOELMASSAGE AMSTERDAM:

 • Gebruik van het online reserveringssysteem

 • Gebruik van onze vitaliteitsenquête

Aangezien ieder bedrijf of evenement anders is, maken wij graag een voorstel op maat voor een stoelmasseur in Amsterdam. Het tarief voor onze stoelmassage baseren wij op:

 • De duur van de massage
 • Het aantal massages
 • De frequentie van de opdracht
 • Eventuele wensen op het gebied van voorlichting en werkplekadvies

Wij vragen voor een stoelmassage in Amsterdam een minimale afname van twee aaneengesloten uren per stoelmasseur. Alle massagebenodigdheden, waaronder de massagestoel, zijn bij de prijs inbegrepen.

Heb je vragen?

Als je voor jouw bedrijf of evenement in Amsterdam een stoelmassage wilt reserveren, kun je contact opnemen via 085 40 17 123 of info@massageprofs.nl. Ook is het mogelijk om een offerte of proefmassage aan te vragen via de onderstaande buttons.

Wat is een stoelmassage?

Een stoelmassage verlicht stress en andere werkgerelateerde klachten. De stoelmasseur maakt de schouders, nek, rug, armen, handen en het hoofd los, door het toepassen van technieken uit de klassieke massage, Thaise massage, Ayurvedische massage en Shiatsu-massage.

Stoelmassages worden steeds populairder in de Randstad, waarbij Amsterdam de absolute uitschieter is; het aantal massages dat onze stoelmasseurs hier verzorgt blijft in rap tempo stijgen. Zo hebben in Amsterdam stoelmassages uitgevoerd bij onder andere Funda, het Reumafonds, Amarantis Onderwijsgroep, Mise en Place Amsterdam, de JP Coenschool, ING en Rapid Sugar.

Massage in Amsterdam

Doordat de kleding mag worden aangehouden, is deze massagevorm ideaal op de werkplek of tijdens beurzen en evenementen in Amsterdam aan te bieden. Dit komt ook doordat de massage binnen 15 tot 20 minuten weer voorbij is: de perfecte tijd om even te ontspannen, zonder dat andere bezigheden worden verstoord.

Voor wie is de stoelmassage bedoeld?

Iedereen kan een stoelmassage ondergaan. Ook tijdens zwangerschap het mogelijk om gemasseerd te worden: onze masseurs zullen hier rekening mee houden. Een stoelmassage is bijzonder geschikt voor mensen die:

 • Regelmatig spanning en hoge druk ervaren
 • Veel in dezelfde houding werken (bijvoorbeeld achter een computer)
 • Lichamelijk zwaar werk verrichten

Waar kan de stoelmasseur in Amsterdam masseren?

Of je nou in een druk kantoorpand op de Amsterdamse Zuidas werkt of een beursstand hebt in een overvolle Amsterdamse RAI: onze stoelmassages kunnen overal in Amsterdam gegeven worden.  Onze masseurs hebben hiervoor slechts een kleine ruimte nodig. Voor volledige ontspanning is een afgesloten ruimte, zoals een vergaderkamer, het meest prettig.

Bewezen resultaat bij onderzoeken stoelmassage op het werk

Volgens het onderzoeksbureau TNO kosten stress en RSI de samenleving jaarlijks 6 miljard euro. Twee tot vier procent van de werknemers meldt zich volgens TNO ziek wegens de hoge werkdruk en stress op de werkvloer. Gelukkig kunnen stoelmassages deze klachten verhelpen en preventief bestrijden. Onderzoeken van onder andere de Universiteit van Maastricht, de Universiteit van Miami en de beroepsvereniging stoelmasseurs hebben uitgewezen dat stoelmassages op het werk positief effect hebben op RSI-klachten. Ook zouden stoelmassages het concentratievermogen verbeteren en stress op de werkvloer verlagen.

Uitvoerder onderzoekEffect stoelmassages op stress, spanning en concentratieproblemenEffect stoelmassages op gezondheidsklachten (zoals RSI)
Eigen onderzoek MassageProfs
 • 96% van de respondenten vindt een stoelmassage ontspannend
 • 71% van de respondenten ervaart een toename van het concentratievermogen
 • 94% van de respondenten merkt een duidelijke afname in pijnlijke nek-, rug-, arm- of schouderspieren en hoofdpijn.
Joy Fang (voormalig bestuurslid beroepsvereniging stoelmasseurs) in opdracht van Rechtbank Haarlem, 2001/2002
 • Spanningslevel met 87,5% afgenomen
 • Helderheid van denken met 79,9% toegenomen
 • Impact van werkdruk met 80,4% afgenomen
 • Klachten sterk afgenomen: 40,5%
 • Klachten verdwenen: 30,4%
Ton van Attekum (RSI Kenniscentrum) in opdracht van Universiteit Maastricht
 • Afname spanningsklachten: 67%
 • Afname klachtenniveau: 59%
 • RSI-klachten afgenomen bij 63% van de werknemers
 • Klachtenniveau daalt met 52%
Touch Research Institute in opdracht van Universiteit van Miami, 1996
 • Toename snelheid en nauwkeurigheid bij werkzaamheden
 • Significante verlaging werkstress
 • Niet van toepassing

stoelmassage onderzoeksresultaten

96%
Voelt zich meer ontspannen
94%
Ervaart afname van spanningsklachten
82%
Heeft meer energie

Wij willen graag weten wat het effect van onze stoelmassages is op de gezondheid en vitaliteit van onze klanten en haar medewerkers. Daarom vragen wij regelmatig aan de eindgebruiker wat zijn ervaring is en hoe hij zich voelt na het ondergaan van een stoelmassage. Wil je meer weten? Vraag dan nu het volledige rapport van onze onderzoeksresultaten op.

Kostenbesparing dankzij masseur op locatie

Het frequent aanbieden van stoelmassages op het werk bestrijdt ziekteverzuim en RSI-klachten en levert werkgevers een fiscaal voordeel op. De kosten voor de stoelmassages zijn voor de organisatie volledig aftrekbaar bij de Belastingdienst, omdat de overheid stoelmassages op het werk erkent als methode om ziekteverzuim tegen te gaan. Deze kosten vallen onder de Werkkostenregeling (WKR) als nihilwaardering, wat betekent dat ze zijn vrijgesteld voor loonheffing. Hierdoor wordt er ook geen eindheffing van 80% over berekend.

KLANTERVARINGEN

MassageProfs logo only transparant tiny

 • MassageProfs is een professionele organisatie die haar werk tot in de puntjes verzorgt. Prettige samenwerking met Katrien. De masseurs dragen een positief beeld uit naar de wandelaars aan wie het Reumafonds gratis een massage aanbiedt tijdens wandelevenementen.

  Kathalijn Hauwert - Coordinator Communicatieprojecten REUMAFONDS - Amsterdam

“Ik kom net van de massagestoel af, het was heerlijk. De mensen uit mijn team waren erg verrast en zijn inmiddels zeer ontspannen. Goede dames, heel goed geregeld allemaal en fijn dat het op zo’n korte termijn allemaal kon.”

Edith Doosje, marketing- en communicatiemanager ING

“Wij hebben de stoelmassages op kantoor als zeer prettig ervaren. 20 minuten ontspanning is absoluut stressverlagend en energieverhogend! Ester houdt rekening met persoonlijke wensen, is erg vriendelijk en professioneel.”

Tracey van Steenbergen, Rapid Sugar

“Uitstekende dienstverlening en prima massages.”

Jeroen Klooster, teammanager bij Amarantis Onderwijsgroep / Amsterdamse Plus

“In koor: HEERLIJK!!!! We zijn echt super tevreden. Iedereen liep met een grote glimlach rond. Ik denk zeker dat we vaker een massage bij MassageProfs gaan vragen. Onze complimenten!!!”

Carola Plomp, projectmanager bij Mise en Place Amsterdam

“Alle collega’s waren blij en verrast, vonden het heerlijk en willen elke week…”

Jannie Tuin, JP Coenschool

Ontvang een voorstel op maat voor stoelmassage op locatie bij jou in de regio!

085 40 17 123

info@massageprofs.nl
Bedrijfsmassages in Amsterdam (en de rest van Nederland)  Verstuurt het contactformulier uw bericht niet? Dan kunt u ons bereiken via info@massageprofs.nl of 085 40 17 123.