Stoelmassage Amersfoort

MassageProfs is gespecialiseerd in het geven van stoelmassage en bedrijfsmassages in Amersfoort. De stoelmassages duren ongeveer 15 tot 20 minuten en worden uitgevoerd op een speciale massagestoel. We geven de massage door de kleding heen, zodat het zeer laagdrempelig is. Stoelmassages kunnen daarom goed worden verzorgd bij bedrijven en tijdens evenementen in Amersfoort.

Stoelmassage als bedrijfsmassage in Amersfoort

Bied je werknemers een stoelmassage op het werk aan en voorkom daarmee tal van fysieke klachten die kunnen leiden tot ziekteverzuim onder werknemers. Een hoge werkdruk, werkstress en RSI-klachten dragen bij aan het aantal ziekmeldingen. Met de bedrijfsmassages van MassageProfs ontspannen je werknemers meer en zal het stressniveau dalen. De productiviteit wordt daarentegen verhoogd. Onze stoelmasseurs geven ook stoelmassages op evenementen en beurzen in Amersfoort. Geef de bezoekers van jouw beursstand een goede en ontspannen ervaring mee door hen een stoelmassage op locatie aan te bieden. De bezoekers zullen je niet snel vergeten na een lekkere massage.

Voordelen van bedrijfsmassage:

 • Vermindert werkstress bij werknemers
 • Voorkomt fysieke klachten zoals RSI
 • Verlaagt het aantal ziekmeldingen in je bedrijf
 • Verhoogt de productiviteit onder werknemers

Voordelen van evenementmassage:

 • Is een echte trekpleister voor jouw beursstand
 • Houdt de evenementbezoekers langer bij jouw stand
 • Laat de bezoekers jouw organisatie niet vergeten
 • Is laagdrempelig en gewoon erg lekker

Onze klanten

Klantervaringen uit Amersfoort

MassageProfs logo only transparant tiny
 • Ik heb de experts van MassageProfs ingeschakeld om bij ons op de werkvloer bedrijfsmassages te geven. Ik merk aan mijn medewerkers dat zij uitkijken naar de dag dat de masseur er is om vervolgens 20 minuten te kunnen ontspannen. Ik beveel de stoelmasseurs van MassageProfs aan voor elk bedrijf.

  C. Braak ICLICKS - Lelystad

BEDRIJFSMASSAGE

AMERSFOORT

PRIJZEN

EXTRA SERVICE:

 • Maak gratis gebruik van onze vitaliteitsenquête

 • Je stoelmassage reserveren via een gratis online systeem

 • Advies over het juist instellen van de werkplekken

De tarieven van onze bedrijfsmassages in Amersfoort zijn afhankelijk van een aantal factoren en verschillen daarom per organisatie of evenement. Wil jij graag weten wat het aanbieden van een stoelmassage kost voor jouw bedrijf? Wij maken een voorstel op maat. De factoren die wij meenemen in het bepalen van de prijs, zijn:

 • De duur van de stoelmassage
 • Het aantal stoelmassages per massagedag
 • Hoe vaak de massages per maand dienen plaats te vinden
 • Indien gewenst advies over het afstellen van de werkplekken

Onze stoelmassages in Amersfoort worden alleen gegeven wanneer onze masseur twee aaneengesloten uren op locatie kan masseren. De reiskosten van de stoelmasseur en massagebenodigdheden zoals de massagestoel zijn bij de totale kosten inbegrepen.

Voor het reserveren van een stoelmassage voor jouw bedrijf of evenement kun je contact met ons opnemen door te bellen naar 085 40 17 123 of te mailen naar info@massageprofs.nl. Het is bij ons ook mogelijk om een offerte of proefmassage aan te vragen via onderstaande buttons.

Een stoelmassage: wat is het?

Met stoelmassages ga je werkgerelateerde klachten op een laagdrempelige manier tegen. Een stoelmassage is namelijk een effectief middel om werkstress te verminderen en het ziekteverzuim terug te dringen. Tijdens een stoelmassage kun je je 15 tot 20 minuten totaal ontspannen terwijl je schouders, nek, rug, armen, handen en hoofd worden gemasseerd.

Onze stoelmasseurs maken hierbij gebruik van technieken uit de klassieke massage, Thaise massage, Ayurvedische massage en Shiatsu-massage. Het geven van stoelmassages in Amersfoort wordt steeds populairder en het aantal bedrijfsmassages dat wij geven blijft dan ook verder stijgen.

Klantervaringen

MassageProfs logo only transparant tiny
 • De medewerkers van MassageProfs zijn zeer kundige en fijne mensen. De mensen op kantoor zijn vriendelijk en behulpzaam en de masseurs zijn naast deze eigenschappen ook zeer bekwaam en bedreven.

  SANDRA JANSEN – DIRECTIESECRETARESSE DBC-ONDERHOUD - Utrecht

Een stoelmassage in Amersfoort

De stoelmassages worden door de kleding heen gegeven en zijn daarom zeer geschikt voor op het werk of tijdens beurzen en evenementen in Amersfoort. De massages duren tussen de 15 en 20 minuten. Hierdoor kunnen er veel massages op een dag plaatsvinden en blijft het werk van de werknemers niet te lang stilliggen. Ondanks de relatief korte massageduur, is er wel voldoende tijd om volledig te ontspannen.

De locaties van een stoelmassage in Amersfoort

Een stoelmassage kan op bijna iedere locatie in Amersfoort gegeven worden. Om de massage goed uit te kunnen voeren, werken onze stoelmasseurs het liefst in een afgesloten ruimte. Deze ruimte hoeft niet groot te zijn: een kleine vergaderruimte is al voldoende om de stoelmassage te geven. Omdat onze masseurs minimale eisen stellen aan de ruimte waar de massage plaatsvindt, is de stoelmassage zeer geschikt voor elke locatie. Van een druk kantoor tot een groot evenement: de masseurs van MassageProfs masseren op elke locatie.

Voor wie is een stoelmassage geschikt?

Vrijwel iedereen kan tijdens de stoelmassage gemasseerd worden. Geef van tevoren wel aan of je bepaalde klachten hebt zoals rug- of nekklachten. Ook vernemen we graag of je zwanger bent. Onze masseurs houden er dan rekening mee zodat je toch kunt genieten van een massage. Een stoelmassage is in het bijzonder geschikt voor mensen die:

 • Werkstress en een hoge werkdruk ervaren
 • Weinig beweging krijgen tijdens hun werk door bijvoorbeeld een zittend beroep
 • Fysiek zware arbeid verrichten, zoals stratenmakers of tuinmannen

Onze eigen stoelmassage onderzoeksresultaten

96%
Voelt zich meer ontspannen
94%
Ervaart afname van spanningsklachten
82%
Heeft meer energie

Wij willen graag weten wat het effect van onze stoelmassages is op de gezondheid en vitaliteit van onze klanten en haar medewerkers. Daarom vragen wij regelmatig aan de eindgebruiker wat zijn ervaring is en hoe hij zich voelt na het ondergaan van een stoelmassage. Wil je meer weten? Vraag dan nu het volledige rapport van onze onderzoeksresultaten op.

Klantbeoordelingen

MassageProfs logo only transparant tiny
 • Heel professionele dienstverlening.

  Esther Steinbusch - secretaresse Allround PGGM - Zeist

Kostenbesparing met een bedrijfsmassage in Amersfoort

Het geven van een bedrijfsmassage aan medewerkers levert op meerdere manieren fiscaal voordeel op voor de werkgever. Met een stoelmassage worden RSI en stressklachten namelijk verminderd en zelfs voorkomen. Hierdoor neemt het ziekteverzuim in de organisatie af. De kosten die de werkgever maakt om stoelmassages te laten plaatsvinden in het bedrijf, zijn volledig aftrekbaar bij de Belastingdienst. Stoelmassages op het werk ziet de Belastingdienst namelijk als een methode om het ziekteverzuim tegen te gaan. Daarnaast vallen de kosten van een bedrijfsmassage onder de vrije verstrekking, wat inhoudt dat ze vrijgesteld zijn van loonheffing. Om deze vrijstelling als organisatie ook daadwerkelijk te krijgen, moet je aan een aantal voorwaarden voldoen.

 • De stoelmassage staat beschreven in het Arboplan van de onderneming
 • De stoelmassage vindt op de werkplek tijdens kantooruren plaats
 • De werknemer hoeft geen eigen bijdrage te betalen

085 40 17 123

info@massageprofs.nl
Binnenhaven 1 6709 PD Wageningen

  Verstuurt het contactformulier uw bericht niet? Dan kunt u ons bereiken via info@massageprofs.nl of 085 40 17 123.