Bedrijfsmassage Almere

Laat je medewerkers volledig ontspannen tijdens de 20 minuten durende stoelmassage op het werk. Een bedrijfsmassage heeft een positief effect op de gezondheid en motivatie van het personeel. Door onze massages aan te bieden creëer je ontspannen en vitale medewerkers. Hiermee maak je jouw organisatie tot een groot succes. Onze ervaren stoelmasseurs geven een massage op basis van de wensen en behoeften van de medewerker. Hierdoor worden eventuele pijnklachten verholpen.

Stoelmassage in Almere: voor blije en vitale medewerkers

Wanneer jouw medewerkers langdurig in dezelfde zithouding werken, te maken hebben met strakke deadlines of hun targets hebben gehaald, geef je ze een stoelmassage ter ontspanning of als beloning. Met bedrijfsmassages in Almere voorkom je als werkgever fysieke en mentale klachten en verhoog je het concentratievermogen en energieniveau. Hierdoor nemen spanningsklachten af en gaan je medewerkers weer blij en vol motivatie aan het werk. Met enthousiaste en gezonde medewerkers maak je als bedrijf het verschil. Met het aanbieden van bedrijfsmassages geef je ook nog eens een supergoede invulling aan het gezondheidsbeleid. Bied massages op het werk aan en je houdt er gegarandeerd blije en vitale medewerkers aan over!

Een stoelmassage op het werk:

 • Ontspant en verlicht stress onder medewerkers
 • Vermindert het aantal ziekmeldingen
 • Verlaagt mentale spanningsklachten
 • Verlicht fysieke klachten
 • Verhoogt de productiviteit en het energielevel

Onze klanten

Klantervaringen

MassageProfs logo only transparant tiny
 • Kruidvat heeft samen met MassageProfs een actie gehouden in de winkel; klanten konden zich gratis laten masseren in 50 filialen. Het ging om 1200 massages en op het hoofdkantoor zijn ook 120 massages verricht. Alle reacties zijn erg positief, het zijn professionele en vriendelijke mensen.

  SUZE VAN DEN BOSCH - PROMOTION PLANNER KRUIDVAT & TREKPLEISTER A.S. WATSON HEALTH & BEAUTY EUROPE - Renswoude

DE KOSTEN
VOOR EEN STOELMASSAGE
IN ALMERE

EXTRA SERVICE:

 • Gratis online reserveringssysteem

 • Gratis gebruik van vitaliteitsenquête

De kosten voor massages op het werk zijn voor iedere organisatie anders. Dit komt omdat de prijs afhankelijk is van een aantal factoren. Om volledig te kunnen voldoen aan jullie wensen, maken we graag een voorstel op maat. Hierin houden we rekening met jouw ideeën en wensen en koppelen we deze vervolgens aan onze mogelijkheden. De volgende aspecten zijn van belang bij het opstellen van de offerte:

 • Het aantal stoelmassages per dag
 • De massageduur: 15 of 20 minuten
 • De frequentie: aantal massagedagen per maand
 • Het wel of niet geven van werkplekadvies

Een voorwaarde om een bedrijfsmassage te boeken, is dat onze masseur drie uur aaneengesloten bij jullie kan masseren. De prijs voor een stoelmassage is inclusief reiskosten van de masseur en de benodigdheden voor het geven van de massage.

Hoe werkt een bedrijfsmassage?

Tijdens de 15 of 20 minuten durende stoelmassage krijgen je medewerkers tijd om volledig te ontspannen. Onze professionele stoelmasseurs maken de perfecte combinatie tussen geestelijke en lichamelijke ontspanning mogelijk. Tijdens de massage werken ze volgens diverse massagetechnieken. Al onze masseurs hebben hun eigen specialiteit en maken daarom afwisselend gebruik van technieken uit de Thaise, Ayurvedische, klassieke en Shiatsu-massage.

De stoelmassage is het perfecte moment om je nek, schouders, rug, armen en handen los te maken. Heb je bepaalde klachten? Geef dit dan van tevoren duidelijk aan, zodat de masseur hier rekening mee kan houden.

Klantervaringen

MassageProfs logo only transparant tiny
 • Wij hebben de stoelmassages op kantoor als zeer prettig ervaren. 20 minuten ontspanning is absoluut stress verlagend en energie verhogend! Ester houdt rekening met persoonlijke wensen, is erg vriendelijk en professioneel.

  TRACEY VAN STEENBERGEN - OFFICE MANAGER RAPID SUGAR - Amsterdam

Massage in Almere

Onze stoelmasseurs halen met de massage het beste uit je medewerkers. Hun spanningsklachten worden verlaagd en het energieniveau en concentratievermogen gaat omhoog. Tijdens het ontspanningsmoment kunnen je medewerkers werkgerelateerde zaken volledig loslaten. Dit maakt ze tevreden en gemotiveerd.

Voor wie is een stoelmassage geschikt?

Een massage op het werk is voor iedereen geschikt. Heb je bepaalde klachten? Geef dit dan van tevoren duidelijk aan, zodat de masseur hier rekening mee kan houden en eventuele pijnpunten extra kan behandelen. Ook wanneer je zwanger bent is het belangrijk dat je dit van tevoren aangeeft. Een bedrijfsmassage is geschikt wanneer:

 • Je elke dag in dezelfde houding werkt
 • Je lichamelijk zwaar werk doet
 • Je computerwerk uitvoert

Massagelocaties Almere

Wij geven stoel massages op iedere locatie in Almere. Het enige wat we daarvoor nodig hebben, is een kleine afgesloten ruimte waar een massagestoel in kan staan. Tijdens de massage kan de kleding worden aangehouden en dit maakt de massages erg toegankelijk.

In totaal duurt de massage 15 tot 20 minuten: precies lang genoeg om heerlijk te ontspannen.

Eenmalige bedrijfsmassage boeken

Heb je iets te vieren of wil je de medewerkers van jouw bedrijf belonen met een stoelmassage? MassageProfs biedt bedrijven de mogelijkheid om eenmalige stoelmassage-opdrachten te boeken. Maak kennis met één van onze professionele masseurs en ervaar een massage op het merk.

Stoelmassages op evenementen

Stoelmassages zijn niet alleen superlekker als ontspanningsmoment op het werk, ook tijdens evenementen zijn ze zeer geschikt. Onze masseurs leveren op deze manier een waardevolle bijdrage aan het succes van een speciale gelegenheid. Wat dacht je van 20 minuten ontspanning tijdens een beursdag, bedrijfsfeest of teampresentatie? De massage wordt gegeven op een speciale massagestoel en de kleding kan worden aangehouden. Hierdoor is de stoelmassage laagdrempelig én comfortabel. Met een massage als publiekstrekker zullen de bezoekers zich jouw organisatie nog jarenlang herinneren. Met een stoelmassage tijdens een evenement:

 • Betrek je de bezoeker bij jouw beursstand
 • Geef je jouw bedrijf een positieve uitstraling
 • Benader je de bezoekers op een positieve manier
 • Creëer je een uniek ontspanningsmoment

Onze eigen stoelmassage onderzoeksresultaten

96%
Voelt zich meer ontspannen
94%
Ervaart afname van spanningsklachten
82%
Heeft meer energie

Wij willen graag weten wat het effect van onze stoelmassages is op de gezondheid en vitaliteit van onze klanten en haar medewerkers. Daarom vragen wij regelmatig aan de eindgebruiker wat zijn ervaring is en hoe hij zich voelt na het ondergaan van een stoelmassage. Wil je meer weten? Vraag dan nu het volledige rapport van onze onderzoeksresultaten op.

Klantbeoordelingen uit Hilversum

MassageProfs logo only transparant tiny
 • Swinging.nl werkt al geruime tijd op zeer plezierige wijze samen met MassageProfs. De medewerkers van MassageProfs zijn vriendelijk, deskundig, netjes en altijd correct.Wij zijn erg blij met de samenwerking en zullen nu en in de toekomst regelmatig een beroep blijven doen op de MassageProfs voor onze evenementen. Warm aanbevolen.

  drs. Martijn van Buren - Directeur SWINGING.NL - Rotterdam
 • ‘Marian en Antonia van MassageProfs - voor de gelegenheid speciaal uitgedost als geishas – pasten perfect in het thema van ons Japanse bedrijfsfeest. De stoelmassage was door het warme ontvangst van de dames en de professionele massage een groot succes. In alle drukte van het feest was dit echt een plek om even helemaal tot rust te komen en te ontspannen. Dames bedankt! We hebben genoten.

  Karen Clay Duivelaar Pompen - Alphen aan den Rijn
 • Prettig, nodig en ontspannend.

  Sharmen Mijnals - Sales Assistant ABN AMRO - Amsterdam
 • Heel professionele dienstverlening.

  Esther Steinbusch - secretaresse Allround PGGM - Zeist

Stoelmassages als onderdeel van het gezondheidsbeleid

Verlaag het aantal ziekmeldingen en bestrijd het ziekteverzuim op de werkvloer door als werkgever bedrijfsmassages aan te bieden. Met een stoelmassage op het werk houd je jouw medewerkers fit en gezond. Door gezonde medewerkers verminder je ook de kans op lichamelijke klachten zoals RSI. Het aantal ziekmeldingen terugdringen levert voor jou als werkgever fiscaal voordeel op. Daarnaast zijn de kosten die je maakt voor het aanbieden van de stoelmassages volledig aftrekbaar van de belasting. De massages worden door de Belastingdienst herkend als officieel middel om ziekteverzuim binnen de organisatie tegen te gaan. Hierdoor zijn deze kosten vrijgesteld van loonheffing. Om deze vrijstelling ook daadwerkelijk te krijgen, gelden de volgende voorwaarden:

 • De bedrijfsmassage is opgenomen in het arboplan van de onderneming
 • De massages vinden plaats tijdens kantooruren
 • De medewerker hoeft hier geen eigen bijdrage voor te betalen

085 40 17 123

info@massageprofs.nl
Bedrijfsmassages in Almere (en de rest van Nederland)  Verstuurt het contactformulier uw bericht niet? Dan kunt u ons bereiken via info@massageprofs.nl of 085 40 17 123.