TEVREDEN KLANTEN

Met trots kunnen wij stellen dat onze stoelmassage dienstverlening als zeer positief wordt beoordeeld door onze klanten. Zij geven ons een gemiddeld rapportcijfer van 8,4.

 Meten is weten

Het cijfer dat klanten ons geven vinden wij belangrijk en nog belangrijker vinden wij de reden waarom. Wat maakt de klant tevreden? En welke complimenten, suggesties of opmerkingen heeft hij voor ons?

Bij MassageProfs staat klanttevredenheid centraal. Wij vinden het belangrijk dat onze klant tevreden is over alle facetten van onze dienstverlening. Daarom kiezen wij ervoor om dit continu te onderzoeken met behulp van ons klanttevredenheidsonderzoek.

Kort na een ervaring met onze stoelmassage dienstverlening vragen wij de klant om feedback. Natuurlijk nodigen wij hun uit om positieve ervaringen met ons te delen, maar ook horen wij graag wat er volgens hen voor verbetering vatbaar is. Wij streven er voortdurend naar om onze dienstverlening te verbeteren en nog meer op de wensen van onze klanten af te stemmen. De terugkoppeling van de klant speelt hierbij een grote rol. Op deze manier krijgen wij nog meer inzicht in onze verbeterpunten. Wanneer deze verbeteracties zijn doorgevoerd zoeken wij verder naar nieuwe mogelijkheden om onze dienstverlening te optimaliseren.

tevreden klanten

Met trots presenteren wij de resultaten uit ons klanttevredenheidonderzoek. Onze klanten beoordelen onze dienstverlening met een gemiddeld rapportcijfer van 8,5.

100%
professionaliteit van onze masseurs
98.8%
klantvriendelijkheid en behulpzaamheid
97.5%
kwaliteit van de stoelmassage

Volledige tevredenheid met betrekking tot de professionaliteit van de stoelmasseurs

 • Onze medewerkers hadden wel wat aandacht verdiend vonden wij. Het aanbieden van stoelmassage tijdens onze Dag van de Zorg was dan ook een schot in de roos! De medewerkers stonden in de rij en de stoelmasseurs kwamen nauwelijks aan pauze toe. Flexibel, professioneel en vriendelijk. Ze hebben zoveel mogelijk mensen een ontspannen moment bezorgd. Voor herhaling vatbaar!

  Marlou Stuttenheim - Arboadviseur RODE KRUIS ZIEKENHUIS - Beverwijk
 • De medewerkers van MassageProfs zijn zeer kundige en fijne mensen. De mensen op kantoor zijn vriendelijk en behulpzaam en de masseurs zijn naast deze eigenschappen ook zeer bekwaam en bedreven.

  Sandra Jansen - Directiesecretaresse DBC-ONDERHOUD - Utrecht

98,8% geeft aan (uiterst) tevreden te zijn over de  klantvriendelijkheid en  behulpzaamheid van de masseur.

 • Vanaf het eerste telefoongesprek met MassageProfs verliep alle contact zeer prettig! Mevrouw Katrien de Graaf was zeer vriendelijk en meedenkend. De offerte zeer spoedig ontvangen en alle ruimte gekregen voor vragen en opmerkingen. De masseurs waren bijzonder enthousiast en zeer goed in hun werk! Complimenten aan Katrien, Willem, Annemieke en Winanda!

  medewerker donoradministratie SANQUIN - Amsterdam

97,5% is (uiterst) tevreden over de  Kwaliteit van de stoelmassage.

 • Wij hebben de stoelmassages op kantoor als zeer prettig ervaren. 20 minuten ontspanning is absoluut stress verlagend en energie verhogend! Ester houdt rekening met persoonlijke wensen, is erg vriendelijk en professioneel.

  Tracey van Steenbergen - Office Manager RAPID SUGAR - Amsterdam

085 40 17 123

info@massageprofs.nl
Binnenhaven 1 6709 PD Wageningen

  Verstuurt het contactformulier uw bericht niet? Dan kunt u ons bereiken via info@massageprofs.nl of 085 40 17 123.