PROFESSIONEEL, AANDACHT & WERKPLEZIER

Wij helpen werkgevers betere bedrijfsresultaten te behalen door het verhogen van werkplezier en productiviteit. Dit doen wij door goed werkgeverschap te vertalen naar persoonlijke aandacht en ontspanning op het werk met kwalitatief hoogwaardige en professionele stoelmassages.

MassageProfs logo only transparant tiny

 Wij werken landelijk en bedienen klanten in heel Nederland.
Wij beschikken over een team van professionele en ervaren stoelmasseurs met als gemeenschappelijk doel het bieden van
een rustmoment waarin ontspanning en bewustwording centraal staan.

Interesse om voor MassageProfs

te werken?

kwaliteit

kwaliteit

MassageProfs werkt met ervaren professionals en staat garant voor hoge kwaliteit stoelmassages. Onze masseurs stemmen de massage af op het individu en maken hierbij gebruik van verschillende massagetechnieken afkomstig uit zowel de Oosterse als de Westerse massage. Door in te spelen op de persoonlijke behoefte en klachten komt een massage op maat tot stand.

Wij hechten veel waarde aan goede communicatie, geven persoonlijk advies en waarborgen het stiltemoment.

stabiliteit

stabiliteit

Wij stellen een vaste masseur beschikbaar die, zowel qua massage als persoonlijkheid, bij uw bedrijf past. In de opstartfase stemmen wij regelmatig met u af om de voortgang en samenwerking te bespreken. Zo kunnen we de puntjes op de ‘i’ zetten om de samenwerking te optimaliseren. Een goede band tussen uw medewerkers en onze masseur(s) is volgens ons van groot belang.

 continuïteit

continuïteit

Omdat wij over een groot team van masseurs beschikken kunnen we gemakkelijk vervanging regelen tijdens ziekte of vakantie van de vaste masseur. Ook is het mogelijk om meerdere masseurs tegelijk in te zetten.

Team van professionals 

MassageProfs beschikt over een ervaren team van professionele stoelmasseurs. Wij selecteren onze masseurs op  basis van een aantal belangrijke competenties en werkervaring. De massages voldoen daarom aan onze criteria maar hebben allemaal een uniek karakter. Massage blijft tenslotte iets persoonlijks. Maak hieronder alvast kennis met enkele van onze masseurs!

over de oprichter

  • Katrien de Graaf Oprichter

    Ik ben ondernemend, idealistisch, leergierig en gedreven. Deze eigenschappen hebben in 2006 tot de oprichting van MassageProfs geleid. Ik geloof dat mensen onder de juiste omstandigheden tot topprestaties in staat zijn. Dit kan alleen als hij of zij in topconditie is. Een stoelmassage levert daar op prettige en ontspannen manier een belangrijke bijdrage aan.

    Wij brengen ontspanning en vitaliteit naar de werkvloer en daar ben ik trots op. Het is heel fijn om een dienst te verlenen waar mensen blij en relaxed van worden. Daarom doe ik dit nu na zoveel jaar nog steeds met heel veel plezier. Lees meer over Katrien de Graaf.

085 40 17 123

info@massageprofs.nl
Binnenhaven 1 6709 PD Wageningen

    Verstuurt het contactformulier uw bericht niet? Dan kunt u ons bereiken via info@massageprofs.nl of 085 40 17 123.