PEOPLE, PLANET, PROFIT

MassageProfs neemt op het gebied van MVO een duidelijk standpunt in; dit lichten we nader toe aan de hand van de MVO-pijlers People, Planet, Profit.

People – Goed werkgeverschap

Onze missie kunnen wij alleen waarmaken als wij een uitstekende opdrachtgever zijn voor onze masseurs. Dit doen wij door te doen wat we zeggen en te zeggen wat we doen. MassageProfs streeft ernaar om de leukste en beste opdrachtgever in de stoelmassagebranche te zijn door duurzame relaties op te bouwen met onze masseurs.

 

  • Integriteit: wij werken met zeer vakbekwame, representatieve masseurs. Wij selecteren onze masseurs op basis van vakinhoudelijke kwaliteiten, ongeacht leeftijd, geslacht, ras of geloof.
  • Transparantie: alle stoelmasseurs werken onder dezelfde arbeidsomstandigheden.
  • Aandacht: wij waarderen, luisteren en denken mee met onze masseurs.
  • Werkplezier: wij verstrekken leuke en interessante opdrachten onder goede voorwaarden.

Planet – Milieubewust

MassageProfs probeert haar CO2-uitstoot zoveel mogelijk te beperken door zich te huisvesten in een kleiner kantoor en woon-werkverkeer te beperken door kantoorpersoneel gemiddeld voor 50% vanuit huis te laten werken.

 

Wij werken met masseurs uit uw regio. Hiermee minimaliseren wij de reisafstand en CO2-uitstoot. Bij klanten waar wij meer dan 2 dagen per week masseren plaatsen wij massagestoelen op locatie. Hierdoor hoeven de masseurs hun massagestoel niet mee te nemen en maken wij de masseurs kenbaar dat deze maatregel wordt getroffen om het reizen met het openbaar vervoer of de fiets te stimuleren.

Profit – Gezond bedrijf

Winst vormt de financiële basis van MassageProfs. Het stelt onze toekomst en die van onze stoelmasseurs veilig en waarborgt de continuïteit voor onze klanten. Winst is een resultante van een gezonde onderneming waarbij sociaal ondernemerschap en goed werkgeverschap centraal staan.

 

MassageProfs is jarenlang partner geweest van Stichting Microkrediet voor Moeders (MvM). MvM verstrekt microkredieten aan de allerarmste vrouwen in Azië. Het is een bewuste keuze om onze financiële bijdrage buiten de grenzen van welvarend Nederland in te zetten om zo bij te dragen aan meer gelijkheid wereldwijd.

085 40 17 123

info@massageprofs.nl
Binnenhaven 1 6709 PD Wageningen

    Verstuurt het contactformulier uw bericht niet? Dan kunt u ons bereiken via info@massageprofs.nl of 085 40 17 123.