Katrien De Graaf

Mijn naam is Katrien de Graaf (1977). Ik ben ondernemend, idealistisch, leergierig en gedreven. Deze eigenschappen hebben in 2006 tot de oprichting van MassageProfs geleid. Ik geloof dat mensen onder de juiste omstandigheden tot topprestaties in staat zijn. Dit kan alleen als hij of zij in topconditie is. Een stoelmassage levert daar op prettige en ontspannen manier een belangrijke bijdragen aan.

 

Wij brengen ontspanning en vitaliteit naar de werkvloer en daar ben ik trots op. Het is heel fijn om een dienst te verlenen waar mensen blij en relaxed van worden. Daarom doe ik dit nu na zoveel jaar nog steeds met heel veel plezier.

MassageProfs

MassageProfs is in 10 jaar uitgegroeid tot een landelijk team van professionele en ervaren stoelmasseurs. Ik richt mij met veel plezier op de sales en marketing van de organisatie en ben nog steeds het gezicht van de organisatie, zowel voor de klanten als voor de stoelmasseurs.

MassageProfs logo transparant

ErgoProfs

Vanuit mijn ervaring met stoelmassage op de werkplek werd duidelijk dat er veel behoefte was aan informatie over het gebruik van de kantoorwerkplek en werkplekinstellingen. Dit leidde in 2008 tot de oprichting van ErgoProfs. Sindsdien verzorgen wij deskundig ergonomisch werkplekadvies, workshops dynamisch werken en doen wij onderzoek naar het binnenklimaat. Meer informatie hierover vind je op de website van ErgoProfs.

ErgoProfs logo transparant

YogaProfs

Steeds meer klanten informeerde naar bedrijfsyoga. Yoga verfrist de geest, ontspant het lichaam en bevordert de concentratie. Hierdoor leert men ook beter omgaan met stress, werkdruk en spanning op de werkplek. Een prachtige aanvulling op onze stoelmassage dienstverlening. YogaProfs is dus eigenlijk ontstaan vanuit de vraag van onze klanten.

Logo YogProfs

Beroepsvereniging voor stoelmasseurs

In september 2009 heb ik samen met Jiska Kopmeiners de Beroepsvereniging voor stoelmasseurs (BvS) opgericht. Dit is het platform voor stoelmasseurs in Nederland. Meer informatie over de beroepsvereniging en mijn motivatie voor dit initiatief staat op de website van de BvS.

BvS_logo_color_300x300

Starten als Stoelmasseur

Katrien de Graaf, schrijfster van het e-book Starten als Stoelmasseur. Een handleiding vol interessante tips, handvatten en advies voor het starten van je eigen stoelmassagebedrijf. Wat dit boek anders maakt dan andere boeken voor startende ondernemers is dat het speciaal geschreven is door een stoelmasseur voor een stoelmasseur. Hierdoor staat er geen overbodige informatie in en ontbreekt er ook niets aan.

085 40 17 123

info@massageprofs.nl
Binnenhaven 1 6709 PD Wageningen

    Verstuurt het contactformulier uw bericht niet? Dan kunt u ons bereiken via info@massageprofs.nl of 085 40 17 123.