STOELMASSAGES EN COVID-19

Contactberoepen waaronder masseur mogen onder verscherpte maatregelen hun vak uitoefenen. In ons Massageprotocol (covid-19) staat omschreven wat dit inhoud voor je afspraak met een van onze masseurs. Het Protocol voldoet aan de richtlijnen van het RIVM.

We hopen jullie snel (weer) te mogen ontvangen voor een massage!

Heb je iets te vieren of wil je jouw medewerkers belonen met een stoelmassage?

KLANTERVARINGEN

MassageProfs logo only transparant tiny

 • Ik kom net van de massagestoel af, het was heerlijk. De mensen uit mijn team waren erg verrast en inmiddels zeer ontspannen. Goede dames, heel goed geregeld allemaal en fijn dat het op zo'n korte termijn allemaal kon.

  Edith Doosje - Manager Marketing & Communicatie ING / WESTLANDUTRECHT - Amsterdam
 • MassageProfs is een professionele organisatie die haar werk tot in de puntjes verzorgt. Prettige samenwerking met Katrien. De masseurs dragen een positief beeld uit naar de wandelaars aan wie het Reumafonds gratis een massage aanbiedt tijdens wandelevenementen.

  Kathalijn Hauwert - Coordinator Communicatieprojecten REUMAFONDS - Amsterdam
 • De masseuse op onze stand tijdens de beurs People's Business in Rotterdam was een succes. Het heeft een groot aantal bezoekers getrokken en men was enthousiast over de professionele massage. Het heeft een enorme positieve bijdrage geleverd aan onze beursdeelname.

  Corina Besseling - Marketing- en Communicatiemedewerker ADRIAANSE VAN DER WEEL ADVOCATEN - Rotterdam
 • Professioneel verzorgt van A tot Z, van de eerste aanvraag tot de uiteindelijke massage tijdens ons bedrijfsfeest. Voor herhaling vatbaar!

  Iris Hunink -`financieel medewerkster Stichting Zone3
 • De samenwerking heb ik al top ervaren, korte lijnen, snel schakelen, professionele masseur op locatie, waarbij ik mijn medewerkers met een grote smile de rest van de dag heb zien werken en daar doe je het tenslotte voor (dit straalt immers ook weer uit naar onze klanten).

  Manager Adviesteam Kantoren & Personal Banking ING - Ring Groene Hart

Wil jij ook stoelmassages op jouw evenement?

Wij verzorgen ook diverse workshops.

085 40 17 123

info@massageprofs.nl
Binnenhaven 1 6709 PD Wageningen

  Verstuurt het contactformulier uw bericht niet? Dan kunt u ons bereiken via info@massageprofs.nl of 085 40 17 123.