STOELMASSAGES EN COVID-19

Sinds 11 mei mogen contactberoepen waaronder masseur weer aan het werk. Natuurlijk gebeurt dit onder verscherpte maatregelen welke in ons hygi├źneprotocol stoelmassages zijn vastgelegd. Dit protocol voldoet aan alle gestelde richtlijnen van het RIVM. Deze volgen wij op de voet. Mocht er een wijziging zijn dan passen wij ons protocol daarop aan. In onze poster staat symbolisch uitgelegd wat het protocol inhoudt.

We hopen jullie snel (weer) te mogen ontvangen op de massagestoel!

Heb je iets te vieren of wil je jouw medewerkers belonen met een stoelmassage?

KLANTERVARINGEN

MassageProfs logo only transparant tiny

 • Ik kom net van de massagestoel af, het was heerlijk. De mensen uit mijn team waren erg verrast en inmiddels zeer ontspannen. Goede dames, heel goed geregeld allemaal en fijn dat het op zo'n korte termijn allemaal kon.

  Edith Doosje - Manager Marketing & Communicatie ING / WESTLANDUTRECHT - Amsterdam
 • MassageProfs is een professionele organisatie die haar werk tot in de puntjes verzorgt. Prettige samenwerking met Katrien. De masseurs dragen een positief beeld uit naar de wandelaars aan wie het Reumafonds gratis een massage aanbiedt tijdens wandelevenementen.

  Kathalijn Hauwert - Coordinator Communicatieprojecten REUMAFONDS - Amsterdam
 • De masseuse op onze stand tijdens de beurs People's Business in Rotterdam was een succes. Het heeft een groot aantal bezoekers getrokken en men was enthousiast over de professionele massage. Het heeft een enorme positieve bijdrage geleverd aan onze beursdeelname.

  Corina Besseling - Marketing- en Communicatiemedewerker ADRIAANSE VAN DER WEEL ADVOCATEN - Rotterdam
 • Professioneel verzorgt van A tot Z, van de eerste aanvraag tot de uiteindelijke massage tijdens ons bedrijfsfeest. Voor herhaling vatbaar!

  Iris Hunink -`financieel medewerkster Stichting Zone3
 • De samenwerking heb ik al top ervaren, korte lijnen, snel schakelen, professionele masseur op locatie, waarbij ik mijn medewerkers met een grote smile de rest van de dag heb zien werken en daar doe je het tenslotte voor (dit straalt immers ook weer uit naar onze klanten).

  Manager Adviesteam Kantoren & Personal Banking ING - Ring Groene Hart

Wil jij ook stoelmassages op jouw evenement?

Wij verzorgen ook diverse workshops.

020-618 47 28

info@massageprofs.nl
Binnenhaven 1 6709 PD Wageningen

  Verstuurt het contactformulier uw bericht niet? Dan kunt u ons bereiken via info@massageprofs.nl of 020-618 47 28.