BEDRIJFSMASSAGE

Om het beste uit je medewerkers te halen is het belangrijk om in hun welzijn te investeren. Gezonde en gemotiveerde medewerkers maken het verschil. Succesvolle organisaties weten dit en handelen hiernaar door zorgvuldig invulling te geven aan hun gezondheidsbeleid. MassageProfs biedt de juiste ondersteuning met het verzorgen van professionele bedrijfsmassages op locatie. Lees hier meer over de voordelen voor werkgevers.

Voordelen van een bedrijfsmassage

 • Stoelmassages op locatie in heel Nederland
 • Vermindert de werkstress
 • Verlaagt risico op ziekteverzuim
 • Verhoogt de productiviteit

Voordelen van een evenement massage

 • Korte massage van 10-15 minuten
 • Al te boeken vanaf 3 uur aaneengesloten
 • Bevordert herstel van spierweefsel
 • Verlicht nek-, rug- en schouderklachten

Onze klanten

Het regelmatig aanbieden van stoelmassages in jouw bedrijf

Een stoelmassage is meer dan alleen een aantrekkelijke arbeidsvoorwaarde. Een regelmatige bedrijfsmassage gaat spanningsklachten, RSI en ziekteverzuim tegen. Het ontspant en verlaagt het stressgevoel, geeft energie en komt de productiviteit van de medewerkers ten goede.

BEDRIJFSMASSAGE

TARIEVEN

EXTRA SERVICE:

 • Gratis online reserveringssysteem

 • Gratis gebruik van vitaliteitsenquête

Het bieden van bedrijfsmassages vereist maatwerk en daarom maken wij graag een voorstel op maat. Onze tarieven voor bedrijfsmassages worden gebaseerd op:

 • De duur van de massage
 • De omvang en frequentie van de opdracht
 • Eventuele wensen op het gebied van voorlichting, werkplekonderzoek, nulmetingen en evaluaties.

De kosten die een bedrijf maakt voor het inhuren van een stoelmasseur zijn vrijgesteld van loonheffingen en zijn daarom ook fiscaal gezien erg interessant. Lees hier meer over de bedrijfsmassages en de werkkostenregeling.

Voor het geven van een stoelmassage op locatie vragen wij altijd een minimale afname van twee aaneengesloten uren per stoelmasseur. Alle massagebenodigdheden, waaronder de massagestoel, zijn bij de prijs voor de stoelmassage inbegrepen en er wordt geen vergoeding voor de reistijd in rekening gebracht.

Eenmalige bedrijfsmassage boeken

Heb je iets te vieren of wil je de medewerkers van jouw bedrijf belonen met een stoelmassage? MassageProfs biedt bedrijven de mogelijkheid om een enmalige stoelmassage-opdracht te boeken.

VRIJE VERSTREKKING,

GEEN WKR*

Bedrijfsmassage

en

De werkkostenregeling

De Belastingdienst erkent bedrijfsmassages als een methode om ziekteverzuim tegen te gaan. Om deze reden vallen de kosten die bedrijven maken voor het inhuren van een stoelmasseur onder de vrije verstrekkingen (vrijgesteld voor loonheffing). Voor de vrijstelling van de kosten van bedrijfsmassages gelden de volgende voorwaarden:

 • Bedrijfsmassage is opgenomen in het arboplan van de onderneming
 • De massage wordt op de werkplek tijdens kantooruren uitgevoerd
 • De werknemer hoeft geen eigen bijdrage te betalen

* Bedrijfsmassage valt onder de nihilwaardering en hoeft niet in de werkkostenregeling (WKR) te worden opgenomen. Dit betekent dat de betreffende 1,2 procent aan andere onbelaste vergoedingen en verstrekkingen aan de werknemers besteed kunnen worden.

Onze eigen bedrijfsmassage onderzoeksresultaten

96%
Voelt zich meer ontspannen
94%
Ervaart afname van spanningsklachten
82%
Heeft meer energie

Wij willen graag weten wat het effect van onze stoelmassages is op de gezondheid en vitaliteit van onze klanten en haar medewerkers. Daarom vragen wij regelmatig aan de eindgebruiker wat zijn ervaring is en hoe hij zich voelt na het ondergaan van een stoelmassage. Wil je meer weten? Vraag dan nu het volledige rapport van onze onderzoeksresultaten op.

Bewezen resultaten bij onderzoeken bedrijfsmassages

Stress en RSI kosten de samenleving naar schatting jaarlijks 6 miljard euro, aldus het onderzoeksbureau TNO. Dit komt mede doordat ieder jaar twee tot vier procent van de werknemers zich ziekmeldt wegens de hoge werkdruk en stress op de werkvloer. Stoelmassages kunnen deze klachten doen afnemen. Diverse onderzoeken hebben uitgewezen dat stoelmassages op het werk positief effect hebben op RSI-klachten, op het concentratievermogen en bij stress op de werkvloer.

Uitvoerder onderzoek Effect stoelmassages op stress, spanning en concentratieproblemen Effect stoelmassages op gezondheidsklachten (zoals RSI)
Eigen onderzoek MassageProfs 96% van de respondenten vindt een stoelmassage ontspannend

71% van de respondenten ervaart een toename van het concentratievermogen

94% van de respondenten merkt een duidelijke afname in pijnlijke nek-, rug-, arm- of schouderspieren en hoofdpijn.
Joy Fang (voormalig bestuurslid beroepsvereniging stoelmasseurs) in opdracht van Rechtbank Haarlem, 2001/2002 Spanningslevel met 87,5% afgenomen

Helderheid van denken met 79,9% toegenomen

Impact van werkdruk met 80,4% afgenomen

Klachten sterk afgenomen: 40,5%

Klachten verdwenen: 30,4%

Ton van Attekum (RSI Kenniscentrum) in opdracht van Universiteit Maastricht Afname spanningsklachten: 67%

Afname klachtenniveau: 59%

RSI-klachten afgenomen bij 63% van de werknemers

Klachtenniveau daalt met 52%

Touch Research Institute in opdracht van Universiteit van Miami, 1996 Toename snelheid en nauwkeurigheid bij werkzaamheden

Significante verlaging werkstress

Niet van toepassing

Ontvang een voorstel op maat voor bedrijfsmassage op locatie bij jou in de regio!

020-618 47 28

info@massageprofs.nl
Binnenhaven 1 6709 PD Wageningen

  Verstuurt het contactformulier uw bericht niet? Dan kunt u ons bereiken via info@massageprofs.nl of 020-618 47 28.