BEDRIJFSMASSAGE

Om het beste uit je medewerkers te halen is het belangrijk om in hun welzijn te investeren. Gezonde en gemotiveerde medewerkers maken het verschil. Succesvolle organisaties weten dit en handelen hiernaar door zorgvuldig invulling te geven aan hun gezondheidsbeleid. MassageProfs biedt de juiste ondersteuning met het verzorgen van professionele bedrijfsmassages op locatie en praktijkmassages voor thuiswerkers. Lees hier meer over de voordelen voor werkgevers.

Waarom bedrijfsmassage

 • Vermindert de werkstress
 • Voorkomt RSI-klachten
 • Bevordert de productiviteit
 • Verlaagt risico op ziekteverzuim

Voordelen van stoelmassage op locatie 

 • Op locatie in heel Nederland
 • Vanaf 2 uur aaneengesloten
 • Vanaf 20 minuten per massage
 • Meerdere masseurs op een locatie mogelijk

Onze klanten

Het regelmatig aanbieden van massages aan jouw personeel

Een massage is meer dan alleen een aantrekkelijke arbeidsvoorwaarde. Een regelmatige bedrijfsmassage gaat spanningsklachten, RSI en ziekteverzuim tegen. Het ontspant en verlaagt het stressgevoel, geeft energie en komt de productiviteit van de medewerkers ten goede.

BEDRIJFSMASSAGE

TARIEVEN

EXTRA SERVICE:

 • Gratis online reserveringssysteem

Het bieden van bedrijfsmassages vereist maatwerk en daarom maken wij graag een voorstel op maat. Onze tarieven voor bedrijfsmassages worden gebaseerd op:

 • Het soort massage
 • De duur van de massage
 • De omvang en frequentie van de opdracht

Voor het geven van een massage op locatie vragen wij altijd een minimale afname van twee aaneengesloten uren per stoelmasseur. Alle massagebenodigdheden, waaronder de massagestoel, zijn bij de prijs voor de stoelmassage inbegrepen en er wordt een vaste vergoeding voor de reiskosten in rekening gebracht.

Eenmalige bedrijfsmassage boeken

Heb je iets te vieren of wil je de medewerkers van jouw bedrijf belonen met een stoelmassage? MassageProfs biedt bedrijven de mogelijkheid om een eenmalige stoelmassage-opdracht te boeken.

NIHILWAARDERING

Bedrijfsmassage

en

De werkkostenregeling

De Belastingdienst erkent bedrijfsmassages als een methode om ziekteverzuim tegen te gaan. De kosten die een bedrijf maakt voor het stoelmassages op locatie, gelden daarom als nihilwaardering onder de werkkostenregeling (WKR). Dit betekent dat de vrije ruimte aan andere onbelaste vergoedingen en verstrekkingen voor de werknemers besteed kan worden.

Onze eigen bedrijfsmassage onderzoeksresultaten

96%
Voelt zich meer ontspannen
94%
Ervaart afname van spanningsklachten
82%
Heeft meer energie

Wij willen graag weten wat het effect van onze stoelmassages is op de gezondheid en vitaliteit van onze klanten en haar medewerkers. Daarom vragen wij regelmatig aan de eindgebruiker wat zijn ervaring is en hoe hij zich voelt na het ondergaan van een stoelmassage. Wil je meer weten? Vraag dan nu het volledige rapport van onze onderzoeksresultaten op.

Ontvang een voorstel op maat voor bedrijfsmassage op locatie bij jou in de regio!

085 40 17 123

info@massageprofs.nl
Bedrijfsmassages in heel Nederland  Verstuurt het contactformulier uw bericht niet? Dan kunt u ons bereiken via info@massageprofs.nl of 085 40 17 123.