Bedrijfsmassage Zaanstad

Een bedrijfsmassage op locatie in Zaanstad duurt 15 tot 20 minuten en we voeren deze uit op een speciale massagestoel. Een stoelmassage vermindert de kans op werkgerelateerde klachten en verhoogt de productiviteit van je medewerkers. Vooral medewerkers die lange dagen maken in dezelfde (zit)houding profiteren van een stoelmassage gegeven door ervaren masseurs.

Stoelmassage als bedrijfsmassage in Zaanstad

Zonder de actieve inzet van je medewerkers zou je onderneming niet hetzelfde zijn. Beloon je medewerkers daarom regelmatig met een bedrijfsmassage op locatie. Het regelmatig aanbieden van een stoelmassage op het werkt heeft veel voordelen voor je medewerkers. Zo zullen zij zich fitter voelen op de werkvloer en gelukkiger achter hun bureau zitten of op hun werkplaats staan. Ook voor jou als werkgever brengen bedrijfsmassages voordelen met zich mee: je onderneming staat bijvoorbeeld bekend als bedrijf dat zich bekommert om het welzijn van zijn medewerkers. MassageProfs is ook in te zetten voor massages op evenementen in de regio Zaanstad.

Voordelen van een stoelmassage

 • Fitte, blije medewerkers
 • Minder kans op fysieke klachten
 • Verlaagt de kans op ziekmeldingen
 • Verhoogt de productiviteit

Voordelen van een evenementmassage

 • Bezoekers blijven langer
 • Stoelmassages trekken de aandacht
 • Bezoekers onthouden je bedrijf sneller
 • Je laat een positieve indruk achter op bezoekers

Verminder de kans op werkstress en verhoog de productiviteit van medewerkers door ze een stoelmassage op het werk aan te bieden.

Onze klanten

Klantervaringen

MassageProfs logo only transparant tiny
 • Ik heb de experts van MassageProfs ingeschakeld om bij ons op de werkvloer bedrijfsmassages te geven. Ik merk aan mijn medewerkers dat zij uitkijken naar de dag dat de masseur er is om vervolgens 20 minuten te kunnen ontspannen. Ik beveel de stoelmasseurs van MassageProfs aan voor elk bedrijf.

  C. BRAAK ICLICKS

De tarieven voor een bedrijfsmassage

We kunnen vooraf geen vaste prijzen noemen, omdat het tarief afhankelijk is van factoren die per bedrijf verschillen. Enkele van die factoren zijn:

 • De duur van de massages
 • De frequentie van de massages
 • Het aantal massages
 • Extra wensen

De reiskosten en massagestoel zijn bij de prijs inbegrepen. Je betaalt dus ook geen voorrijkosten voor een stoelmassage in Zaanstad. Wel vragen we een minimale afname van drie aaneengesloten uren per masseur. Je medewerkers maken gratis gebruik van ons online reserveringssysteem.

Voor meer informatie over bedrijfsmassages in Zaanstad neem je contact op door te bellen naar 085 40 17 123 of te mailen naar info@massageprofs.nl. Via de onderstaande buttons vraag je eenvoudig een proefmassage aan.

Wat is een bedrijfsmassage?

Een bedrijfsmassage is een effectief ontspanningsmoment van 15 tot 20 minuten. De rug, schouders, nek, het hoofd en de armen worden gemasseerd. Onze ervaren masseurs gebruiken technieken uit de klassieke massage, Shiatsu massage, Thaise massage en Ayurvedische massage.

Klantervaringen

MassageProfs logo only transparant tiny
 • MassageProfs is een professionele organisatie die haar werk tot in de puntjes verzorgt. Prettige samenwerking met Katrien. De masseurs dragen een positief beeld uit naar de wandelaars aan wie het Reumafonds gratis een massage aanbiedt tijdens wandelevenementen.

  Kathalijn Hauwert - Coordinator Communicatieprojecten REUMAFONDS - Amsterdam

Stoelmassage in Zaanstad

Massages duren 15 tot 20 minuten en onze masseurs geven de massage door de kleding heen. Dit maakt een stoelmassage laagdrempelig en toegankelijk voor een breed publiek. Voor een goede ontspanning bevelen wij een stoelmassage aan van 20 minuten.

Voor wie zijn de massages?

Een bedrijfsmassage is geschikt voor alle medewerkers, in het bijzonder mensen die vaak onder hoge werkdruk werken of weinig bewegen tijdens het uitvoeren van het werk. Eventuele klachten geef je vooraf aan bij de masseur, zodat hij daar rekening mee houdt.

Bedrijfsmassages op locatie in Zaanstad

De massages voeren we altijd uit bij jou op locatie, bijvoorbeeld op de werkplek of tijdens een evenement. Onze masseurs werken het liefst in een afgesloten, rustige ruimte en creëren zij eenvoudig een ontspannen en rustige omgeving.

Onze eigen stoelmassage onderzoeksresultaten

96%
Voelt zich meer ontspannen
94%
Ervaart afname van spanningsklachten
82%
Heeft meer energie

Wij willen graag weten wat het effect van onze stoelmassages is op de gezondheid en vitaliteit van onze klanten. Daarom vragen wij regelmatig aan de eindgebruiker wat zijn ervaring is en hoe hij zich voelt na het ondergaan van een stoelmassage. Wil je meer weten? Vraag dan nu het volledige rapport van onze onderzoeksresultaten op.

Bespaar kosten dankzij bedrijfsmassages

Wist je dat het aanbieden van bedrijfsmassages ook fiscale voordelen heeft? Zo is de kans op ziekteverzuim kleiner en zijn de kosten van massages aftrekbaar van de inkomsten omdat stoelmassages erkend zijn als manier om ziekteverzuim tegen te gaan. De stoelmassage op de werkplek valt namelijk onder de Werkkostenregeling (WKR).

Klantbeoordelingen

MassageProfs logo only transparant tiny
 • Swinging.nl werkt al geruime tijd op zeer plezierige wijze samen met MassageProfs. De medewerkers van MassageProfs zijn vriendelijk, deskundig, netjes en altijd correct.Wij zijn erg blij met de samenwerking en zullen nu en in de toekomst regelmatig een beroep blijven doen op de MassageProfs voor onze evenementen. Warm aanbevolen.

  drs. Martijn van Buren - Directeur SWINGING.NL - Rotterdam

Ontvang een voorstel op maat voor bedrijfsmassage op locatie bij jou in de regio!

085 40 17 123

info@massageprofs.nl
Bedrijfsmassages in Zaanstad (en de rest van Nederland)  Verstuurt het contactformulier uw bericht niet? Dan kunt u ons bereiken via info@massageprofs.nl of 085 40 17 123.