Bedrijfsmassage Hilversum

Een bedrijfsmassage in Hilversum is een kort en effectief ontspanningsmoment voor de medewerkers van je onderneming. Tijdens de 20 minuten durende stoelmassage krijgen de medewerkers de tijd om fysiek en mentaal te ontspannen. Zo helpen wij jou als werkgever om je personeel vitaal en ontspannen te houden, wat bijdraagt aan het succes van de organisatie.

Stoelmassage Hilversum: verhoogt productiviteit op de werkvloer

Een stoelmassage op de werkplek vermindert de werkstress en verhoogt de productiviteit van je medewerkers. Onze masseurs creëren een effectief ontspanningsmoment waarmee we het energieniveau van de medewerkersverhogen. Hierdoor ontstaan er blije en vitale medewerkers die vol motivatie aan het werk zijn. Deze gezonde en gemotiveerde medewerkers maken het verschil op de werkvloer. Geef als succesvolle organisatie een goede invulling aan jullie gezondheidsbeleid door stoelmassages op het werk aan te bieden. Onze masseurs uit de regio verzorgen professionele stoelmassages in Hilversum.

Voordelen van een bedrijfsmassage:

 • Verlicht nek-, schouder- en rugklachten
 • Verlaagt het risico op verzuim
 • Werkt verfrissend en ontspannend
 • Vermindert werkstress
 • Verhoogt de productiviteit

Onze klanten

Klantervaringen

MassageProfs logo only transparant tiny
 • Kruidvat heeft samen met MassageProfs een actie gehouden in de winkel; klanten konden zich gratis laten masseren in 50 filialen. Het ging om 1200 massages en op het hoofdkantoor zijn ook 120 massages verricht. Alle reacties zijn erg positief, het zijn professionele en vriendelijke mensen.

  SUZE VAN DEN BOSCH - PROMOTION PLANNER KRUIDVAT & TREKPLEISTER A.S. WATSON HEALTH & BEAUTY EUROPE - Renswoude

TARIEVEN VOOR
EEN BEDRIJFSMASSAGE
IN HILVERSUM

EXTRA SERVICE:

 • Gratis online reserveringssysteem

 • Gratis gebruik van vitaliteitsenquête

De tarieven voor een stoelmassage zijn verschillend per bedrijf of evenement, omdat ze afhankelijk zijn van een aantal factoren. Wij maken daarom graag een voorstel op maat, op basis van jouw wensen en de mogelijkheden. Voor het opstellen van de offerte, hanteren wij de volgende variabelen:

 • Het aantal stoelmassages op een dag
 • De tijdsduur per massage
 • Het aantal massages per maand
 • Het wel of niet geven van werkplekadvies

Een voorwaarde voor het geven van stoelmassages in Hilversum is dat de masseur drie aaneengesloten uren bij jullie op locatie kan masseren. De offerte is inclusief reiskosten van onze masseur en alle attributen die nodig zijn om de massage te geven.

Wat is een stoelmassage?

Tijdens de stoelmassage krijgen jouw medewerkers 15 tot 20 minuten de tijd om volledig te ontspannen. Met meer dan 10 jaar ervaring weten onze professionele stoelmasseurs feilloos een goede combinatie te maken tussen lichamelijke en geestelijke ontspanning. De masseurs masseren de schouders, nek, rug, armen, handen en het hoofd volgens verschillende massagetechnieken.

Iedere massageprofessional heeft zijn eigen specialiteit en maakt daarbij afwisselend gebruik van technieken uit de Thaise, Ayurvedische, klassieke en Shiatsu-massage. Door de massages verlichten fysieke klachten zoals rug-, nek- en schouderklachten en hierdoor verlaagt het risico op verzuim.

Klantervaringen

MassageProfs logo only transparant tiny
 • Wij hebben de stoelmassages op kantoor als zeer prettig ervaren. 20 minuten ontspanning is absoluut stress verlagend en energie verhogend! Ester houdt rekening met persoonlijke wensen, is erg vriendelijk en professioneel.

  TRACEY VAN STEENBERGEN - OFFICE MANAGER RAPID SUGAR - Amsterdam

Massage in Hilversum

Met onze stoelmassages helpen wij organisaties het beste uit de medewerkers te halen. Door je medewerkerss bedrijfsmassages aan te bieden, verlaag je fysieke en mentale spanningsklachten en verhoog je het energieniveau en concentratievermogen. Hierdoor raken de medewerkers extra gemotiveerd en zijn ze tevreden. Gemotiveerde en gezonde medewerkers maken het verschil in een organisatie.

Voor wie is een stoelmassage geschikt?

Een stoelmassage is geschikt voor iedereen. Het is wel belangrijk dat je van tevoren bij onze masseur aangeeft of je bepaalde klachten hebt. Dan kan de massage hierop worden aangepast. Ook wanneer je zwanger bent, is het belangrijk dat je dit aangeeft. Een stoelmassage is zeer effectief voor mensen die:

 • Iedere dag dezelfde werkhouding hebben
 • Veel achter een computer werken
 • Fysiek zwaar werk uitvoeren

Massagelocaties in Hilversum

Onze masseurs verzorgen stoelmassages op vrijwel iedere locatie. Ze hebben voor de massage niet meer nodig dan een kleine afgesloten ruimte. Stoelmassages zijn erg toegankelijk omdat de kleding kan worden aangehouden.

De massage duurt 15 tot 20 minuten. Dit is precies lang genoeg om lekker te ontspannen zonder dat de werkzaamheden te lang stil blijven liggen.

Eenmalige bedrijfsmassage boeken

Heb je iets te vieren of wil je de medewerkers van jouw bedrijf belonen met een stoelmassage? MassageProfs biedt bedrijven de mogelijkheid om eenmalige stoelmassage-opdrachten te boeken. Maak kennis met één van onze professionele masseurs en ervaar een massage op het merk.

Stoelmassage op een evenement

Onze masseurs geven ook stoelmassages op evenementen. Door de bezoekers van jouw beursstand een massage aan te bieden, zorg je ervoor dat ze jouw bedrijf niet snel zullen vergeten. Met een stoelmassage:

 • Betrek je de bezoeker bij je beursstand
 • Geef je je bedrijf een positieve uitstraling
 • Benader je bezoekers op een positieve manier
 • Geef je bezoekers een heerlijk ontspanningsmoment

Onze eigen stoelmassage onderzoeksresultaten

96%
Voelt zich meer ontspannen
94%
Ervaart afname van spanningsklachten
82%
Heeft meer energie

Wij willen graag weten wat het effect van onze stoelmassages is op de gezondheid en vitaliteit van onze klanten en haar medewerkers. Daarom vragen wij regelmatig aan de eindgebruiker wat zijn ervaring is en hoe hij zich voelt na het ondergaan van een stoelmassage. Wil je meer weten? Vraag dan nu het volledige rapport van onze onderzoeksresultaten op.

Klantbeoordelingen uit Hilversum

MassageProfs logo only transparant tiny
 • Swinging.nl werkt al geruime tijd op zeer plezierige wijze samen met MassageProfs. De medewerkers van MassageProfs zijn vriendelijk, deskundig, netjes en altijd correct. Wij zijn erg blij met de samenwerking en zullen nu en in de toekomst regelmatig een beroep blijven doen op de MassageProfs voor onze evenementen. Warm aanbevolen.

  drs. Martijn van Buren - Directeur SWINGING.NL - Rotterdam
 • ‘Marian en Antonia van MassageProfs - voor de gelegenheid speciaal uitgedost als geishas – pasten perfect in het thema van ons Japanse bedrijfsfeest. De stoelmassage was door het warme ontvangst van de dames en de professionele massage een groot succes. In alle drukte van het feest was dit echt een plek om even helemaal tot rust te komen en te ontspannen. Dames bedankt! We hebben genoten.

  Karen Clay Duivelaar Pompen - Alphen aan den Rijn
 • Prettig, nodig en ontspannend.

  Sharmen Mijnals - Sales Assistant ABN AMRO - Amsterdam
 • Heel professionele dienstverlening.

  Esther Steinbusch - secretaresse Allround PGGM - Zeist

Bespaar personeelskosten met stoelmassage op het werk

Bied als werkgever frequent stoelmassages aan op het werk en bestrijd op deze manier ziekteverzuim onder medewerkers. Met een stoelmassage houd je je medewerkers fit en gezond en verminder je de kans op RSI-klachten. Hierdoor neemt het aantal ziekmeldingen af en dit levert de werkgever fiscaal voordeel op. Daarnaast zijn de kosten voor de stoelmassages ook nog eens volledig aftrekbaar van de belasting. Dit komt doordat de Belastingdienst de stoelmassages op het werk erkent als methode om ziekteverzuim onder medewerkers tegen te gaan. De kosten vallen onder de vrije verstrekking. Hierdoor zijn ze vrijgesteld van loonheffing. Om deze vrijstelling te bemachtigen, gelden de volgende voorwaarden:

 • De stoelmassage staat in het Arboplan van de onderneming
 • De massage wordt aangeboden tijdens kantooruren
 • De medewerker hoeft geen eigen bijdrage te betalen

020-618 47 28

info@massageprofs.nl
Binnenhaven 1 6709 PD Wageningen

  Verstuurt het contactformulier uw bericht niet? Dan kunt u ons bereiken via info@massageprofs.nl of 020-618 47 28.