Bedrijfsmassage Enschede

Met een stoelmassage geef je jouw medewerkers een kort maar effectief ontspanningsmoment op de werkvloer. De stoelmassages duren 15 tot 20 minuten en worden door de kleding heen gegeven op een ergonomische massagestoel. Uit eigen ervaring weten we dat massages zorgen voor een betere gezondheid en hogere productiviteit. Investeer daarom in het welzijn van je medewerkers door ze ook stoelmassages aan te bieden. MassageProfs is actief in het hele land en geeft de bedrijfsmassages op locatie.

Waarom een bedrijfsmassage in Enschede?

Een bedrijfsmassage is dé manier om medewerkers te belonen voor hun harde inzet. Met een stoelmassage van 15 tot 20 minuten verlaag je al de kans op fysieke en mentale spanningsklachten, wat resulteert in minder stress en een hogere productiviteit op de werkvloer. MassageProfs is ook in te schakelen voor stoelmassages op evenementen in de regio Enschede.

Voordelen stoelmassages

 • Minder kans op werkstress
 • Vermindert risico op fysieke klachten
 • Werkt ontspannend
 • Productiviteitsverhogend

Voordelen evenementmassages

 • Trekt de aandacht van bezoekers
 • Handig manier om de aandacht van publiek te trekken
 • Meer mensen leren je bedrijf kennen
 • Bezoekers blijven langer staan bij jouw beursstand

Onze klanten

Klantervaringen

MassageProfs logo only transparant tiny
 • Swinging.nl werkt al geruime tijd op zeer plezierige wijze samen met MassageProfs. De medewerkers van MassageProfs zijn vriendelijk, deskundig, netjes en altijd correct.Wij zijn erg blij met de samenwerking en zullen nu en in de toekomst regelmatig een beroep blijven doen op de MassageProfs voor onze evenementen. Warm aanbevolen.

  drs. Martijn van Buren - Directeur SWINGING.NL - Rotterdam

Bedrijfsmassage tarieven

Voor bedrijfsmassages maken we een offerte op maat. De wensen verschillen namelijk van bedrijf tot bedrijf. Het tarief wordt mede bepaald door de volgende factoren:

 • De duur van de stoelmassages
 • Het aantal stoelmassages
 • De frequentie van de opdracht (zoals wekelijks of maandelijks)
 • Advies of voorlichting (optioneel)

De reiskosten en massagestoel zitten altijd bij de prijs inbegrepen. Medewerkers melden zich eenvoudig aan voor een massage via ons gratis online reserveringssysteem.

Hoe gaat een bedrijfsmassage?

Een bedrijfsmassage in Enschede geven we altijd bij bedrijven op locatie. Tijdens de massage masseren onze ervaren masseurs de rug, schouders, nek, armen en het hoofd. De masseurs merken al snel waar de spanning in het lichaam zit en verlichten deze spanning door de beste technieken uit onder andere de klassieke massage en Shiatsu massage te gebruiken. Een massage van zo’n 20 minuten is genoeg om de meeste spanning uit het lichaam te halen en vermindert de kans op werkgerelateerde klachten.

Klantervaringen

MassageProfs logo only transparant tiny
 • Wij hebben de stoelmassages op kantoor als zeer prettig ervaren. 20 minuten ontspanning is absoluut stress verlagend en energie verhogend! Ester houdt rekening met persoonlijke wensen, is erg vriendelijk en professioneel.

  Tracey van Steenbergen - Office Manager RAPID SUGAR - Amsterdam

Bedrijfsmassage in Enschede: voor wie?

Een stoelmassage is een goed idee voor alle medewerkers, vooral medewerkers die het grootste deel van de dag in dezelfde houding zitten. Bij deze groep is de kans op fysieke klachten het grootst. Een massage vermindert de kans op lichamelijke klachten en geeft de medewerker de mogelijkheid om even bewust te ontspannen.

Heerlijke stoelmassages op locatie

Masseurs van MassageProfs komen langs op locatie of tijdens een evenement om de massages uit te voeren. We geven de voorkeur aan een afgesloten ruimte, zodat de masseur zich beter kan focussen en de medewerker of bezoeker die de massage krijgt zich beter kan ontspannen.

Laagdrempelige stoel- en bedrijfsmassages

Een stoelmassage is ideaal om even te ontspannen en is zeer laagdrempelig: de massage van 15 tot 20 minuten geven we door de kleding op een speciale massagestoel. Eventuele klachten kun je vooraf doorgeven, zodat onze masseurs daar rekening mee houden.

Onze eigen stoelmassage onderzoeksresultaten

96%
Voelt zich meer ontspannen
94%
Ervaart afname van spanningsklachten
82%
Heeft meer energie

Wij willen graag weten wat het effect van onze stoelmassages is op de gezondheid en vitaliteit van onze klanten. Daarom vragen wij regelmatig aan de eindgebruiker wat zijn ervaring is en hoe hij zich voelt na het ondergaan van een stoelmassage. Wil je meer weten? Vraag dan nu het volledige rapport van onze onderzoeksresultaten op.

Kostenbesparing dankzij bedrijfsmassages

Je verwacht het misschien niet, maar stoelmassages leveren werkgevers ook fiscale voordelen op. Doordat medewerkers zich fitter voelen, is de kans op ziekteverzuim kleiner. Daarnaast zijn de kosten van massages aftrekbaar van de inkomsten; stoelmassages zijn namelijk erkend als manier om ziekteverzuim tegen te gaan. De kosten vallen namelijk onder de Werkkostenregeling (WKR).

Klantbeoordelingen

MassageProfs logo only transparant tiny

  Ontvang een voorstel op maat voor bedrijfsmassage op locatie bij jou in de regio!

  085 40 17 123

  info@massageprofs.nl
  Bedrijfsmassages in Enschede (en de rest van Nederland)   Verstuurt het contactformulier uw bericht niet? Dan kunt u ons bereiken via info@massageprofs.nl of 085 40 17 123.