Bedrijfsmassage Den Haag

MassageProfs verzorgt stoelmassages en bedrijfsmassages in Den Haag. Onze massages duren 15 tot 20 minuten en worden op een speciale massagestoel uitgevoerd. Omdat de massages door de kleding heen worden gegeven, zijn stoelmassages  bij uitstek geschikt om bij bedrijven en evenementen in Den Haag en omgeving te verzorgen.

Stoelmassage als bedrijfsmassage in Den Haag

Een gezonde werkdruk leidt over het algemeen tot betere resultaten. Wanneer werkdruk lang aanhoudt en omslaat naar (negatieve) stress op de werkvloer en daarbuiten, heeft dit vaak juist een negatieve invloed op de bedrijfsresultaten, werksfeer en productiviteit van de medewerkers. Dit geldt ook voor bedrijven in Den Haag en omgeving. De stoelmassages van MassageProfs helpen je medewerkers te ontspannen, waardoor hun stressniveau daalt en de productiviteit weer toeneemt. Lees hier meer over de voordelen voor de werkgever.

Naast stoelmassages op de werkvloer geven wij ook stoelmassages tijdens evenementen. Je kunt ons bijvoorbeeld inhuren tijdens een beursdag om een positieve indruk achter te laten op de bezoekers van jouw beursstand.

Voordelen van bedrijfsmassage

 • Verlicht stress op de werkvloer
 • Verlaagt ziekteverzuim
 • Voorkomt en bestrijdt RSI
 • Verhoogt de werkproductiviteit

Voordelen van evenementmassage

 • Trekt meer publiek naar jouw beursstand
 • Massage maakt mensen meer toegankelijk
 • Houdt bezoekers langer op jouw beursstand
 • Draagt bij aan positieve uitstraling van je merk of bedrijf

Onze klanten

Klantervaringen

MassageProfs logo only transparant tiny
 • MassageProfs doet haar naam in alle opzichten eer aan! Fijn om mee samen te werken, deskundige masseurs en ze doen zelfs meer dan wat er beloofd wordt. Dit alles is zéker een reden om MassageProfs aan te bevelen aan andere bedrijven.

  Willie Teixeira-Waalboer - Adviseur Communicatie ING - Amsterdam

BEDRIJFSMASSAGE

DEN HAAG

TARIEVEN

EXTRA SERVICE:

 • Gratis online reserveringssysteem

 • Gratis gebruik van vitaliteitsenquête

Het kennismakingstarief voor een stoelmassage in Den Haag begint bij € 12,50 per massage van 15 minuten. Op aanvraag maken wij graag een voorstel op maat dat past bij jouw bedrijf. Het tarief voor onze stoelmassages baseren wij op:

 • De tijdsduur van de massage
 • Het aantal massages
 • De frequentie van de opdracht
 • Mogelijke wensen op het gebied van voorlichting en aanvullend werkplekadvies

De minimale afname van bedrijfsmassage in Den Haag is twee aaneengesloten uren per stoelmasseur. De reiskosten en alle massagebenodigdheden, waaronder de massagestoel, zijn bij de prijs inbegrepen.

Voor het resereveren van een stoelmassage voor jouw bedrijf of evenement kun je contact met ons opnemen door te bellen naar 085 40 17 123 of door te mailen naar info@massageprofs.nl. Het is tevens mogelijk om een offerte of proefmassage aan te vragen via de onderstaande buttons.

Wat is een stoelmassage?

Een stoelmassage is een laagdrempelig en effectief middel om stress en andere werkgerelateerde klachten te verlichten en voorkomen. Tijdens het masseren van de schouders, nek, rug, armen, handen en het hoofd, geniet je van 15 tot 20 minuten totale ontspanning. Onze stoelmasseurs passen technieken uit de klassieke massage, Thaise massage, Ayurvedische massage en Shiatsu-massage toe tijdens de bedrijfsmassage.

Stoelmassages worden steeds populairder en het aantal massages dat onze stoelmasseurs verzorgen in Den Haag en omgeving blijft stijgen. Zo hebben onze masseurs bedrijfsmassages uitgevoerd in Den Haag bij onder andere CAK, T-Mobile Den Haag, TNT Post en Cloudstep BV.

Klantervaringen

MassageProfs logo only transparant tiny
 • MassageProfs is een professionele organisatie die haar werk tot in de puntjes verzorgt. Prettige samenwerking met Katrien. De masseurs dragen een positief beeld uit naar de wandelaars aan wie het Reumafonds gratis een massage aanbiedt tijdens wandelevenementen.

  Kathalijn Hauwert - Coordinator Communicatieprojecten REUMAFONDS - Amsterdam

Massage in Den Haag

Door de laagdrempeligheid van deze massagevorm zijn onze stoelmassages ideaal voor op de werkplek of tijdens beurzen en evenementen in Den Haag. De kleding mag worden aangehouden en de massage duurt slechts 15 tot 20 minuten. Dit is precies genoeg om even lekker te ontspannen, zonder dat het werk te lang stil blijft liggen.

Voor wie is stoelmassage bedoeld?

Een stoelmassage is voor vrijwel iedereen geschikt. Wanneer je bepaalde klachten heb, zoals rug of nekklachten, kun je dit van te voren aangeven bij de stoelmasseur zodat hij of zij hier rekening mee kan houden. Dit geldt ook wanneer je zwanger bent. Een stoelmassage is bijzonder geschikt voor mensen die:

 • Vaak onder hoge werkdruk
 • Weinig beweging tijdens het uitvoeren van het werken (bijvoorbeeld een zittend beroep)
 • Lichamelijk zware arbeid verrichten

Waar kan de stoelmassage in Den Haag plaatsvinden?

Onze stoelmasseurs kunnen overal in Den Haag een stoelmassages komen geven. Of het nou een druk kantoor is of op een grote beurs; onze stoelmassages zijn geschikt voor elke locatie. Het enige dat onze masseurs nodig hebben is een kleine ruimte. Voor volledige ontspanning is een afgesloten ruimte, zoals een vergaderkamer, het prettigst.

Bewezen resultaat bij onderzoeken stoelmassage op het werk

Volgens het onderzoeksbureau TNO kosten stress en RSI de samenleving jaarlijks 6 miljard euro. Twee tot vier procent van de werknemers meldt zich volgens TNO ziek vanwege een hoge werkdruk en stress op de werkvloer. Gelukkig kunnen stoelmassages deze klachten verhelpen en preventief bestrijden. Onderzoeken van onder andere de Universiteit van Maastricht, de Universiteit van Miami en de beroepsvereniging stoelmasseurs hebben uitgewezen dat stoelmassages op het werk een positief effect hebben op RSI-klachten. Ook zouden stoelmassages het concentratievermogen verbeteren en stress op de werkvloer verlagen.

Uitvoerder onderzoekEffect stoelmassages op stress, spanning en concentratieproblemenEffect stoelmassages op gezondheidsklachten (zoals RSI)
Eigen onderzoek MassageProfs
 • 96% van de respondenten vindt een stoelmassage ontspannend
 • 71% van de respondenten ervaart een toename van het concentratievermogen
 • 94% van de respondenten merkt een duidelijke afname in pijnlijke nek-, rug-, arm- of schouderspieren en hoofdpijn.
Joy Fang (voormalig bestuurslid beroepsvereniging stoelmasseurs) in opdracht van Rechtbank Haarlem, 2001/2002
 • Spanningslevel met 87,5% afgenomen
 • Helderheid van denken met 79,9% toegenomen
 • Impact van werkdruk met 80,4% afgenomen
 • Klachten sterk afgenomen: 40,5%
 • Klachten verdwenen: 30,4%
Ton van Attekum (RSI Kenniscentrum) in opdracht van Universiteit Maastricht
 • Afname spanningsklachten: 67%
 • Afname klachtenniveau: 59%
 • RSI-klachten afgenomen bij 63% van de werknemers
 • Klachtenniveau daalt met 52%
Touch Research Institute in opdracht van Universiteit van Miami, 1996
 • Toename snelheid en nauwkeurigheid bij werkzaamheden
 • Significante verlaging werkstress
 • Niet van toepassing

Onze eigen stoelmassage onderzoeksresultaten

96%
Voelt zich meer ontspannen
94%
Ervaart afname van spanningsklachten
82%
Heeft meer energie

Wij willen graag weten wat het effect van onze stoelmassages is op de gezondheid en vitaliteit van onze klanten en haar medewerkers. Daarom vragen wij regelmatig aan de eindgebruiker wat zijn ervaring is en hoe hij zich voelt na het ondergaan van een stoelmassage. Wil je meer weten? Vraag dan nu het volledige rapport van onze onderzoeksresultaten op.

Klantbeoordelingen uit Den Haag

MassageProfs logo only transparant tiny
 • Swinging.nl werkt al geruime tijd op zeer plezierige wijze samen met MassageProfs. De medewerkers van MassageProfs zijn vriendelijk, deskundig, netjes en altijd correct.Wij zijn erg blij met de samenwerking en zullen nu en in de toekomst regelmatig een beroep blijven doen op de MassageProfs voor onze evenementen. Warm aanbevolen.

  drs. Martijn van Buren - Directeur SWINGING.NL - Rotterdam
 • ‘Marian en Antonia van MassageProfs - voor de gelegenheid speciaal uitgedost als geishas – pasten perfect in het thema van ons Japanse bedrijfsfeest. De stoelmassage was door het warme ontvangst van de dames en de professionele massage een groot succes. In alle drukte van het feest was dit echt een plek om even helemaal tot rust te komen en te ontspannen. Dames bedankt! We hebben genoten.

  Karen Clay Duivelaar Pompen - Alphen aan den Rijn
 • Prettig, nodig en ontspannend.

  Sharmen Mijnals - Sales Assistant ABN AMRO - Amsterdam
 • Heel professionele dienstverlening.

  Esther Steinbusch - secretaresse Allround PGGM - Zeist

Financieel voordeel dankzij bedrijfsmassages

Stoelmassages leveren werkgevers op meerdere manieren een fiscaal voordeel op. Doordat RSI en stressklachten (preventief) worden bestreden, hebben ondernemers minder risico op ziekteverzuim van hun medewerkers. Daarnaast zijn de kosten van de werkgever of organisatie volledig aftrekbaar bij de Belastingdienst. De overheid erkent stoelmassages op het werk namelijk als methode om ziekteverzuim tegen te gaan. Stoelmassages op de werkplek gelden sinds 1 januari 2022 als nihilwaardering. Hierdoor drukken de kosten niet op de vrije ruimte van de werkkostenregeling en krijg je ook niet te maken met de eindheffing van 80%.

085 40 17 123

info@massageprofs.nl
Bedrijfsmassages in Den Haag (en de rest van Nederland)  Verstuurt het contactformulier uw bericht niet? Dan kunt u ons bereiken via info@massageprofs.nl of 085 40 17 123.