Bedrijfsmassage Arnhem

Een stoelmassage in Arnhem is een effectief en kort ontspanningsmoment waarmee je je medewerkers beloont en hun fysieke en mentale spanningsklachten vermindert. Met stoelmassages op de werkplek draagt MassageProfs bij aan vitaal en ontspannen personeel. Zo helpen wij jou als ondernemer om het beste uit je medewerkers te halen. De massage wordt uitgevoerd op een speciale massagestoel waarbij de kleding aangehouden wordt. Dit maakt de stoelmassage laagdrempelig en zeer geschikt om aan te bieden op de werkvloer.

Stoelmassage als bedrijfsmassage Arnhem: verfrissend en ontspannend

Met een stoelmassage op het werk creëren onze masseurs een moment van ontspanning voor medewerkers. dit leidt tot een hoger energieniveau en concentratievermogen. Het levert vitale en blije medewerkers op en vergroot de arbeidsmotivatie.

Gemotiveerde en gezonde medewerkers maken het verschil op de werkvloer. Als succesvolle organisatie kun je dit stimuleren door een goede invulling te geven aan jullie gezondheidsbeleid. De masseurs van MassageProfs ondersteunen je hierbij door frequent een stoelmassage aan te bieden. Een heerlijk onderbreking voor de lichamelijke en geestelijke ontspanning.

Voordelen van een bedrijfsmassage:

 • Werkt stressverlichtend
 • Verlaagt het risico op ziekteverzuim
 • Verhoogt de productiviteit van medewerkers
 • Bevordert het herstel van spierweefsel
 • Is verfrissend en ontspannend

Onze klanten

Klantervaringen

MassageProfs logo only transparant tiny
 • Bij Biogen staat gezondheid hoog in het vaandel. Een vitale organisatie met fitte werknemers draagt aanzienlijk bij aan een gezond bedrijf. Bij Biogen stellen wij de werknemers in de gelegenheid om één keer in de twee weken een stoelmassage te ondergaan. Dit creëert vitale, productieve en gemotiveerde werknemers! Kleine moeite, groot gebaar!

  JOOST KUIPER - HR DIRECTEUR BIOGEN NETHERLANDS BV - Badhoevedorp

BEDRIJFSMASSAGE

ARNHEM

TARIEVEN

EXTRA SERVICE:

 • Gratis online reserveringssysteem

 • Gratis gebruik van vitaliteitsenquête

De kosten voor de stoelmassages in Arnhem zijn afhankelijk van een aantal factoren. Hierdoor verschillen de kosten per bedrijf of evenement en kunnen we je geen standaard overzicht geven van de tarieven. Om jou toch een goed beeld te geven van de kosten, maken we graag een voorstel op maat. We maken een offerte op basis van de volgende variabelen:

 • Het aantal stoelmassages per dag
 • De tijdsduur per stoelmassage
 • De frequentie van de massages
 • Het geven van een werkplekadvies

Een voorwaarde voor het geven van een stoelmassage in Arnhem is dat onze masseur drie uur aaneengesloten op dezelfde locatie komt masseren. De offerte is inclusief reiskosten van de masseur en de kosten van de massagebenodigdheden.

Wat is een stoelmassage?

Met een stoelmassage krijgen jouw medewerkers de tijd om 15 tot 20 minuten compleet te ontspannen. Een ontspannen sfeer onder medewerkers verlicht de werkstress en verhoogt de productiviteit, zodat er meer werk verzet kan worden. Onze stoelmasseurs masseren schouders, nek, rug, armen, handen en het hoofd volgens verschillende massagetechnieken.

Elke masseur heeft zijn eigen specialiteiten en maakt afwisselend gebruik van technieken uit de klassieke, Thaise, Ayurverdische en Shiatsu-massage. Een stoelmassage op het werk verlicht rug, nek en schouderklachten, waardoor het risico op verzuim verlaagt. Hierdoor neemt de populariteit van bedrijfsmassages in Arnhem toe.

Klantervaringen

MassageProfs logo only transparant tiny
 • Kruidvat heeft samen met MassageProfs een actie gehouden in de winkel; klanten konden zich gratis laten masseren in 50 filialen. Het ging om 1200 massages en op het hoofdkantoor zijn ook 120 massages verricht. Alle reacties zijn erg positief, het zijn professionele en vriendelijke mensen.

  SUZE VAN DEN BOSCH - PROMOTION PLANNER KRUIDVAT & TREKPLEISTER A.S. WATSON HEALTH & BEAUTY EUROPE - Renswoude

Een stoelmassage in Arnhem

Haal het beste uit je medewerkers door ze een massage aan te bieden in Arnhem. Met gezonde en vitale medewerkers maak je als onderneming het verschil.
Stoelmassages zijn laagdrempelig en ideaal voor op de werkplek of tijdens beurzen en evenementen in Arnhem. Tijdens de massage kan de kleding aangehouden worden. De massage duurt 15 tot 20 minuten; precies genoeg om lekker te ontspannen zonder dat de werkzaamheden te lang stil blijven liggen.

De locaties in Arnhem

Een stoelmassage kan op vrijwel elke locatie gegeven worden. Onze masseurs hebben niet meer nodig dan een kleine, afgesloten ruimte: bijvoorbeeld een vergaderkamer. In de afgesloten ruimte kan de medewerker volledig ontspannen.

Doordat er zo weinig eisen worden gesteld aan de werkplek van onze stoelmasseurs, is de massage geschikt voor bijna elke locatie: van druk kantoor tot stand op een druk evenement.

Voor wie is een stoelmassage geschikt?

Onze stoelmassage is geschikt voor iedereen. Van tevoren geef je als medewerker bij de masseur aan of je bepaalde klachten hebt: bijvoorbeeld aan je nek of rug. De masseur kan hier dan rekening mee houden. Ook wanneer je zwanger bent, kun je prima een stoelmassage ondergaan. Een stoelmassage is in het meest effectief voor mensen die:

 • Vaak dezelfde werkhouding hebben
 • Veel computerwerk verrichten
 • Lichamelijk zwaar werk uitvoeren

Stoelmassage op evenementen

Heb jij iets te vieren of wil jij je medewerkers belonen met een massage? Bij ons boek je ook eenmalige stoelmassages. Onze professionele masseurs zijn er ook voor het geven van stoelmassage tijdens evenementen. Door een massage aan te bieden, geef je de bezoekers van je beursstand een onvergetelijke ervaring en zullen ze jouw bedrijf niet snel vergeten. De voordelen van een evenementmassage zijn:

 • Betrekt de bezoekers bij je beursstand
 • Geeft je bedrijf een positieve uitstraling
 • Is laagdrempelig en comfortabel
 • Houdt mensen langer bij je beursstand
 • Het is een heerlijk ontspanningsmoment

Onze eigen stoelmassage onderzoeksresultaten

96%
Voelt zich meer ontspannen
94%
Ervaart afname van spanningsklachten
82%
Heeft meer energie

Wij willen graag weten wat het effect van onze stoelmassages is op de gezondheid en vitaliteit van onze klanten en haar medewerkers. Daarom vragen wij regelmatig aan de eindgebruiker wat zijn ervaring is en hoe hij zich voelt na het ondergaan van een stoelmassage. Wil je meer weten? Vraag dan nu het volledige rapport van onze onderzoeksresultaten op.

Klantbeoordelingen uit Arnhem

MassageProfs logo only transparant tiny
 • Swinging.nl werkt al geruime tijd op zeer plezierige wijze samen met MassageProfs. De medewerkers van MassageProfs zijn vriendelijk, deskundig, netjes en altijd correct.Wij zijn erg blij met de samenwerking en zullen nu en in de toekomst regelmatig een beroep blijven doen op de MassageProfs voor onze evenementen. Warm aanbevolen.

  drs. Martijn van Buren - Directeur SWINGING.NL - Rotterdam
 • ‘Marian en Antonia van MassageProfs - voor de gelegenheid speciaal uitgedost als geishas – pasten perfect in het thema van ons Japanse bedrijfsfeest. De stoelmassage was door het warme ontvangst van de dames en de professionele massage een groot succes. In alle drukte van het feest was dit echt een plek om even helemaal tot rust te komen en te ontspannen. Dames bedankt! We hebben genoten.

  Karen Clay Duivelaar Pompen - Alphen aan den Rijn
 • Prettig, nodig en ontspannend.

  Sharmen Mijnals - Sales Assistant ABN AMRO - Amsterdam
 • Heel professionele dienstverlening.

  Esther Steinbusch - secretaresse Allround PGGM - Zeist

Kostenbesparing met een bedrijfsmassage in Arnhem

Stoelmassages op de werkvloer aanbieden is voor de werkgever om verschillende redenen fiscaal voordelig. Doordat een stoelmassage werkgerelateerde klachten zoals RSI en stress bestrijdt en voorkomt, wordt het risico op ziekteverzuim verkleind. Daarnaast zijn de kosten voor de massages volledig aftrekbaar van de belasting. De Belastingdienst heeft stoelmassages op het werk namelijk officieel erkend als methode om ziekteverzuim terug te dringen. Deze kosten vallen dan ook onder de vrije verstrekking, waardoor ze zijn vrijgesteld van loonheffing. Om deze vrijstelling ook daadwerkelijk te krijgen, moet de werkgever wel aan een aantal voorwaarden voldoen:

 • De stoelmassage moet worden opgenomen in het Arboplan van de onderneming
 • De massage wordt tijdens kantooruren verzorgd op de werkplek
 • De werknemer hoeft geen eigen bijdrage te betalen

085 40 17 123

info@massageprofs.nl
Binnenhaven 1 6709 PD Wageningen

  Verstuurt het contactformulier uw bericht niet? Dan kunt u ons bereiken via info@massageprofs.nl of 085 40 17 123.