PERSOONLIJK, INTEGER & ENTHOUSIAST

Wij geloven dat gezonde gemotiveerde medewerkers in grote mate het succes van een organisatie beïnvloeden. Interventies ter bevordering van de gezondheid en duurzame inzetbaarheid resulteren in kostenbesparing en een toenemende motivatie en productiviteit van de medewerker.

Onze missie is het bevorderen van kwaliteit van werken en gezondheid en het bestrijden van klachten aan het bewegingsapparaat (rsi) door middel van stoelmassages op de werkplek.

MassageProfs logo only transparant tiny

 Wij werken landelijk en bedienen klanten in heel Nederland.
Wij beschikken over een team van professionele en ervaren stoelmasseurs met als gemeenschappelijk doel het bieden van
een rustmoment waarin ontspanning en bewustwording centraal staan.

Interesse om voor MassageProfs

te werken?

kwaliteit

kwaliteit

MassageProfs werkt met ervaren professionals en staan garant voor hoge kwaliteit. Onze professionals stemmen de massage af op het individu en maken hierbij gebruik van verschillende massagetechnieken afkomstig uit zowel de Oosterse als de Westerse massage. Door in te spelen op de individuele behoeften en klachten komt een massage op maat tot stand.

Wij hechten veel waarde aan communicatie, persoonlijk advies en het waarborgen van een stiltemoment.

stabiliteit

stabiliteit

Wij stellen een vaste masseur beschikbaar die, zowel qua massage als persoonlijkheid, bij uw bedrijf past. In de opstartfase stemmen wij regelmatig met u af om de voortgang en samenwerking te bespreken. Zo kunnen we de puntjes op de ‘i’ zetten om de samenwerking te optimaliseren. Een goede band tussen uw medewerkers en onze masseur(s) is volgens ons van groot belang.

 continuïteit

continuïteit

Omdat wij over een groot team van masseurs beschikken kunnen we gemakkelijk vervanging regelen tijdens ziekte of vakantie van uw vaste masseur. Indien gewenst kunnen we ook meerdere masseurs tegelijk inzetten.

Team van professionals 

MassageProfs beschikt over een ervaren team van professionele stoelmasseurs. Wij selecteren onze masseurs op  basis van een aantal belangrijke competenties en werkervaring. De massages voldoen daarom aan onze criteria maar hebben allemaal een uniek karakter. Massage blijft tenslotte iets persoonlijks. Maak hieronder alvast kennis met enkele van onze masseurs!

over de oprichter

  • Katrien de Graaf Oprichter

    Ik ben ondernemend, idealistisch, leergierig en gedreven. Deze eigenschappen hebben in 2006 tot de oprichting van MassageProfs geleidt. Ik geloof dat mensen onder de juiste omstandigheden tot topprestaties in staat zijn. Dit kan alleen als hij of zij in topconditie is. Een stoelmassage levert daar op prettige en ontspannen manier een belangrijke bijdrage aan.

    Wij brengen ontspanning en vitaliteit naar de werkvloer en daar ben ik trots op. Het is heel fijn om een dienst te verlenen waar mensen blij en relaxed van worden. Daarom doe ik dit nu na zoveel jaar nog steeds met heel veel plezier. Lees meer over Katrien de Graaf.

020-618 47 28

info@massageprofs.nl 
Overschiestraat 186E 1062 XK Amsterdam